Redelijk

Het enige wat niet is gebeurd is mijn track en trace niet gehad. Ik heb gebeld netjes en super snel antwoord gehad, ik kreeg te morgen is je pakketje binnen bij jumbo, ik ging toch even langs jumbo, maar mijn pakketje was er al M.v.g

Snelle levering en netjes verpakt.

Snelle levering.

Had slippers besteld gelijk de volgende dag in huis waren helaas te klein had binnen paar dagen me geld terug.. hele goed service

Keurig aangekomen, goed verpakt, formulieren erbij voor retour. Niet van toepassing bij mij.

altijd snel en netjes binne

altijd heel snel binne de producten zijn altijd van goeie kwaliteit

Goed !!!

Altijd goeie en snelle service !!

Fijne winkel mooie spullen super met bezorgen

Super zoals altijd netjes mooie spullen en erg verzorgde in gepakt en echt voor 11 uur besteld volgende dag in huis

Geweldige service

Prima uitgebreide website!Zeer snelle levering door u en een heel mooie tas voor een scherpe prijs.

Fijne en prachtige winkel ook de verzending lekker op tijd

Medewerkers zijn altijd behulpbaar en altijd eerlijk! Altijd goede ervaringen bij de Herman schoenen, en nog eens snel in bezorgen!!!!

Uitstekend snelle levering

Zeer Tevreden klant

Top! Snelle levering…mooie collectie

Levering ging niet soepel met Post NL

Doos ontvangen maar was kapot, maar de omhulsel was heel dus ik denk zo ingepakt vond ik wel minder. Verder een prima product. Met vriendelijke groet, Richard Rubrech

Snelle verzending en netjes verpakt

Helemaal tevreden!

Hele snelle levering en een hele fijne website waar je alles zo kan vinden. Al jaren fan van Herman schoenen!

Fijn bedrijf

Fijn bedrijf mooie merken goed klanten serves Snelle reactie Zou dit bedrijf zeker aan bevelen aan ander mensen

Ik kom al een aantal jaren bij hun in de winkel of ik bestel war omdat ik niet in de buurt woon Of we nou in de winkel komen wordt je top geholpen of je besteld wat online dan wordt je ook top geholpen Ze hebben altijd goeie en mooie spullen Deze winkel zou ik ook iedereen aanraden En voor de kerst komen we er ook graag en dan pakken ze ook alles leuk voor je in voor onder de boom Kort om wij zijn heel blij met Herman schoeneh

Was fantastisch

Bestellen was makkelijk en levering zo snel netjes

Mooie shirts

Mooie shirts waren het paste heel goed

geweldig

snelle levering,mooie website,keus uit div merken

Snelle en nette levering

Na het bestellen , het product netjes ontvangen

Bestelde spullen goed en op tijd binnen gekregen goed verpakt

Snelle levering, schoenen zijn perfect

Ondanks dat ik de schoenen in het weekend had besteld, toch maandag geleverd