Hi Gerard, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat alles naar wens is. Met vriendelijke groet, Rosa
DHL bracht mijn pakket gelijk naar een afhaalpunt in een andere plaats 4 km verderop
Beste Wim, Ik kan me voorstellen dat dit inderdaad heel vervelend is! Je zou altijd een klacht kunnen indienen bij DHL. Wij hebben helaas geen invloed op de service van DHL. Dit review platvorm is bedoeld om onze service te beoordelen, we hopen dat je daar wel tevreden over bent. Mocht er in de toekomst nog wat mislopen met bezorgen, kan je ons altijd even bellen, dan kunnen wij kijken of we hierin iets voor je kunnen betekenen. Bedankt voor de review en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Rosa
Super goed Snelle levering
Hi Shivanie, Bedankt voor je review! Fijn dat alles naar wens is gegaan en dat de levering snel verliep. Met vriendelijke groet, Rosa
Ik zat te twijfelen tussen 2 maten. Ik heb toen de winkel gebeld. En zij hebben mij prima en keurig geholpen. Volgende dag had ik mijn bestelling al in huis. En het past perfect . Super aardige meiden heb ik aan de telefoon gehad.
Hi Marina, Wat leuk om te horen dat je zo goed geholpen bent door onze collega’s aan de telefoon! Fijn dat de maat perfect is en je bestelling de volgende dag al binnen was. Bedankt voor je review! Met vriendelijke groet, Rosa
Ik heb schoenen besteld maat 39. Helaas stond er niet vermeld dat ze groot vallen. Hierdoor heb ik 38 nog moeten bestellen en 39 retour. Dit heeft me nu 3x verzendkosten gekost, als er bij de beschrijving bij stond dat ze groot vallen had ik maar 1 keer hoeven bestellen
Hi Anouk, Jammer dat de schoenen niet pasten. Normaal worden schoenen altijd doorgepast voordat ze online komen, maar ik zal dit bij deze schoenen nogmaals laten controleren. Wij storten ook de verzendkosten terug die je hebt gemaakt bij het bestellen. Retourneren is inderdaad op eigen rekening, maar mocht blijken dat de pasvorm niet goed vermeld stond, kunnen we deze ook vergoeden. Veel plezier met de schoenen en bedankt voor je feedback! Met vriendelijke groet, Rosa
Schoenen besteld en ze zijn netjes bezorgd in zeer korte tijd. Heel blij mee!
Hi Pauline, Wat fijn om te horen dat je zo blij bent met je schoenen en dat ze snel en netjes bezorgd zijn! Bedankt voor je review. Met vriendelijke groet, Rosa
Mijn bestelling was helaas door post-nl kwijt geraakt. Medewerkers waren vriendelijk en hebben het uiteindelijk netjes opgelost.
Hi Fabiola, Wat vervelend dat je bestelling door PostNL was kwijtgeraakt, maar fijn om te horen dat onze medewerkers het vriendelijk en netjes hebben opgelost. Bedankt voor je review! Met vriendelijke groet, Rosa
Goede service maar helaas passen de schoenen niet.
Hi Karin, Bedankt voor je review! Jammer dat de schoenen niet pasten, maar fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service. Met vriendelijke groet, Rosa
Altijd mooie spullen
Hi Didi, Fijn om te horen dat je onze spullen mooi vindt en dat onze collectie in de smaak valt. Bedankt voor je review! Met vriendelijke groet, Rosa
Ik hoef nooit lang te wachten op mijn bestellingen. Super!
Hi Christel, Bedankt voor je review. Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent over onze snelle levering! Fijn dat je je bestellingen altijd snel in huis hebt. Met vriendelijke groet, Rosa
Schoenen besteld waren helaas te klein. Nieuw paar besteld in het weekend en smaandags waren ze al binnen. Oude paar retour en vanaf het moment van verzenden tot het geld terug op mijn rekening in 3 dagen daar kunnen meerdere webshops iets van leren!
Hi Angy, Bedankt voor je review. Wat fijn dat alles zo snel en soepel is verlopen! Jammer dat het eerste paar niet paste, maar fijn om te horen dat het nieuwe paar snel geleverd werd en dat het retourproces en de terugbetaling vlot zijn verlopen. Met vriendelijke groet, Chanella
Altijd mijn bestelling ontvangen
Hi Iris, Fijn om te horen dat je altijd je bestellingen goed ontvangt. Bedankt voor je review! Met vriendelijke groet, Chanella
Premium products, delivery was fast, I am very happy! Highly recommended!
Hi Nicolae, Great to hear that you’re happy with our products and that the delivery was fast! Thanks for your recommendation. Kind regards, Chanella
mooie website ruime keus snelle levering netjes verpakt
Hi Anja, Wat fijn dat je tevreden bent over onze website, het ruime assortiment en de snelle, nette levering. Bedankt voor je review! Met vriendelijke groet, Chanella
Nog te weinig ingekocht om Goed te oordelen, maar kijk wel regelmatig op de site
Hi Lia, Bedankt voor je reactie! Leuk om te horen dat je onze site regelmatig bekijkt, hopelijk mogen we je binnenkort weer als klant verwelkomen. Met vriendelijke groet, Chanella
Als steve madden fan kan ik hier altijd terecht om mijn collectie compleet te maken. Altijd netjes verpakt als het verzonden wordt en de volgende dag al in huis Toppertjes zijn jullie Mvg netje
Hi Netje, Wat leuk om te horen dat je als Steve Madden fan bij ons goed kunt slagen! Fijn dat je zo tevreden bent over onze verpakking en snelle levering. Met vriendelijke groet, Chanella
Mooie jas gekocht, heel blij mee Bestellen gemakkelijk geplaatst en snel geleverd
Hi Esther Wat leuk om te horen dat je zo blij bent met je nieuwe jas! Fijn dat het bestellen en leveren zo soepel is verlopen. Met vriendelijke groet, Rosa
Top service!
Hi Romee, Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze service. Bedankt voor je review! Met vriendelijke groet, Rosa
Snelle levering, goede kwaliteit kleding!
Hi Nelleke, Wat fijn dat alles snel geleverd is en dat je tevreden bent over de kwaliteit van onze kleding! Met vriendelijke groet, Rosa
De schoenen waren netjes op tijd goed verpakt helemaal niks mis mee
Hi Willemien, Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen en de schoenen op tijd en netjes verpakt zijn geleverd. Bedankt voor je review! Met vriendelijke groet, Rosa
Ik had een jas besteld, helaas vond ik hem bij mij niet zo leuk, Op zaterdag retour gestuurd via post.nl. Op maandag van Herman Schoenen al reactie dat hij retour was en op dinsdag al mijn geld retour. Geweldig snelle service.
Hi Nic, Goed om te horen dat je retour zo snel verwerkt is en alles naar wens is verlopen. Bedankt voor je positieve review! Met vriendelijke groet, Rosa
Snelle levering, retour ook snel afgehandeld. Goede kwaliteit kleding
Hi Karin, Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit van onze kleding en dat zowel de levering als het retourproces snel verliepen. Bedankt voor je review! Met vriendelijke groet, Rosa
Bericht gestuurd via facebook met een vooraad vraag / advies , hele vriendelijke snelle reactie siperfijn. Guess Jas besteld supersnel in huis , top!
Hi, Bedankt voor je leuke review en je compliment over onze snelle reactie via Facebook. Heel fijn dat de Guess jas ook zo snel bij je in huis was, veel plezier ermee! Met vriendelijke groet, Amy
Ze hadden een actie, gezien op social media met bij iedere bestelling een mystery gift bag en misschien wel een gouden lot. Ik schoenen uit de sale besteld, geen mystery bag erbij. Contact opgenomen met de klantenservice, telt het alleen op de nieuwe collectie. Staat nergens bij vermeldt helaas.
Hi Denise, Bedankt voor je review. In onze social media video’s is duidelijk aangegeven dat de actie alleen geldt bij de nieuwe collectie van Steve Madden en zolang de voorraad strekt. Sale-artikelen vallen daar niet onder, daarom heb je geen mystery bag ontvangen. We hopen dat je alsnog veel plezier hebt van je schoenen! Met vriendelijke groet, Amy
Heel mooie schoenen besteld bij Herman schoenen. Ze waren snel binnen en zien er precies zo uit als op de site werd vermeld.
Hi Guenievre, Bedankt voor je positieve review. Wat fijn dat de schoenen snel binnen waren en precies naar wens zijn, veel plezier ermee! Met vriendelijke groet, Amy