De prijzen zijn ook lager dan de concurrent. Voor kids een leuke collectie
2 artikelen in webshop gekocht. Waren volgende dag al binnen. Een artikel geretourneerd ivm niet goed passend. Ging moeiteloos en snel geld terug. Ook goede informatie via email gehad zodat ik verloop goed kon volgen
Van Elferink uit goed op de hoogte gehouden van bestellen tot verzenden. Als PostNL dan ook nog mee zou werken......
Bestelling is vlot afgehandeld
Makkelijk om via de site te bestellen. En zeer snel geleverd. Overzichtelijk. Aanrader
Schoenen zitten heel goed en ben er erg blij mee. Juist omdat ik een grote maat heb en brede voeten kan ik niet overal slagen. Degelijk materiaal en een mooie uitstraling.
volgende dag al bezorgd
goede webwinkel
Voor mijn voeten kan ik moeilijk goede schoenen vinden. Bij Elferink nu al het 3e paar binnen een jaar gekocht. Prima kwaliteit.
Ik ben zeer tevreden over de service. Ook de dames waar ik mee gemaild heb waren zeer vriendelijk en hebben mij uitstekend geholpen en alles snel afgehandeld. Vriendelijke groet, Willy Ardesch
ik heb Dames maat 43 en had zo graag de openschoenen van Xsensible en ik kon ze nergens kopen tot dat ik bij Elferink schoenen uit kwam en had ze heel snel in huis. Zo blij mee!!!
Had nog gemaild over de maat 38,5 is geen 5 klantenservice telefoon slecht beter nooit meer
Beste Frieda, Zoals in een mail naar u hebben wij aangegeven dat wij deze fout hebben gemaakt. Onze excuses nogmaals hiervoor. Door onderbezetting op de klantenservice zijn wij helaas niet elke dag telefonisch bereikbaar. Wel reageren wij dagelijks op mail. Nogmaals excuses. Met vriendelijke groet, Team Elferink Schoenen
Perfecte en vlotte service en levering
goede levering en helaas retournering, alles duidelijk en in orde, bedankt
Snelle levering en uiteraard weer hele mooie schoenen
verder geen commentaar
Snelle levering. Schoenen voldoen aan verwachting.
Mooie collectie. Ben op twee locaties geweest, Kampen en Hattem. Vakbekwaam personeel. Blij met mijn x-sensible sneakers.
Fijne schoenen en goede service
Fijn bedrijf goede website. Netjes verpakte bezoging.
super snelle levering. klacht over schoenen goed verholpen,
Snelle levering, product prima
Hele goede en snelle service, helemaal TOP!!
Al meerdere malen schoenen voor onze zoons besteld. Alle 3 een heel smal voetje, dus super fijn om online Track Style schoenen te kunnen bestellen ( helaas geen verkooppunt in d e buurt).
mooie schoenen, mooie prijs, snelle service en levering. Kan niet beter!