Selecteer het aantal sterren voor de totale score

Persoonlijke gegevens

Velden met * zijn verplicht. Indien u een voornaam en woonplaats invult wordt deze zichtbaar op de reviewpagina. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Over Labplusarts

Labplusarts maakt preventieve gezondheidsinformatie steeds toegankelijker voor iedereen door het zo eenvoudig mogelijk uitvoeren van kwalitatieve medische diagnoses. Zo verbeteren wij de Nederlandse gezondheid. Onze gezamenlijke missie is het bevorderen van periodieke en preventieve medische diagnostiek om inzicht te verschaffen in jouw gezondheid, zodat je controle hebt over je preventieve gezondheidsinformatie. Wij hechten grote waarde aan volledig betrouwbare resultaten, voorzien van deskundig medisch advies, als essentieel voor goede preventieve gezondheidsinformatie. Dit begint met kwalitatieve testen, zoals bloedonderzoek dat wordt uitgevoerd door medische professionals op een van onze 350 priklocaties in Nederland, waarbij hoogwaardig bloed wordt afgenomen. Zo beschouwen wij zelftesten voor bloedafname als een risico voor afwijkende resultaten. Ons toegewijde team van gecertificeerde medisch specialisten beoordeelt elk onderzoeksresultaat en biedt advies op maat. We streven ernaar om het proces van ons onderzoek continu te optimaliseren, waardoor het steeds toegankelijker wordt en het stellen van preventieve diagnoses betaalbaarder. Daarnaast proberen we de medische uitslag begrijpelijker en toegankelijker te maken. Je hebt ook toegang tot je eigen lab+arts portaal voor de testresultaten, waar je vragen aan de medisch specialist kunt stellen. Zo werken we samen aan het verbeteren van jouw gezondheid met hoogwaardige diagnostiek en persoonlijke zorg.