Laden reviews...
1 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
PC Hulplijn heeft mijn probleem snel verholpen. Hierdoor kon ik weer verder met mijn werk. Bedankt!
19 February 2026
Ben
Almere
Mijn laptop starte niet meer op, Inez heeft bij goed en vooral ook snel geholpen. Ik kan nu weer vooruit, bedankt!
17 February 2025
Bart
Almere
Toen ik tot de ontdekking kwam dat de nieuwe schijf kleiner was dan die ik had, heeft men mij later terug gebeld dat ik gratis een grotere schijf zou krijgen. Later nadat ik gebeld werd dat uw medewerker ziek was, reageerde men ook goed op mijn vraag of de schijf weer in partities kon worden ingedeeld. Men zou mijn vraag doorspelen naar de technische afdeling omdat men dacht dat dat geen probleem zou vormen.
25 April 2022
Kort en functioneel.
14 March 2022
W.J.Donkers
Oud-Beijerland
Goed en snel afhandeling van mijn probleem.
9 March 2022
Eduard
Dordrecht
Heel plezierig dat PC-Hulplijn trouwe klanten beloont met een gratis controlebeurt. Hulde. Groet, T. Kruize
25 February 2022
tjasso kruize
Schagen
Medewerker begreep waar het om ging. Keek gelijk of de wijziging was gedaan.
24 February 2022
Henk Hesselink
LOCHEM
Dit was de gratis controle van mijn PC. Ging vlot, vragen zijn goed beantwoord, afgesproken nazending van aanvullende informatie was binnen een dag binnen.
24 February 2022
Fokke de Jong
DRACHTEN
Ik kende jullie niet, had wel wat reserves, maar kon die al heel snel over boord gooien!
1 February 2022
Aulia
Hilversum
Om te kunnen inloggen in de hulplijn (meekijken in mijn systeem) kon de medewerker mij niet verder helpen. Uiteindelijk heb ik dat zelf uitgevonden en mogelijk gemaakt. Dat vond ik wel iets minder!
27 January 2022
Bram Sneep
Amstelveen
Dure oplossing voor mijn probleem
26 January 2022
J.B.M. (Jan)
Hoogezand
Na 30 minuten systematisch de oorzaak zoeken van een hardnekkig probleem (dat andere ingeschakelde hulp niet wist op te lossen), lukte PChulp online wel. Wat fijn!
19 January 2022
Guus
Hengelo
12 January 2022
T v Well
Zwolle
punctueel contact, prettige communicatie, adequaat in handelen
12 January 2022
jack
bilthoven
Naar mijn mening had een kenner van Mac meneer kunnen vertellen over de conditie van mijn lMac.
Beveelt niet aan
10 January 2022
Harry
Tilburg
Lorenzo was klantvriendelijk en naar mijn idee deskundig, maar heeft het probleem helaas niet kunnen verhelpen en zit er niets anders op dan de laptop opnieuw te installeren
7 January 2022
Tom
Assendelft
Vriendelijke medewerker aan de lijn gehad die me binnen 10 minuten had geholpen.
30 December 2021
Bert K
Arnhem
Tijdens de kerstdagen had ik een probleem met mijn PC. Natuurlijk is dan niemand bereikbaar. Ik heb twee organisaties aangeschreven of ze spoedig contact met me konden opnemen. PC Hulplijn deed dit direct maandag 27 december om half 10. Super fijn dat je zo snel gebeld wordt. Ik heb op dit moment nog geen gebruik gemaakt van hun diensten, omdat ik toevallig door de andere organisatie net 20 minuten eerder was gebeld. Ik heb met die organisatie een afspraak gemaakt voor dezelfde ochtend om 11.00 uur. Maar ik wil toch complimenten geven voor snelle actie van PC Hulplijn. Mocht ik er met de andere organisatie niet uitkomen, weet ik wie ik ga bellen :-) Sonja
27 December 2021
Sonja
Utrecht
Service snel en toegankelijk.
22 December 2021
Vriendelijk en goed geholpen
13 December 2021
Geert Wijn
Barendrecht
Update afspraak voor me pc gemaakt
5 November 2021
Ed
Heemskerk
Alleen de wachttijd is wat lang. Maar de hulp uitstekend. Vooral door dat scherm op afstand. Keurig!
7 October 2021
Jan
Terpstra
Snel geholpen na problemen met verbroken telefonische verbinding
22 June 2021
Fathi
Amsterdam
PC Hulplijn is een allround dienstverlener op het gebied van computerhulp, gespecialiseerd in remote support aan particulier en MKB. Wij bieden persoonlijke digitale hulp op hoog niveau in heel Nederland. Onze ICT specialisten helpen onze klanten om zonder zorgen met oude en nieuwe technologie te werken, thuis en op kantoor.
Databankweg 6 C
3821AL Amersfoort