Doen wat je beloofd!

Van kijken in de winkel met advies over je keuze. De geplande check in je huis. En de uiteindelijke installatie van je tapijt op de trap: uitstekend en compleet,

altijd goed

Prima werk

Mooi resultaat!

De hovenier heeft goed werk afgeleverd; het kunstgras ligt er strak bij. Ik denk alleen dat de communicatie, over het inmeten en uitvoeren, naar de klant wel beter kan.

Prima service!

We zijn erg goed geholpen in de winkel bij het maken van de keuzes, en werden goed op de hoogte gehouden van de voortgang. Bij het plaatsen van de horren waren er nog wat puntjes waar we de monteur zelf op moesten wijzen: een vouw in de hor, en rubberen strip die dubbel zat, of niet strak in het kozijn zat. Later zagen we dat nog 2 strips dubbel zaten, dus wel een tip om hier wat secuurder naar te kijken. Ook moesten we vragen de stickers eraf te halen, maar op alle rubbers zit nu plak. Zou netjes zijn als dat ook gelijk verwijderd werd dan. Maar eerlijk is eerlijk, we zijn wel Pietje precies hier hoor. En heel erg blij met de horren en plissés!

helemaal prima

Helemaal goed, netjes op de hoogte gehouden van de tijd van arriveren. Prima netjes werk geleverd, ik ben helemaal blij

Goede stoel prima koop

Prima stoel .zit lekker

Goed voorgelicht Snelle levering

Nog nooit bij Hofmans geweest…….maar ons zien ze zeker terug!!!

Prima adviezen, prima hulp en ook nog eens gewoon Brabants gezellig!!!

Uitstekende positieve ervaring

Uitstekende behulpzaamheid bij bezoek winkel en levering.

super

heel mooie nieuwe zonnige gele trap - en ook nog gelegd door een vakman met prettige communicatievaardigheden

Vakwerk en hele fijne mensen die bij ons waren om de trap te bekleden!

Vakwerk! En hele fijne mensen die de trap hebben bekleed

Communicatie, planning en service zeer slecht

Wat had ik hoge verwachtingen van dit bedrijf toen ik mijn vloerbedekking overloop en traploper ging bestellen ! Wat is er niet misgegaan bij onze bestelling, eigenlijk alles maar totaal geen compensatie voor wachten en vrijnemen van mijn werk en het niet opkomen dagen van dit bedrijf. Op het laatste moment een mail sturen ze komen morgen om 8.00 uur langs (mail om 17.15 uur de dag daavoor verzonden zodat je niet meer kunt afbellen). Traptredes die te kort gesneden waren en weer besteld moesten worden etc etc Maar het ergste is de arrogante mailtjes die je krijgt van Tom waarin totaal geen excuus of begrip te lezen is. De planning haalt afspraken uit de agenda zonder de klant hiervan op de hoogte te stellen. Oh ja offerte in de winkel doen en als de stoffeerder komt komen er weer kosten voor strips bij ! Nogmaals ik had van Hoffmans wel enige tegemoetkoming verwacht maar helemaal niets Hoffmans uit Cuijk krijgt van mij een zeer koude douche

Vakkundig advies en montage was top!

Geweldig!

Goed advies, afspraken worden nagekomen. Prettige medewerkers

Snelle en uitstekende service

Wij hebben na calamiteiten in ons pand een nieuw tapijt besteld bij hofmans. Ze konden gelukkig heel snel schakelen om zo snel mogelijk ons kantoor weer netjes te krijgen en te voorzien van een nieuw tapijt.

heel goed advies en vakmanschap en hele fijne mensen om "over de vloer" te hebben!

Het hele proces van begin tot eind was top en zowel kwalitatief als administratief perfect op orde. Eerlijke mensen, mooie producten, liefde voor het vak!

Erg slecht

Ik had in juni een pvc klikvloer voor de benedenverdieping en zeil voor de bovenverdieping besteld. Alles is door Hofmans ingemeten. Toen ze de vloer kwamen leggen kwamen ze erachter dat de verkoper in de winkel de muurplinten was vergeten te noteren. Ik kon ze bestellen maar dan kwam er €690 bij en ze waren niet op voorraad en moest 2 maanden wachten. Er was er ook niet goed ingemeten ze kwamen plakplinten en klikpvc tekort, waardoor ze niet alles in 1 keer konden leggen. Verder was er op zolder een drukfout in het zeil over de gehele breedte en op 1 plaats erg slordig afgewerkt. Ik kon nieuw zeil krijgen, maar er was inmiddels een kast geplaatst van 3 m lang en 2.20 m hoog, dus dat was geen optie. Toen werd me verteld dat het nieuwe zeil er maar omheen gelegd moest worden... dacht het niet! Ik ben naar de winkel gegaan met mijn klachten , en toen konden de plinten ineens wel gezet worden?? Ik heb een vergoeding van €100 gekregen voor het zeil, wat erg weinig is omdat de drukfout over de gehele breedte zichtbaar is. Maar dan ben ik er nog niet, toen ze de plinten kwamen plaatsen kwamen ze erachter dat 2 deuren niet meer open konden ( plinten te dik), met als gevolg dat ik nu 2 te korte plinten heb, en geen gezicht is. Ik heb voor het alles m.b.t. de plinten een tegemoetkoming van €100 gehad. Ook waren ze de plakplinten vergeten en moesten ook daar weer voor terug komen. Dus u begrijpt dat ik Hofmans aan niemand zal aanbevelen!! Ik heb uiteindelijk ruim €3800 betaald en ben erg verdietig over de hele gang van zaken en het resultaat.

Na wat communicatieproblemen prima geholpen

De vloerbedekking is perfect gelegd en de leggers dachten goed mee, ook toen in eerste instantie de verkeerde kamer eerst aan de beurt zou komen. Gelukkig werd de juist afmeting vloerbedekking die dag toch nog geleverd en kwam alles op zijn pootjes terecht.

Een goed bedrijf.

Wij hebben een luxaflex hordeur bestelt.De levertijd was tussen de 4 en 6 weken.Wij hadden hem met 4 weken in huis.Prima geregeld.En netjes bezorgt.Een prima bedrijf.

Erg goed, aanbeveling!!

Het is erg mooi gelegd ben dik tevreden!! alleen op 1 punt hadden ze naar mijn gevoel een extra onderplaat in kunnen leggen, die hadden ze genoeg bij, en er is duidelijk over gesproken ik hier iets van zou merken. Maar nu de meubels erin staan is het toch heel duidelijk voelbaar terwijl ik het al had aangegeven om hier wat extra's in te leggen, dit vind ik jammer

Mijn ervaring met Hofmans at Home is goed

Goed maar kan altijd beter b.v uitleg hoe op te starten met vloerverwarming…..heb zelf een installateur moeten inschakelen om deze in werking te zetten. Ben zelf niet bekend hiermee.

prima zeer goed gemaakt vriendelijke houding

snel en schoon gewerkt voor herhaling vatbaar

geweldig

als oke

Prettig

Ed een vriendelijke betrouwbare aardige rustige verkoper, de receptioniste een leuke vrouw en de bezorgen vlot vriendelijk en aardig. Prima ervaring.

Goede service, vriendelijk personeel.

Deskundig en vriendelijk personeel. Heel blij met de bekleding op onze trappen!