Selecteer het aantal sterren voor de totale score

Beoordeel de volgende punten

Persoonlijke gegevens

Velden met * zijn verplicht. Indien u een voornaam en woonplaats invult wordt deze zichtbaar op de reviewpagina. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Over van Paridon Ontruimingen

What A Waste! | Dé afvalregisseur voor circulair afvalbeheer. Hé daar! Welkom bij What A Waste, de plek waar we serieus zijn over afvalverwerking, maar niet te serieus over onszelf. Wij geloven niet in vuil of afgedankte producten. Deze zijn namelijk de start van iets nieuws. Of het nu een gloednieuw product is, een oude favoriet in een nieuw jasje, of zelfs een bron van groene energie. Voor ons draait alles om vooruitgang, om het wiel keer op keer opnieuw uit te vinden. Eigenlijk zijn wij onderdeel van die beweging zelf. We willen anderen inspireren, informeren en aanmoedigen om met ons mee te doen. Daarom slaan we de handen ineen met allerlei slimme koppen en partners om deze doelen waar te maken. Ga je met ons mee op reis in de circulaire wereld van afval naar grondstof?