Pluspunten
VerbeterpuntenJammer dat je niet gratis kunt retourneren.
Dankjewel voor de complimenten en de feedback! We begrijpen dat je het vervelend vindt om bij ruilen/retourneren verzendkosten te betalen. Hier hebben we voor gekozen, omdat we een ander verdienmodel hebben dan grote webshops als Zalando. Wel komen we onze klanten hierin zoveel mogelijk tegemoet, door eventueel bij aankoop betaalde verzendkosten terug te storten indien een gehele bestelling retour komt of door in het geval van een ruiling de verzendkosten als shoptegoed uit te keren. Kosteloos ruilen en retourneren kan natuurlijk altijd in onze winkel. Groetjes, Topanga
Pluspunten
Snelle levering, prima website, geen problemen ondervonden, kijk-klik-betaal en ontvang.
Hi Jane, bedankt dat je de moeite hebt genomen om zo'n mooie beoordeling achter te laten! Wij streven ernaar om de klant het zo makkelijk mogelijk te maken, en zo te horen is dat goed gelukt! Ik wens je veel plezier van jouw aankoop en ik hoop je snel weer terug te zien in onze webshop! Groetjes, Topanga
Pluspunten
Goede service en kwaliteit
Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze service, Esther! Wij hopen je snel weer naar tevredenheid te kunnen helpen. Groetjes, Topanga
Pluspunten
HET ARTIKEL WAT IK BESTELD HAD WAS ER NIET MEER IN DE KLEUR DIE WILDE BINNEN 1 UUR WERD IK GEBELD DAT ER NOG WEL EEN ANDERE KLEUR VOORRADIG WAS VOND IK ECHT EEN PLUSPUNT
Bedankt voor het achterlaten van deze mooie beoordeling! Helaas gaat er wel eens iets mis in ons magazijn maar wij doen ons best dit te voorkomen. Ik ben blij om te horen dat je zo tevreden bent. Voor nu; Veel plezier van jouw aankoop en we hopen je snel weer terug te zien in onze webshop! Groetjes, Topanga
Pluspunten
Prima service! Mooi en zorgvuldig verpakt
Bedankt dat je de moeite hebt genomen om zo'n mooie beoordeling achter te laten! We hopen je snel weer eens terug te zien :) Groetjes, Topanga
Pluspunten
Vlotte bezorging & Goede kwaliteit schoenen!
Bedankt voor jouw mooie woorden! We hopen je snel weer naar tevredenheid te kunnen helpen :) Groetjes, Topanga
Pluspunten
snelle levering goede verpakking
Hoi Kiara, wat fijn dat je tevreden bent over onze snelle levering en natuurlijk onze mooie verpakkingen. We hopen je snel weer terug te zien in onze webshop! Groetjes, Topanga
Pluspunten
Super gave laarsjes! Mooi afgewerkt en lopen heerlijk. Gewoon eigen maat.
Wat fijn dat je zo tevreden bent over jouw aankoop, Gerdine! We hopen je snel weer naar tevredenheid te kunnen helpen, voor nu; veel plezier van jouw laarsjes! Groetjes, Topanga
Pluspunten
De bestelling wordt heel snel verstuurd.
VerbeterpuntenMeer pruducten van verschillende merken.
Hi Azize, bedankt dat je de moeite hebt genomen om jouw mooie beoordeling achter te laten! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over onze snelle levering. Wij hopen je snel weer eens terug te zien in onze webshop of in de winkel! Groetjes, Topanga
Pluspunten
Top kwaliteit, en top service!!!!
VerbeterpuntenNiks, ben zeer tevreden!!
Hoi Abbas, Bedankt dat je de moeite hebt genomen om een review achter te laten. Leuk om te lezen dat je tevreden bent over onze service. Hopelijk kan ik je snel nog eens helpen! Voor nu, veel plezier met jouw aankoop. Groetjes, Topanga
Pluspunten
Goede services, snelle levering. Veel leuke artikelen
Bedankt voor deze mooi beoordeling, Nina! Wij hopen je snel weer terug te zien in onze webshop. Groetjes, Topanga
Pluspunten
De website is overzichtelijk en bevat alle noodzakelijke informatie. De bestelprocedure verloopt prettig en verloopt vlot.
VerbeterpuntenNiks, alles ging perfect! Als ik weer eens in Den Haag kom zal ik zeker de fysieke winkel bezoeken!
Heel erg bedankt voor je mooie woorden, Tina. We zijn blij dat je tevreden bent over onze webshop en hopen je zeker een keer in onze winkel te mogen verwelkomen! :) Groetjes, Kaylee
Pluspunten
Super snelle levering!
VerbeterpuntenIk heb geen verbeterpunten ondervonden!
Hi Fabricia, We vinden het leuk om te horen dat je een tevreden klant bent! Wij wensen je nog veel plezier met jouw aankoop, hopelijk zien we jou snel weer terug op onze webshop. Groetjes, Kaylee
Pluspunten
Was een maat te klein, zonder probleem meteen twee dagen later weer op de stoep in de goede maat! super, zeker vaker bestellen!
Hi Jack, Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over onze snelle service! Nog veel plezier met jouw aankoop. :) Groetjes, Kaylee
Pluspunten
Voor de aler eeerste keer besteld en gelijk een goede levering! Werd ook netjes bezorgd op de mijn ingevoerde datum. Zeker voor herhaling vatbaar!
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten op te merken
Hey Demi, Wat leuk om te horen dat je tevreden bent met de snelle levering die wij bieden. Nog veel plezier met jouw aankoop en we hopen je snel weer terug te zien in onze webshop! Groetjes, Kaylee
Pluspunten
Niets
VerbeterpuntenSlechte klantenservice en niet correct behandeld!
Hi! Bedankt voor jouw feedback. Ik zag dat jouw beoordeling gebaseerd is op een klacht waarbij wij binnen redelijk termijn tot een oplossing zijn gekomen. Ik vind het jammer dat je hiermee nog steeds niet tevreden bent over onze service. Mochten er nog problemen zijn omtrent deze klacht kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Hopelijk kunnen we je in de toekomst beter tot dienst zijn. Groetjes, Kaylee
Pluspunten
Snelle service volgens afspraak heel goed.
VerbeterpuntenGeen
Bedankt voor de mooie complimenten, Diana! We hopen je snel weer naar tevredenheid te kunnen helpen! Groetjes, Topanga
Pluspunten
Super klantvriendelijk !!
Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent, Destiny! Veel plezier van jouw aankoop! Groetjes, Topanga
Pluspunten
Bedankt voor jouw mooie beoordeling, Benno. Wij hopen je snel weer naar tevredenheid te kunnen helpen! Groetjes, Topanga