Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
Amefa, opgericht in 1931 in Apeldoorn, Nederland, is een van Europa's toonaangevende fabrikanten van bestek en keukenaccessoires. Oorspronkelijk richtte het bedrijf zich op het produceren van scheermesjes, maar in de jaren 50 maakte het de overstap naar bestekproductie. Tegenwoordig biedt Amefa een breed scala aan tafelgerei, van klassieke tot trendy ontwerpen, en staat het bekend om zijn roestvrijstalen producten, waaronder bestek, keukenmessen en kookgerei. Amefa bezit verschillende gerenommeerde merken, zoals Richardson Sheffield, Sabatier en Couzon, wat het een wereldleider maakt in zijn sector. De producten van het bedrijf worden verkocht in meer dan 65 landen wereldwijd.