De bestelling zou niet meer op tijd komen, maar degene die mij aan de telefoon heeft gehad heeft het zo kunnen regelen dat het wel geregeld zou worden.
31 januari besteld , 10 februari pas binnen. Verzendkosten abnormaal hoog, product verpakt in luchtkussen envelop (brievenbuspost) , verzendkosten 10,89 !! Daar zouden jullie wel eens beter naar mogen kijken. Communicatie over vertraagde zendingen is er niet. Op basis van deze ervaring zou ik ze niet aanbevelen
Wij zijn transparant over de verzendkosten en deze worden duidelijk vermeld bij het plaatsen van de bestelling. Het is dan ook altijd aan de klant of die er zelf voor kiest om de bestelling wel of niet te plaatsen. Indien er onderdelen worden besteld kan het voorkomen dat de levertijd iets langer bedraagt dan normaal. We gaan kijken of we dit bij deze artikelen nog beter moeten aangeven op onze site. Bedankt voor de feedback!
geleverd volgens afspraak en netjes verpakt.
Snelle, correcte levering
Goed verpakt, goede service
super, het zou nog fijner zijn als de prijzen van laag naar hoog getoond werden
Bedankt voor de review. Uiteraard kun je de prijzen van laag naar hoog tonen. In de categorie en zoekresultaat weergave is deze functionaliteit gewoon aanwezig. Ik denk dat je die over het hoofd hebt gezien :-)
Gewoon een erg goede shop met zeer heldere afhandeling en zorg.
Had iets fout besteld maar ze konden heel snel corrigeren
Bijna 10 euro verzendkosten voor een paar klemmetjes die gewoon in de brievenbus blijken te passen en dan ook nog ruim een week onderweg zijn.
Handig ingepakt
Zeer goede kwaliteit
Perfecte communicatie - levering
Bestel er de volgende keer weer ... het was allemaal super geregeld daar.
graag ontvang ik de factuur voor bestelling HPS76733 op email [email protected]
De factuur is al eerder gemaild, maar nogmaals vandaag als bijlage in de mail toegevoegd. Met de vraag waarom we een cijfer 5 hebben daar we graag openstaan voor verbeteringen en we verder (behalve de factuur) niet horen wat we kunnen verbeteren.
Goede service maar de onderdelen mogen vlugger verstuurd worden.
Bedankt voor je beoordeling! Op onderdelen zit een wat langere levertijd helaas.
kookvuren en kookpannen besteld bij Horeca.shop. via de chat functie hebben ze mij echt goed verder geholpen op de webshop. snelle levering. er was een kleine fout gebeurd bij de levering en dit werd meteen recht gezet door de mensen van horeca.com. conclusie: echt wel een aanrader om horeca materialen aan te kopen. klantvriendelijkheid is echt wel top!!!! dank je wel Horeca.com, Stef
goede en zeer snelle afwerking van bestelling.
Zonder problemen
Ok
Originele beoordeling
Heb een bestelling geplaatst maar niks ontvangen
Zeer vriendelijke en commercieel ingestelde mensen bij Horeca.Shop! Vlot geholpen en bestelling direct verwerkt. Jammer dat de pakketdiensten niet altijd even vlot werken. Het is bijzonder druk zeggen ze dan... Toch vreemd dat enkel pakjes van DPD altijd te laat zijn...
we kwamen in de problemen doordat we te weinig presentatie materiaal in huis hadden. De dames hebben ons super geholpen, denken mee en handelen adequaat. Mede door hun inspanning was het wederom een succes. Echt top!!!
Snel besteld snel bezorgd
vriendelijke medewerkers en correcte service