Zeer correct en snel geleverd!
heel goede service, enkel ontbreken van een onderbevestiging per mail. Je moet inloggen in de account om status bestelling te zien.
Helaas te laat geleverd . Na telefonisch contact werd mij verteld dat mijn bestelling gewoon op voorraad was en het geen probleem moest zijn om dit voor het weekend binnen te krijgen . Helaas kreeg ik het op zaterdag binnen (uiteindelijk maandag omdat ik niet thuis was) Erg jammer want ben zo een order misgelopen en heb nu 12 whiskey glazen en ik drink geen whiskey
Beste Danny, Vervelend dat je de glazen pas zaterdag geleverd hebt gekregen. Door de vakantieperiode en drukte bij Postnl kan het zijn dat een bestelling iets meer vertraging heeft. Indien je wenst kunnen wij het pakket bij jou retour laten halen en krijg je het volledige aankoopbedrag vergoed. Ik hoor graag waar je voorkeur naar uitgaat.
Bij jullie gekomen op een aanbieding ,Besteld en alles volgens afspraken geleverd. Top, was het overal maar zo
Degelijk product.
Ik heb bakjes besteld die ik snel nodig had. Ik heb hierover gechat. Men beloofde mij dat het op tijd binnen zou zijn. Een dag voor levering, toen ik niets meer hoorde, heb ik gebeld met Horeca.shop. De dame aan de telefoon zou het uitzoeken. De volgende dag werden de bakjes, keurig op de afgesproken tijd, geleverd. En ze zijn ook nog eens geweldig.
Heb snel gevonden wat ik zocht en het werd snel geleverd. Bestel hier de volgende keer gewoon weer. Niets op aan te merken en het contact met de klantenservice was prettig.
Geen aandachtspunten!
De bestelde producten (apart besteld) waren niet meer voorradig dus werden andere toestellen voorgesteld... die blijkbaar ook niet voorradig bleken te zijn. We hebben ook een resem verschillende facturen gekregen. Het 1e product (loungeheater) was al betaald, het tweede (terrasverwarmer) moest betaald worden achteraf... en dan kreeg ik 2 keer een terrasverwarmer, moest ik 1 terugsturen en alles zou in orde gebracht worden. Kreeg ik toch een factuur voor 2 terrasverwarmers... Toegegeven, het zijn rare tijden, maar het is allemaal toch nogal warrig verlopen...
Beste Frenn, Er zijn 2 bestellingen geplaatst door jullie en later is er na telefonisch contact met jullie nog een heater toegevoegd aan de order (in opdracht van jullie). Op dit moment waren de heaters niet meer voorradig en in overleg met jullie hebben we het in backorder laten staan. Tevens is er een financiële compensatie verwerkt in de order, omdat de levertijd langer duurde dan in 1e instantie was aangegeven. Op het moment dat we de order compleet konden leveren, bleek dat er toch 1 heater teveel besteld zou zijn. Wij hebben hier gelijk op gereageerd en op onze kosten is de heater retour gehaald. Vervolgens hebben wij, nadat de heater retour is gekomen, de creditfactuur gemaild en is alles administratief netjes afgehandeld.
prima snel en geleverd
Overzichtelijke en gebruiksvriendelijke webshop, vlot bestelproces en dito levering; alles functioneel en netjes verpakt. Aanrader!
Goede communicatie en ondersteuning, meedenken in alternatieven en een stipte levering
Blad besteld waarin wordt aangegeven dat er 1 op voorraad was. Dus de verwachting is dat dat er snel geleverd wordt. Zelf er achteraan gemaild en ontvang dan ruim dag later dat er na het weekend naar gekeken gaat worden. ttttrrrraaaagggg. Verder mooie site veel aanbod.
Beste Richard, Zoals inmiddels al gecommuniceerd met jou is er door een fout in de voorraad dit misverstand ontstaan. Het blad stond op voorraad, maar bleek helaas niet zo te zijn. We hebben dit ook gelijk aangepast op onze site. We hebben jou hierover gelijk bericht en aangegeven dat wanneer je zou willen wachten je rekening moest houden met een levertijd. Je hebt aangegeven dat wij het in backorder konden houden en wij houden jou op de hoogte omtrent de voortgang van de levertijd. Nogmaals excuses voor het ongemak!
Na bestelling goed op de hoogte gehouden via mail en alles snel bezorgd
De wet van Murphy is soms echt niet fijn. Maar gelukkig alles naar tevredenheid opgelost.
Beste Wim, Bedankt voor je herbeoordeling. Alles mis kon gaan ging mis, maar het belangrijkste is dat alles naar tevredenheid is opgelost!
Originele beoordeling
Schade aan product na levering. Product op website vermeld staan onder "op voorraad" maar vervolgens niet leverbaar. En dan een duurder model aangeboden krijgen. Nu zojuist een aanmaning gekregen terwijl ik al lang betaald heb. Iets gaat er niet helemaal goed bij jullie!
twee producten besteld, de eerste was binnen 3 dagen binnen, het tweede product liet wat langer op zich wachten en er waren wat communicatie problemen waar het pakket zich bevond, maar alles is goed gekomen.
Beste Ruud, Bedankt voor je review en de feedback. Om te achterhalen waar het 2e pakket zich bevond moesten wij de informatie opvragen bij de desbetreffende transporteur en dit heeft even op zich laten wachten voordat we terugkoppeling kregen. Fijn dat het allemaal is goed gekomen!
Na de bestelling geen leveringsdatum meegekregen, je blijft in het ongewisse wanneer je goederen aankomen tot de dag ervoor. Het komt aan maar das ook alles.
Beste Nicolas, Ik zie dat de bestelling vanmorgen is geleverd volgens de tracking van Postnl. I.v.m. de drukte in de magazijnen de afgelopen week zijn er een paar pakketjes een paar dagen later verstuurd. Wij begrijpen de teleurstelling, want iedereen wil graag zijn of haar bestelling snel ontvangen. Excuses dat het wat langer heeft geduurd dan wenselijk!
Het product wat ik zocht was op deze site het goedkoopst. Levering was snel en zonder problemen.
Groot assortiment, goede prijs en snelle levering
Bedtelling was heel gemakkelijk en snel te plaatsen,betalen met snelle bevestiging. Voor ik het wist stond de transporteur al voor de deur. Goed dat ik thuis werk anders had ik het gemist aangezien er geen verzendbericht en track&trace verstuurd was. Maar dat is minimaal detail en kleine ruimte ter verbetering. Ik beveel horecashop zeker aan!!
Het product was aangeschaft om vliegen te vangen, dat valt naar mijn inzicht tegen. Voor de rest werkt het prima