Selecteer het aantal sterren voor de totale score

Persoonlijke gegevens

Velden met * zijn verplicht. Indien u een voornaam en woonplaats invult wordt deze zichtbaar op de reviewpagina. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Over K9 Shop

K9 Shop is een webshop voor producten voor huisdieren. Wij zijn deskundig, hebben een groot assortiment en staan voor de beste klantenservice. We zijn gespecialiseerd in producten voor honden: van tuigen en lijnen, (reis)benches en trainingsmaterialen, tot de verzorging van vacht, huid en gebit. Ook vind je bij ons een ruim assortiment aan producten voor katten, knaagdieren, vogels en vissen. Zorgvuldige levering K9 Shop staat voor een zorgvuldige levering. Als je bij K9 Shop een product bestelt, doen wij er alles aan om het – na betaling – binnen twee dagen te leveren. Bij bestellingen naar Nederland boven 79,- euro rekenen wij geen verzendkosten. Kijk voor de verzendkosten voor andere landen op onze website. Je kunt ons tijdens kantooruren bereiken op 0416 - 284 322 of mail naar [email protected].