Medewerker vergeten mijn nieuwe abonnement in te voeren.

In november heb ik telefonisch een nieuw abonnement geregeld. Ik ging voor 3 maanden naar het buitenland en wilde meer tegoed. Er was een speciale aanbieding, 100.000 voor €8 per maand. Met mijn ziggo contract was dat verdubbeld. Het zou 17 januari ingaan. Toen ik in december belde omdat ik niet kon inloggen bleek dat hier niets over bekend was. Volgens de medewerker had in afgelopen juli voor het laatst contact met jullie gehad. De medewerker die ik eind november sprak heeft mij in grote problemen gebracht. Ik moet nu tot 17 februari wachten. Onlangs was er een collega die mij wat extra bel tegoed heeft toegekend maar het blijft lastig en ik moet op straat heel zuinig gebruik van m'n mobiel maken. Dat is vaak heel lastig bv met Google maps. Weer zo'n nalatige fout en ik ben weg bij hollandsnieuwe. Hoop dat nu wel alles goed verloopt

nog geen beter aanbod gezien

goede telefoon ontvangst lage mnd tarief

jaren abonnement

Ik heb al jaren een abonnement van 8 euro en sinds 1 jaar is mijn abonnement gewijzigd naar 9 euro en de helft van de data. Nu blijkt dat ik het abonnement kan vernieuwen, hoezo vernieuwen?. En nu heb ik weer een abonnement van 8 euro met de dubbele data. Hoe kan dit zomaar gebeuren?

Dikke prima

Voor mij nooit oprakende belminuten, sms, internet bundel voor zeer weinig centen. Werkt goed. Dikke prima!

Goed.

Wordt netjes behandeld

ik heb al jarenlang een abonement, bevalt me prima

zoals ik al zei, ik ben al jarenlang bij Hollands nieuwe. het bevalt me prima. laatst had ik iets met mijn telefoon , contact opgenomen met Hollands Nieuwe en ik ben heel goed geholpen, ze namen echt de tijd voor me.

Super tevreden

Goede ervaring over service- vriendelijk- bereikbaar

altijd en overal bereik

omdat ik maar weinig MB´s gebruik is een abonnement bij jullie ideaal!

toppie

Mijn telefoon was gestolen kon gelijk blokkeren en daarna nieuwe simkaart en nummerbehoud en natuurlijk nieuwe telefoon gekocht.Top geregeld.

Al jaren bij Holandse Nieuwe en wil niet anders

Al jaren bij Hollandse Nieuwe en wil niks anders

Het tweede contact in pakweg twee jaar! m.a.w. : het gaat prima zo, redelijk duidelijk en geen problemen.

Geweldige provider, onder de vleugels van Vidafoon.

Wij gebruiken nu ruim 2 jaar Hollandsnieuwe en zijn zeer tevreden en dat voor € 8,00 per 20.000 mb, omdat wij ook Ziggo gebruiken. Weer 2 jaar bijgetekend.

Zieonderstaande

Goed naar mijn probleem geluisterd ennnnnn, opgelost

Tevreden

Tevreden en voordelig

Betrouwbaar

Goede dekking, duidelijke tarieven en alle kosten (ook bellen naar het buitenland) gaat uit jouw bundel, pas als je bundel leeg is ga je bijbetalen.

Verrassend!

Digitale bestelling was per abuis niet goed gegaan. Maar telefonisch netjes en snel opgelost. Bedankt!

Ik heb div. malen contact gehad. werd uitstekend te woord gestaan

Mijn iPhone kreeg de nodige problemen. Heb de iPhone 16 bij hollands nieuwe gekocht, tevens mijn contract verlengd. Ook hier werd ik uitstekend geholpen.

Scherp geprijsd, handige en overzichtelijke app

Al jaren klant. Het hele gezin. Zeer tevreden. Goede app en goede aanbiedingen voor zowel abonnement als toestellen.

Top provider

Ik zit al jaren bij hollandsnieuwe en ben zeer tevreden. Nooit gedoe, goed bereik en een goede prijs

Jammer

Als je een abonnement hebt afgesloten. Bv 10 euro per mnd voor 2 jaar. Vervolgens betaal je na een paar maand opeens 11 euro. INFLATIEKOSTEN. en dat mag zomaar staat in de kleine lettertjes. Maar niemand die jou op dat moment verteld dat je je bundel kunt wijzigen goedkoper en meer mb. Waarom laat je je vaste klanten meer betalen. En zou je als nieuwe klant veel goedkoper uit zijn met meer mb???? Na een half uur in de wacht krijg je eindelojk iemand aan de telefoon een mens ja ja.....en die kan je dus niks uitleggen. En vindt het de normaalste zaak van de wereld. Dat je vaste klanten niet duidelijk verteld. Dat ze prijsverhogingen mogen doen en dat jij zelf actief elke keer je bundel kunt/moet wijzigen. Waarom sluit ik dan een abonnement af voor 2 jaar. Ik vind dit achterbaks en bewust info niet duidelijk vertellen. Want je vaste klanten kijken er toch niet naar. Echt waarom ??? dit heeft mij al aardig wat geld gekost. Beetje jammer.

Goede prijs, klantvriendelijk personeel, goede bereikbaarheid

Als boven

gewoon goed

Ik denk nooit aan Hollands nieuwe omdat dat niet nodig is. Ik betaal een schappelijke bedragje waarvoor ik een altijd werkende telefoon heb. Nooit problemen, nooit gedoe. Precies wat ik verwacht!

Heb al jaren een abonnement en geen enkele reden om te veranderen

Heb al jaren een abonnement en geen enkele reden om te veranderen

Hollandsnieuwe, een betrouwbare provider, prima voorwaarden en een goed bereik.

Al enkele jaren hebben wij een 2-tal abonnementen bij Hollandsnieuwe. Dit bevalt ons prima, de kwaliteit van de verbinding is prima en de prijs is goed.

Boven Vredenburgpassage 128

3511 WR Utrecht