Komen daar al 45 jaar altijd uitstekend geholpen en echt klantvriendelijkheid toppie
Dag Toon, Fijn om te lezen dat u al zolang van onze service geniet!
Duidelijke site, snelle levering en een scherpe prijs, dus top.
Behulpzaam.
Door omstandigheden was ik met spoed op zoek naar een PVC-vloer voor ons nieuwbouwhuis. Sjoerd van Vloerenvoordelig heeft mij ontzettend goed geholpen bij zowel het selecteren van de juiste kleur PVC als bij het leveren ervan. Toen bleek dat door een rekeningfout (van een andere partij) we toch te weinig PVC hadden, heeft hij ervoor gezorgd dat we binnen een dag weer genoeg voorraad hadden. Ik ben erg onder de indruk van deze TOP-service!
helemaal goed en scherp geprijsd
Super goede service, ik werd goed op de hoogte gehouden van mijn bestelling en de vloer is van zeer goede kwaliteit
Hartelijk dank voor je aanbeveling Monique!
Goed geholpen, zeer netjes allemaal
Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent Martijn. Het team van Hofmans at Home wenst je nog veel woonplezier.
P.rima vakmensen
Bedankt voor je recensie Thei!
Goed geholpen in de zaak en ook netjes alles geleverd volgens afspraak. Top!
Goed om te lezen dat je zo tevreden bent Pascal. Het team van Hofmans at Home wenst je nog veel woonplezier.
Mooi afgewerkt en alles netjes achter gelaten
Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent Peter! We wensen je nog veel woonplezier.
Meerdere goede ervaringen met Hofmans.
Ik heb een plissé hordeur besteld met montageset. Hordeur kwam , maar zonder montageset Het heeft twee maanden geduurd voor de nalevering die verkeerd geleverd was eindelijk kwam. Communicatie hierover was zeer onder de maat. Op een formele klacht werd niet gereageerd door de directie. Slap excuus van de productspecialist was het enige. Zeer ontevreden over de service, ik koop hier nooit meer!
Beste Bert, We betreuren uw frustratie ten zeerste. Helaas betreft dit een logistiek probleem waardoor uw product in het depot van onze vervoerder is zoekgeraakt. Uiteraard had dit door de productspecialist beter gecommuniceerd moeten worden en had er sneller naar een oplossing gezocht moeten worden. Onze oprechte excuses daarvoor. We hopen, desondanks, dat u nog veel plezier beleefd van de producten!
Tevreden tot nu, alleen nog even komen kijken naar opmerking dat luxaflex niet helemaal links alswel rechts gelijk op de vensterbank hangt. Ps de telefoniste zou een boodschap achterlaten voor Rob DeGeneres om mij terug te bellen.
Onlangs heeft Hofmans een mooie nieuwe laminaat vloer gelegd. Advies en levering waren goed en ook het leggen gebeurde snel, vakkundig en netjes.
Bedankt voor je recensie Wouter, we wensen je nog veel plezier met je vloer! Team Hofmans at Home
Na wat onduidelijkheid welk Vinyl we uitgezocht hadden, zeer snel gehandeld en opgelost. Net werk afgeleverd door vriendelijke vakmannen. Voor een volgende vloerbedekking, gaan we zeker nogmaals terug naar Cuijk.
Bedankt voor je recensie, Hans. Goed om te lezen dat de onduidelijkheden snel zijn opgelost - daar streven we naar. We wensen je nog veel plezier met je vloerbedekking!
Beste Hofmans, Ik wil jullie hartelijk bedanken voor de mooie vloer, hij is vakkundig gelegd en we zijn er heel blij mee. Ondanks dat de winkel dicht was, is de verkoper met stalen bij ons aanhuis geweest. We hebben toen goed kunnen beoordelen welke vloer mooi staat bij ons in de woonkamer. Ook willen wij de planner hartelijk bedanken voor de medewerking en het meedenken hoe we op een snelle manier onze vloer in een korte termijn toch gerealiseerd kunnen hebben. We zullen jullie in onze kennis kring goed aanbevelen.
Beste mevrouw Janssen, Hartelijk dan voor u recensie. Wij zijn blij te lezen dat u tevreden bent met onze producten & diensten. We wensen u nog veel plezier met de vloer!
Zeer goed geholpen ondanks corona met het aanleveren van stalenboeken en advies. Ook de prijs was zeer aantrekkelijk. Als u opzoek bent naar een goed adres voor Luxaflex of andere zonwering bent u hier op het goede adres.
slecht geadviseerd, slecht omgegaan met onze klacht. we werden behandeld als kleine kinderen. Deze mensen kunnen niet tegen kritiek zo gauw ze zien dat het hun geld gaat kosten sturen ze je naar t gat vd de deur!! Nooit meer heen gaan mensen!!
Beste Remco, We vinden het vervelend dat u ontevreden bent over het product. We hebben uw klacht serieus in behandeling genomen waarin zowel onze eigen specialisten als de fabrikant naar de kwestie hebben gekeken. Zij zijn unaniem tot de conclusie gekomen dat de klant ongegrond is. Mocht u nog aanvullende vragen hebben, kunt u altijd contact met ons opnemen.
Hofmans heeft bij ons tapijt geleverd voor de bovenverdiepingen en de twee trappen. De adviseur kwam aan huis, we konden kiezen uit verschillende stalen. Na de keuze werd er secuur ingemeten (er is weinig resttappijt). Het ligt er keurig in, met dank aan Peter een echte vakstoffeerder!
Goed om te lezen dat je zo tevreden bent met onze producten en diensten! We wensen je dan ook nog veel woonplezier. Team Hofmans at Home
Snel geleverd, goede service. Een aanrader.
Hartelijk dank voor je feedback. We wensen je nog veel woonplezier. Team Hofmans at Home
Prima service en goed meegedacht. Mooi dat dit nog bestaat.
zie zin boven
Vloer en bijhorende accessoires besteld. Levering binnen 2 dagen werd gesteld. 4 weken later : alleen de vloer wordt geleverd, accessoires niet voorradig bij HUN leverancier terwijl het wel te koop wordt aangeboden op de site als zijnde voorradig. Je betaalt wél alles voorafgaandelijk. Krijg je dag van de levering pas nieuws dat ze voor die accessoires een andere leverancier moeten zoeken. VIER weken na bestelling !! Ik bel zelf met de fabrikant. Idd niet meer in fabricatie maar WEL nog voorradig bij een groothandel in Nederland. Ik krijg gegevens en ben zelf. Die heeft het voorradig. Ik bel jullie om dit te melden en plots hebben jullie het licht gezien en idd gevonden dat deze groothandel dit in stock heeft. WEL hebben jullie daar 4 weken moeten over doen en is mij dat op 10 minuten gelukt om dit te weten te komen. Communicatie kan STUKKEN beter. Ik moest zelf altijd bellen of mailen maar reageren doen jullie enkel direct als er besteld en betaald wordt. Dit ben ik van een Nederlands bedrijf niet gewend! 15 jaar geleden bestelden wij bij Vloerenvoordelig en ging dit perfect, nu is dit teleurstellend. Wat je NIET in stock hebt of er zeker van bent dat je het kan krijgen niet aanbieden op uw website. Zo werken zo'n dingen. Werkpunten in uw bedrijf : transparantie en communicatie dringend aanpakken want dit loopt fout af. Als maandag de accessoires toch nog geleverd worden heb ik, naar mijn gevoel, geluk gehad of ik had een vloer zonder plinten, hoeken enz... Als je iets niet kan waarmaken, niet aanbieden, dan blijf je eraf. It's as simple as that.
Beste Brigitte, Ten eerste betreuren we uw frustratie. Het klopt inderdaad dat wij de meeste van onze producten binnen 2 dagen in Nederland kunnen leveren. In u geval betreft het een order die geleverd moest worden in Belgie en waarvan de leverancier ook in Belgie gevestigd is. Wij hebben proberen te zoeken naar een duurzame oplossing, in overleg met u, zodat er niet eerst een vrachtwagen naar Nederland hoefde en vervolgens weer een transport naar Belgie gepland moest worden. Tijdens dit overleg hebben we de leverdatum 21-1 afgesproken, op deze datum is de vloer dan ook geleverd. Vervolgens kregen we een terugkoppeling van de desbetreffende leverancier dat de plinten niet meer door hen geproduceerd worden. We hebben de plinten via verschillende andere leveranciers proberen te verkrijgen - wat door een verandering in kleurnummers eerste instantie leek niet meer leverbaar te zijn. Na meerdere malen contact tussen de beide leveranciers is het gelukt een bijbehorende plint te vinden en deze de maandag daarna te leveren - hierover hebben we contact gehad. Na contact met uw man hebben we vernomen dat de vloer naar wens is gemonteerd - we wensen u dan ook veel woonplezier. Team Hofmans at Home.
De kleur is anders uitgevallen