Selecteer het aantal sterren voor de totale score

Persoonlijke gegevens

Velden met * zijn verplicht. Indien u een voornaam en woonplaats invult wordt deze zichtbaar op de reviewpagina. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Over OnlineKunstgrasShop

Over OnlineKunstgrasShop OnlineKunstgrasShop is dé specialist in kunstgras en tuinontwerp, geleid door Arjan Balkenende en Sonja Touw. Samen met ons team van hoveniers en adviseurs zorgen wij voor complete tuinoplossingen, waarbij kunstgras een praktische, onderhoudsvriendelijke aanvulling biedt op groen. Sinds onze samenwerking met Ten Cate in 2002 zijn we pioniers in kunstgras voor tuinen in Nederland. Met meer dan 20 jaar ervaring leveren we kunstgras van hoge kwaliteit, dat nauwelijks van echt gras te onderscheiden is. Kunstgras is niet alleen ideaal voor een altijd groene tuin zonder maaien, maar ook een duurzaam alternatief voor tegels, met goede waterdoorlatendheid. Bezoek onze showroom of bestel gemakkelijk online – wij bezorgen of monteren met dezelfde passie waarmee we onze tuinen vormgeven. Hartelijke groet, Arjan en Sonja