Pluspunten
Snelle en verzorgde levering
VerbeterpuntenMeer keuze artikelen
Beste Richtje, Dank je wel voor het plaatsen van je beoordeling en mooie feedback!
Pluspunten
Eindelijk iemand die wel aan de beloofde levertijd voldoet!
VerbeterpuntenStop met deze evaluaties, kan niets bestellen zonder ziekelijk veel emails over de beoordeling. Volgende keer weerergens anders, hou erniet van om herhaaldelijk lastig gevallen te worden met spam die je aangeeft niet te willen.. Kut kihoy
Pluspunten
Heel goede ervaring met Tuinland. Achteraf nog een factuur aangevraagd zonder btw en dat is allemaal super snel in orde gekomen.
VerbeterpuntenStuur een mail op moment dat bestelling is ingepakt met het track & trace nummer. Nu hebben we enkel een bestelbevestiging gekregen zonder meer. Ook in onze account konden we niet terugvinden of een order was verzonden.
Beste Klant, Dank je wel voor het plaatsen van je beoordeling
Beste Hetty, Dank je wel voor het plaatsen van je beoordeling
Pluspunten
Snel en netjes verstuurd en redelijk goedkoop
Beste Andre, Dank je wel voor het plaatsen van je beoordeling en compliment!
Pluspunten
Levering was sneller dan aangegeven
Beste Klant, Dank je wel voor het plaatsen van je beoordeling!
Pluspunten
Vlotte levering, materiaal goed verpakt. Na eerste feedback: Zeer vriendelijk te woord gestaan bij telefonisch contact, probleem vlot opgelost!
VerbeterpuntenBij ons geen enkele larve van lieveheersbeestje aangetroffen, hadden er 100 direct in zakjes over planten verdeeld volgens gebruiksaanwijzing.. dus twijfel over kwaliteit product! Vorig jaar (wschl van ander bedrijf) ook larven gehad en toen prima gewerkt! Deze zaten wel al in een zakje dat we zo konden ophangen. Na eerste feedback: Probleem is besproken en opgelost, tot dusverre enkel complimenten en dank!
Beste Klant, Dank je wel voor het plaatsen van je beoordeling, we willen je vragen contact met ons op te nemen via [email protected] of te bellen naar : 0592-760764 dit is namelijk niet de service die wij bieden en we willen hier graag contact met je over hebben.
Beste Monique, Dank je wel voor het plaatsen van je beoordeling!!
Pluspunten
Goed geholpen door de klantenservice. Planten zagen er goed en mooi uit. Ook snel geleverd!
VerbeterpuntenGeen
Beste Dennis, Dank je wel voor het plaatsen van je beoordeling en mooie compliment!!
Beste Klant, Dank je wel voor het plaatsen van je beoordeling!!
Pluspunten
Veel keus in de winkel. Online helaas minder. Prijzen oké, kan altijd goedkoper natuurlijk.
VerbeterpuntenWeinig keus webshop. Prijzen kunnen altijd goedkoper.
Beste Klant, Dank je wel voor het plaatsen van je beoordeling,jammer dat de webshop nog niet helemaal je goedkeuring kan krijgen hier zijn we wel hard mee bezig! Team Tuinland
Beste Peter, Dank je wel voor het plaatsen van je beoordeling!! Team Tuinland
Beste Monique Troost,Dank je wel voor het plaatsen van je beoordeling!!Team Tuinland
Beste Nicole, Dank je wel voor het plaatsen van je beoordeling!!
Pluspunten
Modern en sfeervol
Beste E. van den Berg, Dank je wel voor het plaatsen van je beoordeling en mooie compliment!! Team Tuinland
Beste Ayse, Dank je wel voor het plaatsen van je beoordeling!! Team Tuinland
Pluspunten
Snelle levering en duidelijke communicatie hierover.
Beste Pieter, Dank je wel voor het plaatsen van je beoordeling en mooie compliment!! Team Tuinland
Pluspunten
Telf netjes te woord gestaan
VerbeterpuntenGoed nakijken of het aantal wel word afgestuurd.bv ik heb 15 bloemsteunen besteld krijg er 1.
Beste Familie Schokker, Dank je wel voor het plaatsen van je beoordeling, helaas waar gewerkt wordt word soms wel een foutje gemaakt en dat is bij deze gebeurt. We hebben hierover al telefonisch contact gehad en u ontvangt de resterende plantensteunen natuurlijk nog van ons! Nogmaals onze excuses voor de gemaakte fout.
Pluspunten
Een fantastische klantenservice!
VerbeterpuntenIk had een digitale cadeaubon besteld op vrijdag, maandag nog steeds niet ontvangen. Maandag contact gehad met de klantenservice per email, direct en heel vriendelijk geholpen.
Beste Carla, Dank je wel voor je beoordeling en fijne compliment!!
Pluspunten
over alles prima
Beste Frans, Dank je wel voor je beoordeling!! Team Tuinland
Beste Anke, Dank je wel voor het plaatsen van je beoordeling!! Team Tuinland
Beste Karin, Dank je wel voor het plaatsen van je beoordeling!! Team Tuinland
Communicatie over de levertijd. Mij is gemaild dat het pakket met lieveheersbeestlarvjes 14 mei geleverd zou worden. Ik heb nog steeds niets binnen gekregen. Dat zou wel gemeld moeten worden.
Beste Gerben, Dank je wel voor het plaatsen van je beoordeling!! Helaas is er inderdaad vertraging in de levertijd ontstaan in de levertijd van de Lieveheersbeestjes larven. In de product omschrijving staat dit gecommuniceerd, maar hebben het naar aanleiding van je reactie een meer prominente plek gegeven hopende dat het duidelijker overkomt naar de klant toe. We hebben in tussentijd je ook een mailtje toegezonden met de levertijd en orderstatus. Mocht je verder nog vragen hebben dan horen wij het graag, dit kan via [email protected] of telefonisch: 0592-760764 Team Tuinland