Selecteer het aantal sterren voor de totale score

Persoonlijke gegevens

Velden met * zijn verplicht. Indien u een voornaam en woonplaats invult wordt deze zichtbaar op de reviewpagina. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Over Sawiday.be

Bij Sawiday vind je alles voor jouw badkamer of toilet. Of je nu gaat voor een complete make-over of je badkamer gewoon wilt opfrissen, wij staan voor je klaar met deskundig, persoonlijk en eerlijk advies. In onze showrooms in België en Nederland helpen we je stap voor stap met het samenstellen van jouw ideale badkamer. Van het kiezen van kranen en douches tot aan het uitzoeken van de perfecte wastafel – we maken het leuk én makkelijk. Naast bekende merken, waaronder Villeroy & Boch, GROHE en hansgrohe, bieden we ook onze eigen merken aan, zoals Adema en Fortifura, zodat je topkwaliteit krijgt voor een scherpe prijs. Bij Sawiday willen we dat jij écht tevreden bent met je keuzes. Daarom geven we eerlijk advies en denken we met je mee over wat het beste bij jouw wensen en budget past. Sawiday is opgericht in 2007 en actief in België en Frankrijk. In Nederland zijn we bekend als Sanitairwinkel. ----- Chez Sawiday, vous trouverez tout pour votre salle de bains ou vos toilettes. Qu'il s'agisse d'une rénovation complète ou d'un simple coup de neuf de votre salle de bains, nous sommes à votre disposition pour vous donner des conseils experts, personnels et honnêtes. Dans nos showrooms en Belgique et aux Pays-Bas, nous vous aideront à composer votre salle de bains idéale, étape par étape. Du choix des robinets et des douches au choix du lavabo parfait, nous rendons les choses agréables et faciles. Outre les marques connues, telles que Villeroy & Boch, GROHE et hansgrohe, nous proposons également nos propres marques, telles qu'Adema et Fortifura, afin de vous offrir une qualité optimale à un prix compétitif. Chez Sawiday, nous tenons à ce que vous soyez vraiment satisfait de vos choix. C'est pourquoi nous donnons des conseils honnêtes et réfléchissons avec vous à ce qui correspond le mieux à vos souhaits et à votre budget. Sawiday a été fondée en 2007 et est présente en Belgique et en France. Aux Pays-Bas, nous sommes connus sous le nom de Sanitairwinkel.