Levering altijd op tijd Netjes verpakt
Hi Mariska, Dank voor je review, veel plezier met jouw bestelling! Met vriendelijke groet, Gaby
Goede service en snelle verzending
Hi Mariska, Bedankt voor je positieve review! Met vriendelijke groet, Gaby
Ik ben blij wou dat er er meer van zulke bedrijven waren Snel en netjes ingepakt goed service
Hi Raquel, Bedankt voor deze mooie review. Veel plezier met jouw bestelling en graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Gaby
Altijd perfect.
Hi Roy, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze positieve review te schrijven! Met vriendelijke groet, Ashley
Heel goed schoen is mooi tas ook en bestelling was snell binnen
Hi Crystal, Leuk om te horen dat je blij bent met je bestelling. Veel plezier ervan! Met vriendelijke groet, Gaby
Snelle levering!
Hi Melissa, Wat fijn om te horen dat jouw pakketje snel is geleverd. Met vriendelijke groet, Gaby
Geen lange wacht dagen
Hi Emil, Dank voor je positieve bericht! Met vriendelijke groet, Gaby
Betrouwbare webshop, veel keuze
Hi Johan, Bedankt voor je positieve review! Met vriendelijke groet, Gaby
Hebben 2 jassen besteld en werden snel geleverd en 1 jas retour gestuurd wat snel werd afgehandeld.
Hi Henk, Fijn om te horen dat je tevreden bent, veel plezier met je bestelling! Met vriendelijke groet, Gaby
Een goede ervaring en een top service
Hi Gerrie, Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service! Met vriendelijke groet, Gaby
Super snelle en goede verzending. Zeker een aanrader om te bestellen
Hi joeri, Goed om te horen dat je blij bent met je bestelling! Met vriendelijke groet, Gaby
Mooie schoenen en snel geleverd!
Hi Nico, Bedankt voor je positieve review. Graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Gaby
Jammer dat de vorige klant de verpakking niet netjes open gemaakt heeft. Ik ben verder heel tevreden.
Hi Mildred, Bedankt voor je bestelling! Wat fijn om te horen dat ondanks de verpakking niet netjes geopend was, je alsnog tevreden bent. Met vriendelijke groet, Gaby
Ben blij met de stevenmade schoenen & tas
Beste Esther, Leuk om te horen dat je bestelling goed in de smaak valt. Veel plezier ervan! Met vriendelijke groet, Gaby
Mooie aanbieding van guess schoenen scheelde 50 euro met andere winkels. Zondag besteld en dinsdag al in huis echt super snel. Ik zal zeker vaker bestellen
Beste Brigitte, Super fijn om te horen dat je zo tevreden bent! Dankjewel voor deze review en graag tot 'ziens'. Met vriendelijke groet, Marianne
Super fijne schoenen, lopen lekker!
Beste Bianca, Wat fijn dat de schoenen naar wens zijn. Veel plezier met je bestelling! Met vriendelijke groet, Gaby
Originele beoordeling
Geregeld bestel ik schoenen hier en dan hebben ze een punten spaar sycteem. Ik bestel steeds via de zelfde inloggen en toch worden mijn gespaarde punten verdeeld over 2 account. Bel je hier over, kunnen ze er hier niet 1 waardecheque van maken. Hier baal ik erg van.
Beste Bianca, Bedankt dat je de moeite hebt genomen voor deze review. Ik denk dat je ons in de war haalt met een andere winkel. Wij hebben geen spaarpunten systeem voor de webshop en je hebt pas één keer bij ons besteld. Zou je dit nog even willen checken? Als we nog iets voor je kunnen betekenen hoor ik dat graag. Met vriendelijke groet, Marianne
Leuke merken en regelmatig leuke sale. Altijd snel binnen en goed verpakt
Hi Janneke, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze positieve review te schrijven! Met vriendelijke groet, Ashley
Altijd goed mooie kleding snelle levering
Hi D, Fijn om te lezen jouw pakketjes altijd op tijd komen! Met vriendelijke groet, Ashley
Aardige mevrouw aan de lijn gehad, heeft me goed geholpen. De andere dag al geleverd. Al een paar keer wat gekocht, altijd op tijd geleverd, en ook de service is correct. Top bedrijf.
Hey Ria, Fijn om te horen dat je positief bent over onze service. Veel plezier met jouw bestelling! Met vriendelijke groet, Gaby
Altijd goed behandeld hier en goede snelle bezorging
Hi Rishana, Bedankt voor je positieve review :) Met vriendelijke groet, Gaby
Webshop
Hi G, Wat fijn dat je positief over onze webshop bent! Met vriendelijke groet, Gaby
Ze zitten goed niet z’n hoge hak dat is wel fijn en staan netjes
Hi Sandy, Fijn om te horen dat de schoenen naar wens zijn :) Met vriendelijke groet, Gaby
Fijne webshop, snelle levering
Beste Miranda, Wat fijn dat je tevreden bent! Bedankt voor je positieve review! Met vriendelijke groet, Lara
Goede services op alle fronten
Hi Connie, Fijn om te lezen je positief bent over onze webshop! Met vriendelijke groet, Ashley
Alles goed en snel verlopen. Zeer tevreden over mijn aankoop!
Hi Mariska, Bedankt voor deze positieve review! Met vriendelijke groet, Ashley