Bestelling was snel geleverd.alles was netjes en goed verpakt. Erg tevreden ook over de schoenen die ik besteld heb
Ik ben tevreden over de manier waarop ik op de hoogte werd gehouden van de levering van mijn pakket. De schoenen die ik gekozen had werden binnen de beloofde termijn bezorgd. Kortom: goede ervaring met Elferink Schoenen BV.
Door de drukte bij postnl wel later bezorgd. Ik miste een schrijven over hoe ik de schoenen moet verzorgen. Verder zeer tevreden. Ga zeker nog iets via jullie bestellen
De bestelling en verzending waren vlot geregeld. De bestelling was heel goed verpakt en aangezien de maat niet goed was, kon ik het product in dezelfde verpakking terugsturen. Dit mocht ook nog franco! Ik hoop dat ik mijn geld ook net zo voorspoedig terugkrijg….
Prima website, gemakkelijk bestellen en snelle levering.
Zeer tevreden over de levering!
Mijn bestelde pantoffels werden zoals afgesproken op de juiste dag en tijd geleverd. de bezorger trof mij helaas niet thuis. Er zat geen briefje in de deur. Dus ik wist niet dat het pakket bij de buren was geleverd. Gelukkig kwam de buurvrouw het brengen. Later trof ik hierover een e-mail. Dit alles was mij niet bekend. Had ik wel willen weten.
De door mij bestelde schoenen kwamen prompt. Het was de verkeerde maat (mijn fout) en ik kon ze pas aan het eind van de retourtermijn terugsturen. mijn betaling kwam heel snel terug. Prima afgehandeld!
Het was heel snel,netjes ingepakt echt perfect!
Snelle levering. Veel keuze in kwaliteits schoenen
Altijd goede en professionele hulp bij het uitzoeken en passen van de schoenen voor onze kinderen.
Super leuke kinderschoen gekocht. Echter na 1 schooldag de hele neus al onherstelbaar lelijk. Terug geweest bij de winkel, "is het materiaal, we kunnen niets voor u betekenen" Ze hadden een goede nieuwe klant kunnen binden door een tegemoetkoming, echter ze zijn een klant armer! Slechte service! Totaal geen moeite om klacht serieus te nemen! Ik kom daar niet meer!
Beste JSW, Bedankt voor uw beoordeling. Wij vinden het heel vervelend dat de schoenen zo snel beschadigd zijn en we begrijpen natuurlijk dat u daar teleurgesteld over bent. Zoals u zelf al aangaf, toen u met de klacht terugkwam in de winkel, heeft mijn collega bij het kopen van de schoenen u reeds aangegeven dat het leer van de door gekochte schoenen gevoelig is voor beschadigingen. Beschadigingen hierop kunnen niet onzichtbaar worden weggewerkt. Achteraf gezien was het misschien handiger geweest dat de keuze op andere schoenen was gevallen. We vinden het jammer dat u de indruk hebt gekregen dat we uw klacht niet serieus hebben genomen. Dit is namelijk echt wel het geval. Echter, aangezien de beschadiging door gebruik komt, valt dit buiten de garantieregeling. Dit spijt ons heel erg en we begrijpen dat dit niet het antwoord is dat u gehoopt had te krijgen. Anders dan u in uw beoordeling schrijft hebben we u wel een tegemoetkoming aangeboden, maar bent u hier niet op ingegaan. Dit vinden wij jammer. We hadden graag de kans gehad uw vertrouwen terug te winnen. Met vriendelijke groet, Niels - Klantenservice Elferink Schoenen
Sperersnelle sevice en heel vriendelijk te wood gestaan aan de telefoon. Top!
Eenvoudige bestelling Ruime keuze Snelle levering Goede kwaliteit schoenen Gratis retourneren
Prima heren pantoffels. Keurige kwaliteit. Uitstekende service.
Netjes verpakt, vlot verzonden, betrouwbaar.
De bestelde schoenen waren snel geleverd .
Veel merken en soorten schoenen Ik zocht leren sneakers en die zij er. Schoen zit gelijk goed door speciale stretch in het leer.
Snel besteld, snel ontvangen. En ideaal dat je kunt betalen met Klarna. Maar helemaal fijn dat ze leuke modellen in maat 43 hebben!
Ik ontving de schoenen snel na de bestelling. Ze waren netjes verpakt. Ze pasten helaas niet goed. Gelukkig kon ik ze gemakkelijk terugsturen en kreeg snel mijn geld terug. Ik zou hier zeker nog een keer bestellen.
Binnen 2 dagen geleverd, prima kwaliteit
Heel fijn bedrijf, supersnelle verzending maar helaas moest ik de schoenen terug sturen omdat ze me niet pasten. Maar ook dat was binnen een paar dagen geregeld! Erg lekker omdat het een flink bedrag was. Ik zou jullue zeker aanraden.
Zoals bovenstaande mededeling.
Bestellingen ging gemakkelijk, daarna goed op de hoogte gehouden van proces bezorging. Levering was snel en op tijd. De schoenen zijn fantastisch. Mooie kwaliteit!
Snelle verzending, goed product