Altijd goeie service
Hi Debbie, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze positieve review te schrijven. Met vriendelijke groet, Ashley
Bedankt voor de goede en snelle service
Hi Barbara, Bedankt voor je positieve review! Met vriendelijke groet, Gaby
Van bestellen tot retourneren is perfect gegaan. De communicatie was echt bijzonder goed. Dank jullie wel
Hi Shery, Fijn om te horen dat het bestellen en retourneren helemaal goed gegaan is. We zien je hopelijk snel weer! Met vriendelijke groet, Gaby
Schoenen besteld en een dag later al ontvangen. Zeer snelle afhandeling
Hi Miranda, Goed om te horen dat je blij bent met je bestelling! Met vriendelijke groet, Gaby
Super snelle levering van mooie spullen
Hi, Bedankt voor je positieve review! Met vriendelijke groet, Gaby
Snelle levering, goede kwaliteit van producten!
Hi, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze review te plaatsen! Met vriendelijke groet, Gaby
Fijn personeel en goed geholpen
Hi, Fijn om te horen dat je goed bent geholpen! Met vriendelijke groet, Gaby
Mijn in laten schrijven voor aanbiedingen en een aankoop gedaan maar ik kreeg geen track en trace ik krijg geen nieuws melding van jullie? Ook voor gebeld
Hi Maria, Bedankt voor jouw review! Ik heb het even gecontroleerd en je staat wel in onze lijst voor de nieuwsbrieven, misschien deze in de spambox terecht komen? Met vriendelijke groet, Ashley
Voor wat ik bij Herman bestel, zijn de prijzen beter dan bij anderen en de levering is snel en goed verpakt.
Hi Lysette, Fijn dat je blij bent met onze services! Met vriendelijke groet, Ashley
Eerlijke prijzen En snelle levering
Hi, Bedankt voor je positieve review. Met vriendelijke groet, Gaby
Goede ervaring, snelle levering
Hi Ria, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze review te schrijven! Met vriendelijke groet, Ashley
Zulke mooie kleding schoenen en accessoires
Hi Sandra, Leuk om te lezen je onze collecties mooi vind! Met vriendelijke groet, Ashley
Vriendelijk aan de telefoon geholpen, bestelling snel verzonden, supersnelle terugbetaling. Fijne webshop!
Hi Izabella, Wat fijn je zo tevreden bent met onze webshop. Met vriendelijke groet, Ashley
Besteld steven madden sneaker. Snelle levering in sterke zak verpakt.
Hi Ineke, Bedankt voor de positieve review! Veel plezier met jouw nieuwe sneakers. Met vriendelijke groet, Ashley
Mijn schoenen waren te groot, meteen retour gestuurd Snel geld retour Mail ook supersnel beantwoord Helaas hadden ze geen maat kleiner meer
Hi Mariëtte, Bedankt voor jouw review. Met vriendelijke groet, Gaby
Schoenen werden supersnel geleverd. Ik ben er blij mee.
Hi Susanne, Goed om te horen dat jouw bestelling naar wens is. Veel plezier ermee! Met vriendelijke groet, Gaby
Mijn bestelling snel en korrekt geleverd.
Beste Linda, Bedankt voor deze mooie review, fijn dat je tevreden bent. Met vriendelijke groet, Marianne
super service
Beste Angèla, Dankjewel voor dit compliment en deze review. We 'zien' je graag weer terug. Met vriendelijke groet, Marianne
Geweldige service en vriendelijk
Hi Monique, Bedankt voor jouw positieve review! Met vriendelijke groet, Gaby
Snel
Beste Frank, Bedankt voor deze mooie review! Met vriendelijke groet, Marianne
Snelle verzending en snelle retourafwerking. Helaas geen gratis retourneren.
Beste Joost, Dankjewel voor deze review. Met vriendelijke groet, Marianne
Super service
Hi Monique, Bedankt voor je positieve review! Met vriendelijke groet, Gaby
It was a good experience
Hi TM, Thank you for the positive review. Kind regards, Gaby
Was super snel geleverd ik heb de vizzano pumps gekocht nooit meer een ander merk ze zitten zo lekker.
Hi Petra, Fijn om te horen dat jouw bestelling naar wens is. Veel plezier ervan! Met vriendelijke groet, Gaby
Snel en goed. Ga zo door!
Beste S.A. , Bedankt voor jouw positieve review! Mvg, Lara