Pluspunten
Vaak producten in voorraad. Snelle levering!
VerbeterpuntenUhm.. niet?
Wauw, wat een mooie review! Hartstikke bedankt hiervoor :) Groetjes, Susanne.
Pluspunten
Snel behandeld en duidelijke website, ik ga zeker vaker bij jullie bestellen!
Bedankt voor deze mooie complimenten! Heel leuk om te lezen :) Hopelijk tot snel! Groetjes, Susanne.
Pluspunten
Snelle levering leuke aanbieding netjes verpakt
Bedankt voor de mooie complimenten, Esther! Ik wens je veel plezier met jouw aankoop. Groetjes, Susanne.
Zaterdag 24 november zou ik mijn schoenen binnen krijgen ik heb ze nog steeds niet binnen
Hoi Suzan, Wat vervelend om te horen dat jouw bestelling nog niet is geleverd. Wij zijn hierin volledig afhankelijk van PostNL en kunnen hier dus geen invloed op uitoefenen. Momenteel is het ontzettend druk bij PostNL i.v.m. Black Friday en Cyber Monday. Ik ga ervan uit dat jouw pakket snel zal worden geleverd, wij hebben het namelijk tijdig op de post gedaan. Mocht het deze week niet geleverd worden, laat het ons dan even weten via [email protected] Groetjes, Susanne.
Pluspunten
Snelle levering Mooie collectie/merken
VerbeterpuntenBij korting, graag korting op alle producten
Hoi Corina, Bedankt voor jouw mooie review! Korting op alle producten kunnen wij helaas niet geven omdat er vanuit diverse leveranciers regels zijn wanneer er mag worden afgeprijsd en wanneer niet. Ik wens je veel plezier met jouw aankoop! Groetjes, Susanne.
Pluspunten
Snelle bezorging, scherpe prijzen
Hoi Amber, Bedankt voor de mooie review! Ik wens je veel plezier met jouw aankoop. Groetjes, Susanne.
Pluspunten
Snelle levering Top kwaliteit
Bedankt voor de complimenten! Ik wens je veel plezier met jouw aankoop en hoop je snel nog eens te kunnen helpen! Groetjes, Susanne.
Pluspunten
Mooie producten, snelle levering!
Hoi Nina, Bedankt voor jouw mooie review! Ik wens je veel plezier met jouw aankoop en hoop je snel nog eens te kunnen helpen. Groetjes, Susanne.
Pluspunten
Supersnelle service en levering!
Bedankt voor de mooie complimenten, Daan! Veel plezier met jouw aankoop. Groetjes, Susanne.
Pluspunten
Mooie schoenen, goedkoopste van de Black Friday dagen. Snel in huis!
Hoi Sandra, Bedankt voor de mooie review! Ik wens je veel plezier met jouw aankoop en hoop je snel nog eens te kunnen helpen. Groetjes, Susanne.
Pluspunten
Snelle levering! Ik had me schoenen donderdag besteld en vrijdag had ik ze meteen in huis! Echt top!
Hoi Melanie, Bedankt voor jouw mooie review! Ik wens je veel plezier met jouw nieuwe schoenen en hoop je snel nog eens te kunnen helpen :) Groetjes, Susanne.
Pluspunten
Correct
VerbeterpuntenNee
Pluspunten
Medewerkers zijn altijd super vriendelijk
Bedankt voor jouw mooie complimenten, Nafieza! Wij hopen je snel weer terug te zien in onze webshop of natuurlijk in onze winkel. Groetjes, Topanga
Pluspunten
Snelle service, de schoenen worden altijd netjes afgeleverd.0
VerbeterpuntenHet retourneren van de schoenen zoh kostenloos moeten zijn. Ik woon zelf in Assen en heb paar keer besteld maar als de schoenen niet passen dan moet je zelf voor de kosten opdraaien. Dat vind ik wel jammer aan Herman Schoenen.
Bedankt voor de mooie complimenten! Gratis retourneren zullen wij niet snel op onze webshop aanbieden omdat wij een heel ander verdienmodel hanteren dan webshops zoals zalando en bol.com. Wel komen wij onze klanten tegemoet door retourkosten te vergoeden in de vorm van shoptegoed bij een ruiling. Groetjes, Topanga
Pluspunten
Snelle verzending. Bij terugsturen binnen een week geld terg.
Hoi Henny, Bedankt voor jouw mooie review! Hopelijk kan ik je snel nog eens helpen. Groetjes, Susanne.
Pluspunten
Snelle levering. Keurig verpakt en duidelijke retourinstructies.
VerbeterpuntenBij retour mag er een snellere terugbetaling plaatsvinden. Ook zou het prettig zijn als je iets retour stuurt, dat je bericht krijgt dat goed ontvangen is en wanneer je ongeveer het geld terug kunt verwachten. Dit zou ideaalzijn per sms. Gaat om behoorlijke bedragen die je “vooruit” betaald.
Hoi Mariska, Bedankt voor jouw mooie review en duidelijke feedback. Wij zullen ons best doen om terugbetalingen nog sneller te verwerken. Momenteel gebeurt dit vaak al binnen 24 uur maar dan moet het nog wel worden goedgekeurd door ons betaalsysteem. Dit is een extern bedrijf en wij hebben geen invloed op de duur hiervan. Op het moment dat jouw retourzending wordt terug gestort, ontvang je hierover een e-mail. Mogelijk is deze in jouw spambox terecht gekomen. Wellicht kunnen wij hier in de toekomst een sms-service van maken, dat is een leuk idee! Groetjes, Susanne.