Mooier als verwacht echt top Goede service Vakwerk

Prachtige pvc. vissgraat vloer van Tarkett perfect gelegd ,met dank aan Huub en Jordy!

Goed!

Alles prettig verlopen

Fijn ontvangst in de winkel. Daarna goed contact. Alles klopte.

Fantastisch een aanrader!

Wat een super fijn bedrijf! Alleen al de voorbereiding voor het leggen van onze nieuwe vloer is zo professioneel! Er wordt zo goed met je meegedacht en naar oplossingen gezocht. Erg vriendelijk en behulpzaam personeel ook.

Vakwerk

Fijn geadviseerd en vakkundig gemonteerd. Medewerkers die plezier in hun werk hebben.

Toppie

In de winkel goed ontvangen en duidelijke uitleg over de vloeren. De planning werd goed van te voren per mail verzonden, de vloer ligt er strak en mooi in. Zeer tevreden

Geleverd en gelegd als verwacht.

Ik ben tevreden. Alles zoals je mag verwachten. Werklui zijn snel, werken netjes en zijn vriendelijk.

Prachtig resultaat

Zeer kundige en nette mannen die onze vloer hebben gelegd. Alle medewerkers zijn vriendelijk en geven goed advies. De communicatie in de zaak zou duidelijker kunnen mbt het opmeten vanaf de tekening met de maten erbij. De afgesproken prijs viel hoger uit. Dat was het enige kleine minpuntje.

Zeer tevreden over het gazon

We zijn zeer tevreden over het kunstgras van Hofmans zeker ook hoe het is gelegd door de mensen van Hofmans.

Prima kwaliteit en prima service.

Wij zijn helemaal tevreden. We hebben gordijnen en een nieuwe PVC vloer in de gang en in de keuken gekocht en laten ophangen/leggen.

Fijne mensen en top service

Wij hebben vaker vloeren gekocht en ervaren telkens weer hoe goed de service is en hoe betrouwbaar ze zijn in de afspraken. Wij rijden hiervoor graag heen (uur) omdat we weten dat we tevreden weer terug zullen gaan.

Vriendelijk en deskundige bezorgers van ons kleed!

Zie boven!

Tevreden met alles

PVC vloer is hier super voordelig en is volgens afspraak in goede staat netjes geleverd.

Keurige zaak, maar communicatie over serviceverlening niet helder

Lange tijd een tevreden en trouwe klant geweest. Helaas had mijn zonnescherm kort geleden een defect. Netjes door Hofmans na een weekje opgelost in minder dan een half uurtje tijd en zonder onderdelen te hoeven vervangen. Helaas wel wat moeilijkheden gehad in de communicatie over de kosten voor de reparatie. Uiteindelijk na overleg is de rekening kwijtgescholden. Ik ben tevreden over deze oplossing, maar ik vind het wel jammer dat Hofmans niet duidelijker vooraf heeft laten weten dat er mogelijk een rekening zou komen. Ik was het ook niet eens met de analyse van Hofmans dat het gebrek niet onder garantie zou vallen.

Prima gelegd. Netjes volgens afspraak.

Volgens afspraak netjes de trap met vinyl bekleed. En de mat bij de deur op hoogte gebracht en netjes op maat gesneden. Ziet er weer mooi en netjes uit.

prima ervaring

keurig volgens afspraak geleverd en gelegd

We zijn zeer tevreden over de tapijtleggers en personen in de winkel.

Super organisatie

We zijn vriendelijk en behulpzaam geholpen . De vloer is gelegd zoals besproken en de stoffeerders waren correct en netjes. Helemaal tevreden over de procedure en de kwaliteit.

Volgens afspraak uitgevoerd

Besteld via de website. Telefonisch advies gekregen. Geleverd binnen de afgesproken termijn

We zijn netjes behandeld nette service

Lang moeten wachten maar dan heb je wat

Prima geregeld

Tijdens de renovatie van ons huis het enige bedrijf dat haar werk foutloos afleverde

Vlot en keurig werk geleverd.

zie boven

Mooie pvc vloer, daarnaast alles super geregeld

Zeer klantvriendelijk Verkoop top, opmeten en leggen kon niet beter. Resultaat een prachtige perfect gelegde pvc vloer. Blij mee!!

Uitstekend!!

Ruime keuze en een goed advies! Ook de complimenten voor de heren die hebben ingemeten en gehangen. Heel vriendelijk en professioneel! Top service