Bestelling op tijd binnen in de winkel in Kampen en daar goed geholpen.
Goede kwaliteit schoenen, met zorg behandeld en snel geleverd. Top!
Erg betrouwbaar, snel en correct, goede prijs-kwaliteit verhouding
prima service, ook via mail.
Veel keuze, goede producten en op grond van vorige ervaringen weer besteld bij Elferink.
Snelle antwoorden op mijn vragen en supersnelle levering.
Schoenen besteld en snel geleverd. Ik werd netjes op de hoogte gehouden en de schoenen zijn prachtig!
Top ervaring. Mooie kwaliteit schoenen, goede merken. Super snelle levering. Fijn dat je gratis kan terug sturen ivm verkeerde inschatting van de maat. Fijn dat ik jullie ontdekt hebt. Ga zo door
Schoenen met breedte k zijn hier ook te krijgen. Prima aanbod.
Na bestelling volgende dag geleverd. Product voldoet aan de verwachtingen. Niets op aan te merken.
Snelle service, precies zoals op de foto, laarsjes passen goed!
keurig geleverd. Nette verpakking. Retourlabel zag er ook duidelijk uit (niet nodig gehad gelukki)bestelling werd snel geleverd. Gewoon prima
Vlotte levering.
Ik heb inderdaad schoenen besteld, maar jammer genoeg heb ik deze moeten retourneren vanwege de pasvorm. Deze was niet goed voor mijn voeten. Jammer.
Bij toeval op de site gekomen. Maar zeer de moeite waard om er met regelmaat op te kijken. Mooie collectie. Snel kunnen bestellen. Snelle levering. Dus ik kom vaker bij jullie winkelen
Prima.
Heb pantoffels besteld en krijg ze meteen geleverd. Wat wil je nog meer. Helemaal Goed.
We zijn heel tevreden over de prijs/ kwaliteit verhouding. Wel ‘n tip: Na de retourzending duurde het 2 weken voordat mijn geld teruggestort werd. Dit was van te voren wel gecommuniceerd, maar was wel fijn geweest als ik ook ‘n update had gehad zodra de retourzending in goede orde was ontvangen bij Eltink. Zou mij meer vertrouwen hebben gegeven dat ik mijn geld terug zou krijgen, vooral bij mijn eerste bestelling bij jullie. Verder heel tevreden met de pantoffels en de service!
De communicatie per mail was zeer prettig en attent
De online bestelling ging heel vlot en eenvoudig, snelle levering en mooie schoenen.
Perfecte sloffen die lekker zitten en netjes geleverd
Mooi aanbod, snelle levering.
De Xsensible sandalen lopen uitstekend. Nog even wennen aan de riempjes aan de binnenkant,vooral aan de hiel die krullen een beetje . Zijn wat aan de harde kant. Nu heb ik hele gevoelige voeten . Hopelijk went het snel .
Alles in orde ! Bestelling, verwerking en aflevering goed en snel !