Goed leuk kwaliteit

Herman heeft alltijd leuke aanbieding en is goeie service goeie kwaliteit bestel alltijd kleren bij herman.

Uitstekend!

Mooie schoen gekocht , op tijd geleverd netjes track and trace ontvangen. Uitstekend ervaring mee aanrader!

Mijn ervaring bij Herman schoenen is goed ben zeer tevreden over de snelle levering en ook dat je geld binnen een paar dagen na ontvangst weer teruggestort wordt met de kosten verzendkosten erbij alleen retour moet je zelf betalen wat ik een normale zaak vindt anders wordt er maar klakkeloos besteld en teruggestuurd nu denk je wel beter na . Mvr gr Sylvia Timmers

Klantvriendelijk en denken mee.

Snelle bezorging

Al jaren lang bestel ik hier met plezier

Mooie winkel en goede service!

Ik shop zowel online hier als in de winkel. Duidelijke overzichtelijk site en prachtige grote winkel. Mocht er iets mis zijn dan staan ze voor je klaar en zoeken een passende oplossing. Ik blijf hier zeker klant ❤️

Zeer goede

Goede service, netjes ingepakt en snel verzonden

Goede service en de producten voldoet aan de eisen.

Uitstekende service en goedkoper dan anderen

Vlot en snel bezorgd, ga hier vaker bestellen

Airforce snowparka.

Prima jas. Goede prijs. Snel geleverd.

Netjes en verzorgd in doos en zak eromheen. Als de bezorging buiten staat blijven ze lekker droog.

Hele goeie service

Slechte Klantenservice

Ik heb een bestelling bij deze webshop geplaatst en de klantenservice die ik ontving was echt slecht!!! Normaal gesproken vul je alle informatie in op de website en dit word dan zo opgenomen op de factuur, om een of andere reden heeft deze webshop mijn informatie niet correct overgenomen op mijn factuur waardoor dit niet goed was. Hierdoor heb ik meerdere keren om een correctie gevraagd omdat ik het recht heb om een correcte factuur te ontvangen (steeds deden ze het fout, lijkt wel expres). De webshop maakt hun probleem mijn probleem, door te zeggen dat ze voor mijn bestelling extra handmatig werk moesten verrichten, terwijl dit absoluut niet mijn schuld is. Ik als klant heb alle informatie goed ingevuld in mijn account dus als dit niet goed is gedaan door hun 'zogenaamde' automatisch systeem op de factuur dan moet de webshop dit GOED corrigeren en niet de schuld op de klant gooien. Bij alle andere webshops sturen ze automatisch een factuur met alle correcte informatie die is ingevuld op de account door de klant. Ik snap niet hoe moeilijk het is om een simpele factuur te maken en waarom ze niet willen helpen. Als je niet bereid bent om klanten te helpen moet je ook geen winkel openen, dit hoort bij je werk! Ik zal hier bovendien nooit meer iets kopen, en niet aanbevelen. Ze hebben mooie items voor goede prijzen maar de klantenservice valt heel erg tegen!

Mooie kleren en schoenen

Zeer snelle levering en goeie service

Een geweldige winkel om leuke item te bestellen

De items worden veel gepromoot. Regelmatig leuke aanbiedingen. Bij het bestellen wordt je bestelling snel bezorgd. Toppers!

Never a dissapointment

Love this store, it never dissapoints me!

Zeker zeer goede kwaliteit

aanrader!

Hier al vaker besteld. Snelle levering, goede kwaliteit, altijd netjes verpakt.

Helemaal blij met jullie

Beste winkel ☺️

Bıjna iedere weekend bezoek in de winkel

Merk kleding

The best

The best

Goede service en snel

Super snelle levering

Vandaag besteld is morgen in huis! Heel fijne service en vriendelijk personeel!