Pluspunten
GEWELDIG me schoenen zijn precies hoe ik ze had voorgesteld, snel bezorgd ik ben zeeer tevreden!
Bedankt voor het achterlaten van deze super mooie review, Usha. Wij hopen je snel weer naar tevredenheid te kunnen helpen. Voor nu, veel plezier van jouw aankoop! Groetjes, Topanga.
Pluspunten
Besteld volgende dag in huis! Wel defect aan de jurk, maar medewerker was heel vriendelijk en gelijk opgelost!
VerbeterpuntenGeen
Bedankt voor de mooie review, Lilia. Wat fijn om te horen dat alles meteen is opgelost. Wij hopen je snel weer terug te zien in onze webshop! groetjes, Topanga.
Pluspunten
Goede service, snelle verzending
Hi Linda, Super fijn om te lezen, dankjewel! We wensen je veel plezier met je aankopen en hopen je weer eens terug te zien in de webshop! Groetjes, Topanga
Pluspunten
Levering snel, en duidelijk te volgen. Helaas bleek het bestelde product snel gebreken te vertonen, zonder enig probleem werd het product teruggenomen en het betaalde bedrag terug betaald.
Daar worden we nou blij van! Dankjewel voor het achterlaten van deze mooie beoordeling, Mariska! Hopelijk zien we je snel weer eens terug in de webshop :)Groetjes, Topanga
Pluspunten
Goede service klantvriendelijk in een woord geweldig
Hi Tamara. Dankjewel voor je mooie beoordeling! Wij hopen jouw in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn :) Groetjes, Topanga
Pluspunten
Supersnelle levering
Beste Miranda. Wat fijn om te horen dat wij jouw naar tevredenheid hebben kunnen helpen. We hopen je snel weer terug te zien in onze webshop! Groetjes, Topanga
Pluspunten
Snelle levering. Ruime keuze in merk artikelen.
VerbeterpuntenGeen idee!
Hi Mieneke, dankjewel voor je mooie review! We wensen je veel plezier met je aankoop en hopen je snel weer terug te zien in onze webshop! Groetjes, Topanga
Pluspunten
Zeer mooie producten.
Hi Debby, Wat fijn om te lezen dat je zo enthousiast bent over onze producten! We hopen je snel weer terug te zien op onze webshop. :) Groetjes, Topanga
Pluspunten
Goede service. Snelle afhandeling.
VerbeterpuntenGeen
Hi Mandy, Bedankt voor jouw super mooie beoordeling! Wij hopen jouw in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn. Groetjes, Topanga
Pluspunten
VerbeterpuntenDe doos was beschadigd bij aflevering.
Beste Dana, Allereerst bedankt voor de mooie beoordeling! Wat vervelend om te horen dat de doos beschadigd was bij aflevering. Deze verantwoordelijkheid ligt helaas bij PostNL en hier kunnen wij geen invloed op uitoefenen. Groetjes, Topanga
Pluspunten
goed betrouwbaar bedrijf
Verbeterpuntennee alles is perfect
Daar worden we nou blij van! Dankjewel voor het achterlaten van deze mooie beoordeling, Helene! Hopelijk zien we je snel weer eens terug in de webshop :) Groetjes, Tiffany
Pluspunten
Pluspunten
Heel goed dat er in de webshop per artikel bijgeschreven staat of er goud- of zilverkleurige studs/gespen/logo etc. op het artikel zit! Door een foto is dat niet altijd goed te zien en zo voorkom je verkeerde bestellingen. Mooie artikelen. Ga zo door!
Dankjewel Anouk! We doen altijd ons best om de artikelen zo goed mogelijk te omschrijven, dus we zijn erg blij met je feedback! :) Veel plezier met je aankopen en hopelijk tot ziens! Groetjes, Tiffany
Pluspunten
herman schoenen doet er echt alles aan om een probleem op te lossen vandaar 4 sterren ,,,elk bedrijf ook waaronder herman schoenen zijn er wel verbeterpunten welke dat zijn weet ik zelf niet
Dankjewel, Joelle! Fijn om te horen dat we je naar tevredenheid hebben kunnen helpen. We hopen je snel weer eens terug te zien in de webshop :) Groetjes, Tiffany
Pluspunten
Riem en schoenen besteld, verkeerde kleur schoenen ontvangen. Volgende dag juiste kleur geleverd na telefonisch contact. Super service!
Hi Robert, Dankjewel voor je review en nogmaals excuses voor het ongemak! Fijn dat we het snel hebben kunnen oplossen en je alsnog blij hebben kunnen maken :) We wensen je heel veel plezier met je nieuwe schoenen en hopen je weer eens terug te zien in de webshop! Groetjes, Tiffany
Pluspunten
Snelle levering, van mooie artikelen.
Hi Mick, Super fijn om te lezen, dankjewel! We wensen je veel plezier met je aankopen en hopen je weer eens terug te zien in de webshop! Groetjes, Tiffany
Pluspunten
Keurig verpakt en bezorgd
Bedankt voor jouw mooie review, Mieke! Veel plezier met jouw aankoop en hopelijk tot een volgende keer :) Groetjes, Susanne.
Pluspunten
Heel goed, snelle levering, netjes ingepakt.
Heel fijn om te horen, Anke! Dankjewel voor de complimenten en dit prachtige cijfer! We wensen je veel plezier met je aankopen :) Groetjes, Tiffany
Pluspunten
Snelle levering goede service
Hoi Joyce, Bedankt dat je de moeite hebt genomen om een review achter te laten. Leuk om te lezen dat je tevreden bent over onze levering en service. Hopelijk kan ik je snel nog eens helpen! Voor nu; veel plezier met jouw aankoop :) Groetjes, Susanne.