Sperersnelle sevice en heel vriendelijk te wood gestaan aan de telefoon. Top!
Eenvoudige bestelling Ruime keuze Snelle levering Goede kwaliteit schoenen Gratis retourneren
Prima heren pantoffels. Keurige kwaliteit. Uitstekende service.
Netjes verpakt, vlot verzonden, betrouwbaar.
De bestelde schoenen waren snel geleverd .
Veel merken en soorten schoenen Ik zocht leren sneakers en die zij er. Schoen zit gelijk goed door speciale stretch in het leer.
Snel besteld, snel ontvangen. En ideaal dat je kunt betalen met Klarna. Maar helemaal fijn dat ze leuke modellen in maat 43 hebben!
Ik ontving de schoenen snel na de bestelling. Ze waren netjes verpakt. Ze pasten helaas niet goed. Gelukkig kon ik ze gemakkelijk terugsturen en kreeg snel mijn geld terug. Ik zou hier zeker nog een keer bestellen.
Binnen 2 dagen geleverd, prima kwaliteit
Heel fijn bedrijf, supersnelle verzending maar helaas moest ik de schoenen terug sturen omdat ze me niet pasten. Maar ook dat was binnen een paar dagen geregeld! Erg lekker omdat het een flink bedrag was. Ik zou jullue zeker aanraden.
Zoals bovenstaande mededeling.
Bestellingen ging gemakkelijk, daarna goed op de hoogte gehouden van proces bezorging. Levering was snel en op tijd. De schoenen zijn fantastisch. Mooie kwaliteit!
Snelle verzending, goed product
Eenvoudig te bestellen, correcte en vlotte levering! Degelijk verpakt! Het bestelde beantwoordt aan de verwachting!
Ik ben bekend met het merk schoenen dat ik bestelde, altijd goed! Maar ze waren goed verpakt, strak en degelijk zodat er onderweg niks mee kan gebeuren.
Goed product snel geleverd
Ik had maat 41 besteld maar helaas te klein , kon ze makkelijk terug sturen met het retour formulier met er op vermeld, graag maat 42. En wacht het nu maar af groeten Frans.
Kwaliteit en snel geleverd!!
Snel en goed geleverd.
Prima!!
Was even een paar keer checken of de schoenen weer op voorraad waren, maar toen dat het geval was direct besteld, betaald en snel geleverd. Prima service!
snel geleverd goede service
Mooie duidelijke website, netjes verpakt en verzonden.
Schoenen zoals de foto's en beschrijving