Correcc gelrverd
zeer tevreden,ik raad aan
alles vlot en snel verlopen
Fijne bezems, en top service! Vrouw aan de telefoon is erg vriendelijk. Ze hebben na een probleempje een goede oplossing gezocht. Blij mee!
Originele beoordeling
Levering duurt ( tot op heden niet binnen ) lang en verzendkosten zijn abnormaal.
Het product was goed te vinden op de site. Precies wat ik nodig had en snel geleverd.
Ik zie op de site klein oventje en krijg het maar niet ik bel wordt mij gezegd het is alleen een oven plaat dat staat niet op de site. Beetje jammer wachten tot dat ik bel is jullie fout.
Beste Chandra, Op de afbeelding stond inderdaad een oven, maar in de omschrijving ging het alleen om een bakplaat. Wij hebben inmiddels e.e.a. aangepast op onze site ter verduidelijking. Het zou ook niet logisch zijn om een complete oven voor 12,50 te bestellen ;-) Maar wij begrijpen ook jouw teleurstelling en reactie. Excuses voor de verwarring in ieder geval!
goed!!
Makkelijk en overzichtelijk en snelle levering
Hadden het product snel gevonden en ook alternativen kunnen beoordelen. Afwikkeling/afrekenen was ook gemakkelijk en kregen snel de factuur. Het traceren van het pakketje verdient nog wel aandacht. Daar er geen bericht verstuurd is van verzending en verwachte leverdatum. Hebben pakketje wel een week later ontvangen, wat ook niet verkeerd is.
Vraag ik hoe een en ander is. geen antwoord. na 2 keer bellen antwoord niet compleet. Eerst aanbieding die is verlopen omdat er traag wordt gereageerd. Geen aanbeveling. Als er een andere is zou ik daar heen gaan.
Beste Gerard, Bedankt voor je beoordeling. Vervelend dat je het zo ervaren hebt, want ons inziens hebben wij toch altijd correct en tijdig gereageerd per mail en zijn al jouw vragen beantwoord. De aanbieding was helaas verlopen op het moment dat je de bestelling daadwerkelijk hebt geplaatst. Het komt af en toe voor dat wij extra informatie moeten achterhalen bij de leverancier om er zeker van te zijn dat wij klanten het juiste antwoord geven. In dit geval was dat ook zo en hebben wij jou (zodra wij de informatie hadden achterhaald) teruggebeld. Daarna volgden er nog wat vragen per mail die wij ook gelijk beantwoord hebben. Wij concluderen daaruit dat wij het toch goed gedaan hebben, want anders had je de bestelling niet geplaatst bij ons.
Het was de eerste keer dat ik bij jullie heb besteld en het was goed voor de eerste keer zeker voor herhaling
De bestelling werd vlot verwerkt en goed verpakt afgeleverd.
Zeer goede service
Product niet geleverd goed opgeleverd
Originele beoordeling
Product niet geleverd
Besteld geleverd en we kunnen weer afwassen. Gewoon goed!
Hele serie servies uitgezocht voor mijn tante. (verjaardag) Was snel in huis en iedereen blij :-)
Heb nog GEEN bestelde en betaalde producten ontvangen. Wacht nog steeds op de artikelen.
Denken met je mee, goede follow-up en prima prijs
Werd netjes gebelt dat er niet genoeg voorraad was .
Een onderdeel besteld voor een mixer. Is snel geleverd en was precies het juiste onderdeel. Was goed verpakt en de prijs was redelijk. Kan Horeca.shop aanbevelen
Snelle levering, goed verpakt en een goede prijs
Alles goed verpakt. En snel geleverd. Échte aanrader.
Goeie product
vlotte bestelling, volgens afspraak geleverd. Top!