Alles werkt uitstekend

Ik ben zeer tevreden met Hollandsnieuwe. De app werkt uitstekend en ik heb altijd bereik. Daarnaast goede aanbiedingen en een gratis serie en filmkanaal bij Ziggo.

In een woord geweldig!!

Hollandsnieuwe heeft mijn oude nummer overgenomen. Zij laten duidelijk stap voor stap weten per SMS weten wat er gaat gebeuren als je overstapt naar Hollandsnieuwe. Zeer tevreden.

Jaren ben ik al klant van Hollands Nieuwe en zie geen enkele reden om iets anders te overwegen.

Goede provider, scherpe prijs

Concurrerend qua abonnementskosten en kwaliteit, niet veel aan toe te voegen. Misschien alleen nog iets over de klantenservice. Deze is goed bereikbaar en helpt je echt in het regelen van je abonnement of aanschaf van een nieuwe toestel.

Waardeloos

Waardeloos hoe er wordt om gegaan met mij als klant... Heb 2 Abonementen Koop tel betaal op 8 April 244 euro en toen ging t mis was verkeerde telefoon die ik had besteld dus na telefonisch contact heb ik hem binnen 30 minuten terug gestuurd. Aangetekend is ook gearriveerd Maar na juiste hebben gedaan en na 4x bellen nog steeds mijn geld niet terug Als je belt kan je niemand aan de telefoon krijgen die over Debiteuren gaat!!! Waardeloos we sturen afdeling mail nou ook ik heb 2x Mail verstuurd geen Reactie Dit nog nooit mee gemaakt!!! Koude douche voor jullie en hoop jullie nu per direct mijn geld terug betalen Mvd Velden

Met hollandsnieuwe heb ik overal bereik. Nog niet eenmaal zonder bereik geweest!

Deze provider kan ik iedereen aanraden.

4g werkt niet

Van youfone ( kpn) overgegaan naar Hollands nieuwe (Vodafone). Mijn 4 g deed het nog maar 50% van de tijd. Hiervoor nooit problemen, volgens Hollands nieuwe lag het aan mijn telefoon. Mensen met 4 g telefoon, ga niet naar Hollands nieuwe.

Goed verlengingsvoorstel

Na het verstrijken van mijn contracttermijn kreeg ik een voorstel voor verlenging voor een nieuwe periode. Meer Mb / sms / bellen voor minder geld dan vorige termijn Heb ik geaccepteerd

alles boven verwachting afgehandeld.

Verlenging abonnement zeer goed, meer data voor minder geld.

Subliem

Snel en stabiel.

1 ster minder

Helaas een ster minder omdat ik door iemand aan de telefoon die niet goed naar me geluisterd had en ik daar wat van zij en vervolgens door die medewerker de verbinding werd verbroken. Dit komt mij niet professioneel over. Gelukkig zijn er ook medewerkers die wel weten hoe je met klanten om moet gaan en verder te helpen.

Prima dienstverlening en goedkoop!!

Sinds ik bij Hollandsnieuwe zit, hen ik nog geen enkele negatieve ervaring gehad. Kosten zijn laag, ik heb net verlengd en ga ipv 11,64 eur nu 7,50 euro betalen voor een abonnement waarbij ik nog nooit data tekort kwam of hoefde bij te betalen. Erg tevreden dus!!

Altijd verbinding.

Betrouwbaar.

Voor weinig geld een prima abonnement.

Geen verrassingen achteraf.

Nooit problemen gehad met hollandsnieuwe altijd correct behandeld en leuke aanbiedingen.

Klantgericht en vrijheid invulling beltegoed

Klantgericht en een logische en vriendelijke invulling van vrijheid om je beltegoed in te vullen zoals de klant het nodig heeft in een bepaalde maand in gb/min of sms. Graag houden zo voor ons belangrijke redenen waarom wij bij Hollandsnieuwe zijn.

Wat ze toezeggen wordt ook nagekomen

Ik heb nu een paar keer mijn contract verlengd. steeds omdat ik zeer tevreden ben.

Betrouwbare provider

Al jaren abonnement via Hollandsnieuwe. Nooit problemen!

goede prijs

snelle reactie

Ik ben door 2 medewerkers goed geholpen bij het bestellen van een nieuwe telefoon en het verlengen van mijn abonnement bij Hollands Nieuwe en de vraag over het overzetten van de gegevens van de oude op de nieuwe telefoon.

Wordt prima geholpen

Alles is altijd duidelijk online gezet. Verlengen of abonnement vernieuwen is gied geregeld.

heel klant vriendelijk en goede service

nieuwe telefoon en bundel gekocht heel erg tevreden

Al jaren klant, niet gewaardeerd!!!

Ben al ongeveer vanaf het begin betrouwbare klant bij Hollands Nieuwe, altijd op tijd betaald en loyaal. Maar dit is helaas niet wederzijds. Wilde een telefoon bestellen bij HN, waarvoor een geldig legitimatie bewijs noodzakelijk is, begrijpelijk. Echter bij HN geldt dit legitimatie bewijs niet als het binnen het half jaar verloopt. Mag er nog wel mee vliegen, grenzen passeren, bankzaken doen, maar een telefoon bestellen bij een bedrijf dat mij al jaren kent blijkbaar niet. Jammer, gemiste kans. Ga maar eens winkelen geloof ik. En bij Ziggo gaat het ook al niet beter!!

Top provider

Sinds een aantal jaar ben ik klant bij Hollands nieuwe. Ik heb nooit spijt gehad dat ik ben overgestapt. Wat een goede service en fijne dienst. Prijs is erg goed en heb altijd bereik. Ook de mails die je ontvangt zijn erg fijn en duidelijk. Ik raad iedereen deze provider aan.

Boven Vredenburgpassage 128

3511 WR Utrecht