Gewoon goed

Na een gemaakte afspraak keurig en vakkundig geholpen door verkoper Dennis. Goed advies over producten en iemand die met de klant mee denkt. Zijn blij met de aankopen en genieten er dagelijks van . We komen graag terug. Trouwens lekkere koffie.

De monteur heeft zeer zorgvuldig de jaloezieën opgehangen. De elektrische bediening geactiveerd en aan ons uitgelegd.

We hebben onze gordijnen besteld en samen met de verkoper de plooi uitgezocht. Degene die kwam opmeten gaf ons het advies om de plooi iets anders te doen. Een extra plooitjes tussen twee plooien in. We zijn heel blij dat hij ons dat advies gaf. De gordijnen hangen zo mooi een plaatje

De klantvriendelijkheid in de winkel was al top. De werkzaamheden thuis, het leggen van de pvc vloer en het bekleden van de trap, werd door uitermate kundige en vriendelijke mensen verricht.

Goed zaken gedaan.

Na wat strubbelingen in het begin tóch goed zaken gedaan. top.

Zou zo opnieuw voor Hofmans kiezen

In 1 week van oude vloer naar ingefreesde vloerverwarming, aangesloten. Egalisatie vloer, en eind van deze week nieuw pvc erop gelegd en nieuwe plinten geplaatst. Paar restpuntj3s, maar ook die waren binnen een week afgewerkt. Top en strakke planning .

Tevreden met bedrijf

Goed advies, Top service, een aanrader. Hier worden wij blij van.

Advies gesprek met Nico was echt goed. Nico weet waarover hij praat, luistert naar de wensen van de klant, speelt daar op in. De keuze bij Hofmans is geweldig. Gekozen voor PVC, egaliseren ging buiten gewoon snel en goed. Het leggen wordt door vakmensen gedaan, met een schittert resultaat. Zeer tevreden hoe alles is gegaan / verlopen. Daarom komen wij ( ook onze hele familie ) bij Hofmans.

Top geregeld. Zoals altijd

Eerst vriendelijk ontvangst. Groot assortiment. Mooie offerte en geweldige aardig montage medewerkers die top werk afleveren.

Goed gevoel bij alles

Verkoper denkt met je mee, bij het inmeten zelfde verhaal en het leggen is naar volle tevredenheid gedaan

Keurig afgehandeld

Snel geregeld

Prima producten geleverd

Prettig geholpen

Netjes gelegd ben zeer tevreden

Netjes en mooi

Goed geholpen in de winkel, mooi product en perfecte montage.

Zeer tevreden! De plisséhordeur voor onze openslaande deuren past perfect en is heel netjes gemonteerd. De monteur was vriendelijk en werkte supernetjes.

Hor op de goede maat.

Hor op maat laten maken. Past zeer goed alleen het linnen lipje om hem weer uit het kozijn te halen werkt niet omdat de hor toch vrij strak in het kozijn zit. Maar dat is weer fijn zodat ie niet uit het kozijn waait. De kleur van de hor komt zeer goed overeen. Erg fijn geholpen bij Hofmans. Men neemt ruim de tijd voor je.

Afspraak is afspraak

Alles goed gegaan en afspraken duidelijk na gekomen

Zeer goed.

Prima geanticipeerd op gewijzigde omstandigheden in het belang van de klant!

Vriendelijk en vakkundig personeel in de winkel maar zeker ook aan huis!

Fijn geholpen, hele goede service

Ondanks dat we erg zoekende waren hadden we toch snel onze keuze kunnen maken doordat de verkoper goed naar ons had geluisterd. Een dikke aanrader!

Zeer fijn en netjes geholpen

Mooie winkel !!

Komen afspraken na, en keurig stuk vakwerk gemaakt

Goede uitleg vooraf en tussentijdse opname waarna monteurs keurig werk hebben afgeleverd, meedachten en ook heel fijn alles netjes hebben opgeruimd. Aanrader!

Goed werk geleverd!

Snel en deskundig advies! De leg service voor het kunstgras is ook goed geregeld en de mannen werken netjes en leveren goed werk af!

goede levering, en top procut

De levering van de gordijnen was correct en stipt. Klein probleempje om een correcte factuur te bekomen, maar dit kwam na overleg vlot in orde.

Hofmans heeft met echte vakmanschap een fantastische vloer gelegd!

Vanaf het advies en de expertise bij het uitzoeken van de vloer, tot het uiteindelijk perfect leggen van de vloer was Hofmans geweldig. Ze verkopen geen fabels, zeggen duidelijk waar t op staat en wat wel of niet kan en dat geeft vertrouwen.

Prima ervaring!

Prima ervaring en een zeer ruim assortiment. Alléén had ik nog meer weetjes willen weten bij de aankoop van (gekozen) de pvc vloer bijv. over de naden.