Altijd fijn om daar te shoppen... Prachtige winkel, de mensen die er werken zijn altijd even behulpzaam. Kom er graag.
Hi Lisanne, Fijn om te lezen je zo blij bent met onze winkel! Met vriendelijke groet, Ashley
Dit is echt een hele leuke winkel waar je veel kan scoren, maar wat ik merk is dat de kwaliteit niet altijd goed is. Derde paar schoenen die kapot zijn gegaan in korte tijd, dus de prijs niet waard. Alle drie bekende en dure merken, zonde van het geld.. Het team is wel hulpvaardig en erg vriendelijk en proberen wel een oplossing te vinden vaak. Het cijfer is echt voor de kwaliteit!
Beste Isa, Wat vervelend dat je niet tevreden bent met de kwaliteit. Onze merken zijn allemaal origineel en van goede kwaliteit. Het gebeurt wel eens dat er een fabrieksfout ontstaat, dit lossen we op door middel van een nieuw artikel, een reparatie of het aankoopbedrag retour. Mocht er iets zijn kan je altijd contact opnemen via de mail of langskomen in onze winkel. Fijn om te horen dat je ons team hulpvaardig vindt. We doen altijd ons best om een oplossing te vinden waarmee de klant tevreden is. Als we je nog ergens mee kunnen helpen, horen we dat graag. Met vriendelijke groet, Marianne
Alles heel mooi
Hi Mefi, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze positieve review te schrijven! Met vriendelijke groet, Ashley
Snel en goed zoals het hoort
Hi Tamara, Bedankt voor de positieve review! Met vriendelijke groet, Ashley
Goed geholpen en vriendelijk personeel. Dat zie je niet meer zo vaak.
Hi Monique, Bedankt voor deze mooie review. Dit vinden wij leuk om te horen! Mvg, Lara
The delivery was very fast
Hi Cristina, Nice to hear! Greetings, Lara
Perfecte schoen snel geleverd en de kleur was perfect bedankt Herman voor deze goeie ervaring ik zal vaker schoenen bestellen en raad het iedereen aan
Beste, Wat fijn om te horen! Super leuk! Vee plezier met jouw nieuwe schoenen! Mvg, Lara
Was is 1dag bezorgd
Beste Saida, Wat fijn om te horen dat jouw bestelling zo snel geleverd is! Mvg, Lara
Hi Jantine, Bedankt! Mvg, Lara
Maat past precies en op tijd geleverd. Ben zeer tevreden
Hi Hanie, Gelukkig! Veel plezier met jouw bestelling! Mvg, Lara
Ik ben goed geholpen
Beste Rita, Fijn! Bedankt voor deze positieve review! Mvg, Lara
Hele fijne winkel en snelle service.
Hi Thea, Wat fijn om te horen! Bedankt voor de mooie review. Mvg, Lara
The Best
Beste Krisztina, Bedankt! Mvg, Lara
Hi Inaima, Bedankt voor deze positieve review! Mvg, Lara
Ben netjes geholpen met advies
Beste Anita, Wat fijn dat we jou konden helpen! We zien je graag weer terug! Mvg, Lara
Waren snel binnen
Hi Jacqueline, Fijn om te horen! Veel plezier met jouw bestelling! Mvg, Lara
Netjes geleverd
Hi Jim, Bedankt voor deze positieve review! Mvg, Lara
Goede service en snelle verzending
Hi Martine, Wat fijn dat je tevreden bent met onze service en verzending. Mvg. Sarah
Hier word je nog netjes in de nederlandse tal geholpen
Hi Michael, Bedankt voor het plaatsen van deze mooie review. Mvg. Sarah
Had via de webshop schoenen besteld die er op de foto, naar mijn zin uit zagen. Echter eenmaal uitgepakt waren ze toch niet wat ik voor ogen had. Ook bleek de leest, voor mijn smalle voet, te breed. Heel jammer, ze moesten retour. Hoe dat in zijn werk moest gaan was heel duidelijk aan gegeven. Ook vond ik het keurig dat er precies werd vermeld hoe het proces tijdens de afhandeling verliep. De terugbetaling werd ook direct afgehandeld. Dus bij deze chapeau! Durf zeker bij Herman schoenen weer wat te bestellen als er iets naar mijn zin voor bij komt. Met vriendelijke groet Anja Mathieu-Peppelman.
Beste Anja, Wat fijn dat je tevreden bent over onze service en bedankt voor het plaatsen van deze positieve review. Mvg. Sarah
top levering en snel
Hi Engbert, Wat fijn dat je tevreden bent over ons en bedankt voor het plaatsen van deze mooie review. Mvg. Sarah
Ik heb een hugo boss schoen gehaalt van Herman die heel synthetisch ruikt en die komt uit china .echter ben ik vandaag wederom na herman gegaan en heb 5 a 6 paar hugo boss bekenen die een kwam uit Vietnam en de ander uit china ik vroeg de personeel hoe het kwam dat een merk schoen uit 2 verschillende landen komen kreeg ik geen antwoord op ik zou niks meer willen kopen daar !
Beste Jimmy, Wat jammer dat je ontevreden bent! Wij verkopen alleen originele merken. Sommige merken werken met Nederlandse fabrikanten, sommige merken laten de artikelen in het buitenland maken. Grote merken zoals Hugo Boss werken met meerdere fabrikanten, hierdoor kan het dus zijn dat niet alle Boss sneakers in hetzelfde land zijn geproduceerd. Dit geldt ook voor het materiaal. De meeste Boss schoenen zijn gemaakt van leder, echter gebruikt Boss ook wel synthetisch materiaal. Ik hoop je hiermee wat verder te hebben geholpen. Mocht je nog iets willen bespreken wat betreft jouw aankoop, kan je ons altijd even mailen. Met vriendelijke groet, Marianne
Komen graag bij jullie winkelen tassen, schoenen altijd mooi en goed zijn er altijd super blij mee . Groetjes jannie
Hi Jannie, Wat leuk om te horen! Bedankt. We zien je graag weer verschijnen! Mvg, Lara
Herman heeft alltijd leuke aanbieding en is goeie service goeie kwaliteit bestel alltijd kleren bij herman.
Hey Safira, Wat fijn om te horen! Bedankt! Mvg, Lara