Herman heeft alltijd leuke aanbieding en is goeie service goeie kwaliteit bestel alltijd kleren bij herman.
Hey Safira, Wat fijn om te horen! Bedankt! Mvg, Lara
Mooie schoen gekocht , op tijd geleverd netjes track and trace ontvangen. Uitstekend ervaring mee aanrader!
Hi Mustafa, Bedankt voor deze positieve review! Veel plezier met jouw bestelling! Mvg, Lara
Mijn ervaring bij Herman schoenen is goed ben zeer tevreden over de snelle levering en ook dat je geld binnen een paar dagen na ontvangst weer teruggestort wordt met de kosten verzendkosten erbij alleen retour moet je zelf betalen wat ik een normale zaak vindt anders wordt er maar klakkeloos besteld en teruggestuurd nu denk je wel beter na . Mvr gr Sylvia Timmers
Beste Sylvia, Wat fijn om te horen dat jij zo tevreden bent! Bedankt voor deze mooie en positieve review! Mvg, Lara
Klantvriendelijk en denken mee.
Hi Hakima, Bedankt voor jouw positieve feedback! Met vriendelijke groet, Amy
Al jaren lang bestel ik hier met plezier
Hi, Bedankt voor jouw positieve feedback! Met vriendelijke groet, Amy
Ik shop zowel online hier als in de winkel. Duidelijke overzichtelijk site en prachtige grote winkel. Mocht er iets mis zijn dan staan ze voor je klaar en zoeken een passende oplossing. Ik blijf hier zeker klant ❤️
Hi Rolf, Bedankt voor jouw positieve feedback! Met vriendelijke groet, Amy
Goede service, netjes ingepakt en snel verzonden
Hi Sander, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze positieve review te schrijven! Dat waarderen we! Mvg, Lara
Goede service en de producten voldoet aan de eisen.
Hi Abdoel, Bedankt voor het schrijven van deze mooie review! Mvg, Lara
Vlot en snel bezorgd, ga hier vaker bestellen
Beste Alice, Wat fijn om te horen! Veel plezier met jouw bestelling! Mvg, Lara
Prima jas. Goede prijs. Snel geleverd.
Hi J.W, Bedankt voor de review! Met vriendelijke groet, Ashley
Netjes en verzorgd in doos en zak eromheen. Als de bezorging buiten staat blijven ze lekker droog.
Hi Frouke, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze review te schrijven. Met vriendelijke groet, Ashley
Hi Araxi, Bedankt voor de positieve review! Met vriendelijke groet, Ashley
Hele goeie service
Hi Chakiry, Bedankt voor de positieve review! Met vriendelijke groet, Ashley
Ik heb een bestelling bij deze webshop geplaatst en de klantenservice die ik ontving was echt slecht!!! Normaal gesproken vul je alle informatie in op de website en dit word dan zo opgenomen op de factuur, om een of andere reden heeft deze webshop mijn informatie niet correct overgenomen op mijn factuur waardoor dit niet goed was. Hierdoor heb ik meerdere keren om een correctie gevraagd omdat ik het recht heb om een correcte factuur te ontvangen (steeds deden ze het fout, lijkt wel expres). De webshop maakt hun probleem mijn probleem, door te zeggen dat ze voor mijn bestelling extra handmatig werk moesten verrichten, terwijl dit absoluut niet mijn schuld is. Ik als klant heb alle informatie goed ingevuld in mijn account dus als dit niet goed is gedaan door hun 'zogenaamde' automatisch systeem op de factuur dan moet de webshop dit GOED corrigeren en niet de schuld op de klant gooien. Bij alle andere webshops sturen ze automatisch een factuur met alle correcte informatie die is ingevuld op de account door de klant. Ik snap niet hoe moeilijk het is om een simpele factuur te maken en waarom ze niet willen helpen. Als je niet bereid bent om klanten te helpen moet je ook geen winkel openen, dit hoort bij je werk! Ik zal hier bovendien nooit meer iets kopen, en niet aanbevelen. Ze hebben mooie items voor goede prijzen maar de klantenservice valt heel erg tegen!
Beste Cherylane, Wat jammer dat u niet tevreden bent met onze service. Wij krijgen graag feedback om te blijven verbeteren, echter in uw geval zijn wij van mening dat wij er alles aan gedaan hebben om u tevreden te stellen, helaas is dit niet gelukt. We hebben al uw 22 mails over één bestelling beantwoord, meerdere keren geautomatiseerde handelingen handmatig aangepast en met u meegedacht. Dit is meer dan menig webshop zou doen. Natuurlijk is het uw goed recht om de volgende keer uw aankoop bij een andere webshop te doen. Met vriendelijke groet, Marianne
Zeer snelle levering en goeie service
Beste Michel, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze mooie review te schrijven! Veel plezier met jouw bestelling! Mvg, Lara
De items worden veel gepromoot. Regelmatig leuke aanbiedingen. Bij het bestellen wordt je bestelling snel bezorgd. Toppers!
Hi Sol, Wij vinden dit super leuk om te horen! Bedankt voor deze mooie review. Veel plezier met jouw bestelling! Mvg, Lara
Love this store, it never dissapoints me!
Hi Jasmin, Nice! Thank you so much! Lara
Zeker zeer goede kwaliteit
Beste Meral, Wat fijn om te horen! Veel plezier met jouw bestelling! Mvg, Lara
Hier al vaker besteld. Snelle levering, goede kwaliteit, altijd netjes verpakt.
Hi Kimberley, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze review te schrijven! Dat waarderen wij zeker! Mvg, Lara
Beste winkel ☺️
Beste Agnieszka, Wat een mooie review! Bedankt! Mvg, Lara
Merk kleding
Hi, Wat leuk dat je iedere week een bezoek brengt! Tot de volgende keer! Mvg, Lara
The best
Hi Krisztina, Bedankt voor de positieve review! Met vriendelijke groet, Ashley
Hi Daya, Bedankt dat je de tijd hebt genomen deze positieve review te schrijven. Met vriendelijke groet, Ashley
Vandaag besteld is morgen in huis! Heel fijne service en vriendelijk personeel!
Hi Marijke, Fijn om te lezen je blij bent met onze service en personeel :). Met vriendelijke groet, Ashley