Product is top eveneens een stipte levering
Snel geleverd. Alleen beschermplastic ging er lastig af.
Best price and good service, despite a little delay in shipment due Belgium Holidays. Tech support quick to help.
Makkelijk te bedienen webshop. Goede communicatie en vlotte correcte levering
moesten 2 dagen zien dat er iemand thuis was voor levering. Men heeft daar specifiek een mail voor verzonden. 2 dagen is al ongebruikelijk veel en dan is er nog geen levering geweest tijdens deze dagen. Na een mail hebben ze telefonisch contact opgenomen en gaf men terug 2 dagen door. Aangezien we die periode op reis waren ging ze tracking doorsturen en dan moesten we het maar aanpassen. Ook dit lukte niet.
Beste Annick, Bedankt voor je beoordeling. Vervelend dat het zo gelopen is. Wanneer het een rechtstreekse levering betreft en het is een palletlevering dan zijn wij afhankelijk van het transportbedrijf/transporteur. In 9 van de 10 gevallen gaat de levering volgens plan en klopt hetgeen wij doorgeven, maar in dit geval is de levering door omstandigheden vertraagd (en dus paar dagen later geleverd). Onze excuses hiervoor!
alle beloftes werden waargemaakt.
slecht
Beste Jean, Bedankt voor je beoordeling en helaas is deze levering wat vertraagd tijdens het transport (niet wenselijk, maar soms hebben we dit ook niet in de hand). We hadden voorgesteld om je tegemoet te komen met een compensatie, maar je hebt nu aangegeven dat de karaf ondertussen is geleverd en dat een tegemoetkoming niet nodig is. Bedankt voor je terugkoppeling!
Stipte snelle levering Mooi materiaal zoals beloofd op de website
zonder bericht is de order niet geheel uitgeleverd. ik moest zelf gaan informeren.
Beste Gerda, Jouw levering is rechtstreeks vanaf de leverancier verstuurd en normaliter wordt alles in 1 keer verstuurd. Als het al een deellevering betreft dan lichten wij altijd de klant in of dit akkoord is. Sommige klanten vinden het prima om even te wachten zodat ze alles compleet geleverd krijgen. In jouw geval is er per abuis alvast wat opgestuurd zonder jou te berichten. Excuses voor het ongemak!
Echt hun best gedaan om snel te leveren! I.v.m. spoed had ik de volgende dag mijn saladiere binnen. Fijne telefonische communicatie over de status van mijn order.
Good service and fast respond foor any questions.
Originele beoordeling
Zoals ik heb op mijn mail geschreven ik ga niet wachten tot september voor mijn bestelling te ontvangen. Graag mijn geld terug aub.
Snelle levering van de gekochte producten
Het is fijn shoppen alles correct geleverd.
Om met de Spaanse mop te poetsen, moet je een speciale emmer hebben. En er zijn er heel wat te koop, in alle kleuren plastic; maar ooit gaan die allemaal kapot. Deze stalen Spaanse mopemmer gaat vast langer mee dan ik, al poets ik nog zo hard...
Ik heb kunststof profielen besteld die zeer snel geleverd zijn, echter is de maatvoering zoals in de catalogus op de website wordt beschreven niet overeenkomstig met de ontvangen profielen. de reactie hierop is dat ik het misschien kan afkitten...
Bedankt voor de review! Naast het meedenken hebben wij ook voorgesteld het desgewenst anders op te lossen. Dit zouden we doen door het product kosteloos retour te halen en de hele order aan je te vergoeden. Mocht je hier alsnog gebruik van willen maken dan laat het gerust even weten en dan regelen wij dat.
super ,rap geholpen
vlotte bestelling en een vriendelijke persoon aan de telefoon
Snelle levering, prima prijs, helpdesk kun je goed terecht voor eventuele vragen , je wordt daar goed geholpen.
Produkt voldoet aan de verwachtingen warmt snel op degelijk apparaat. Spijtig dat er niet meer uitleg bij is over de reiniging Tips produkten enz
Goed bereikbaar en kreeg de juiste informatie. Kooktoestel besteld,
Veel keuze; snele geleverd en meteen een factuur voor de administratie! zeer goed bevallen.
Heb een onderdeel besteld voor een Bostron machine. bij de bestelling afbeelding machine en het type plaatje.mee gezonden Krijg verkeerde onderdeel geleverd. Dit onderdeel franco terug gestuurd en zou het door mij betaalde bedrag van € 20,91 van u terug ontvangen.Zie uw mail van 17-06-2022 15:01:02. Bij het retour pakket heb ik een schrijven bijgevoegd met daarop mijn bank geg.NL61RABO 0311004431 Verzoek U vriendelijk dit af te werken.
Beste Ge, Bedankt voor je beoordeling. Niet mooi! Vervelend dat het je niet het juiste hebt ontvangen. De terugbetaling is inmiddels verwerkt en het bedrag zal vandaag of morgen op je rekening staan. Om je enigszins tegemoet te komen stellen wij voor dat wij 10,- euro extra terugbetalen voor al het ongemak. Ik hoor graag of je hier open voor staat. Bedankt voor je terugkoppeling.
leveringen oke
Beste Jolanda, Bedankt voor je beoordeling. We zijn dagelijks bezig met het optimaliseren van onze site om het voor de bezoekers zo makkelijk mogelijk te maken. In de toekomst kun je aanzienlijke verbeteringen verwachten. Met name zal dit te vinden zijn in de snelheid en de zoekoptimalisatie.
Mooie tumblers - precies wat we nodig hebben!
Bij telefonisch contact werd direct de bestelling opgenomen en verwerkt, prettig geregeld en snel in huis