Nog steeds geen bestelling ontvangen
Zoals aangegeven in de mail is deze bestelling afgegeven bij een afhaalpunt (dit omdat er niemand thuis was). Dat er geen briefje van de bezorger in de bus lag met deze melding is vervelend, maar dat hebben wij helaas niet in de hand. Wij hebben direct uitgezocht waar het pakket zich bevond en alle info doorgegeven. Hiermee hopen wij het goed naar behoren te hebben opgelost.
Heel klantvriendelijke en snelle service. Direct gevonden wat ik nodig had
Prima geregeld!
Ik heb veel producten vergeleken en bij horecashop kwamen ze dikwijls als goedkoopste uit. Zeker als het grote hoeveelheden zijn. Bestellen ging super gemakkelijk. Levering was ook op de data dat er medegedeeld werd. Voor mijn eerste keer bij horecashop te bestellen ben ik zeker tevreden
Snelle service en klantvriendelijk
zoals de vorige keer super gegaan. Besteld betaald en 2 dagen later binnen. Maakt niet uit of de bestelling groot of klein is wordt gewoon perfect afgehandeld
Zeer goede service!
Hendel ontvangen. Wel zelf op moeten halen op PostNL-punt; terwijl er zaterdag gewoon mensen aanwezig waren om het pakket aan te nemen. Bij de hendel zat geen tekening/installatie-handleiding; op de site staat ook niks, behalve de maten van het onderdeel zelf. Maar hoe ver de houder van de deur af moet staan bijvoorbeeld is niet vermeld. Hendel past helaas dus slecht/niet. Valt wellicht op te lossen met een extra stalen plaatje; die moeten we nog op maat maken. Maar an sich, als men iets besteld ter vervanging, i.p.v. iets nieuws; dan zou het goed zijn.
Een goede dienstverlening, telefonisch goed bereikbaar, luisteren naar de vraag en geven correcte informatie.
Goed aan de afspraak gehouden en op tijd geleverd
Service van horeca.shop was goed. Helaas heeft post.nl besloten direct de bestelling naar een afhaalpunt te brengen terwijl ze nooit bij het afleveradres zijn geweest. Terwijl track en trace aangaf dat ze het zouden leveren.
Levering op de site 1 a 3 werkdagen uiteindelijk was het 1 week . Maar had een snelle reply via mail op mijn vragen
Direct contact Goedkoopste prijs Snelle bezorging Top
Stevïg materiaal en op tijd geleverd
goede kwaliteit voor een goed prijs
zeer snelle en correcte levering
Weinig professioneel advies beantwoord op men vraag via chat . Zat blijkbaar iemand aan met niet de juiste ingesteldheid.
Bedankt voor de feedback! Ik persoonlijk heb jou (geprobeerd) jou te helpen in de chat en heb je gevraagd om het ordernummer, zodat ik kon nakijken welke brander en pootstel er bij de pan horen. Ik wachtte nog op het ordernummer en kreeg geen reactie (7 minuten geen enkele reactie) en pas later zag ik dat je meer informatie in de chat hebt geplaatst (maar nog steeds het ordernummer niet) Hieronder een kopie van onze chat. Aangezien ik geen ordernummer en mailadres had kon ik later ook geen contact meer met je opnemen. Excuses voor hoe het gelopen is. Ik hoop wel dat je ook begrip hebt voor mijn kant van het verhaal :-) en fijn dat je de juiste brander en pootstel ergens hebt kunnen bestellen, zodat je probleem is opgelost. Laat het gerust weten wanneer we je nog ergen mee kunnen helpen.
als het zou kunnen zou ik geen ster willen geven maar dat gaad niet
Bedankt voor je beoordeling, maar ik vraag mij af waar het precies over gaat? Je geeft niet aan wat er niet juist is gegaan en waarom je ons een 1 geeft. Wij kunnen verder niets raars terugvinden in de communicatie en alles is inmiddels geleverd. Ik heb jou hierover een mail gestuurd inmiddels en wij zijn alsnog benieuwd naar je terugkoppeling.
alles verloopt perfect , enkel levering tot aan de deur.
Deze webwinkel heeft zelf niet in huis wat ze verkopen, ze 'bemiddelen' alleen (voor een percentage). En zo noemen ze wel een levertijd maar hebben daar helemaal geen grip op. De 70 schoteltjes die ik had besteld kwamen aan precies toen het event was afgelopen.
Bedankt voor de beoordeling! Wat je schrijft is echter niet waar en ik vind het jammer dat je zomaar wat zegt, terwijl je duidelijk geen idee hebt van hoe wij werken. Wij hebben in ons magazijn in Oldenzaal een grote hoeveelheid voorraad, maar ons assortiment is dermate groot en wij houden zelf dus niet alles op voorraad. Wij leveren ook vanuit de verschillende magazijnen van onze toeleveranciers en ook dan worden de bestellingen snel en betrouwbaar geleverd. Jouw bestelling is overigens wel vanuit ons eigen magazijn in Oldenzaal verzonden en helaas is er i.v.m. de drukte wat vertraging geweest waardoor jouw bestelling 1 dag langer onderweg is geweest dan vermeld op onze website. Onze excuses hiervoor!
Product werd snel geleverd.
Problemen met leveringsadres en Facturatie adres ( is vlot opgelost ) Firmanaam verkeerd op factuur ( wacht nog steeds op aangepaste factuur ) verder alles correct verlopen.
Beste Rony, Bedankt voor je review. Mooi te horen dat het verhaal omtrent factuur en afleveradres snel is opgelost. Jouw 2e vraag om de tenaamstelling (bedrijfsnaam die je zelf in 1e instantie hebt opgegeven) aan te passen, is door onze automatiseringssysteem niet goed binnengekomen. Inmiddels hebben wij de tenaamstelling aangepast en ook de factuur is gemaild.
Aanbeveling waart om nog eens een bestelling te doen plaatsen.