goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering, goede producten, top!!

Groter aanbod misschien? Geen idee.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Op voorraad en zeer snelle levering!!

Zo doorgaan. Prima bedrijf.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering Heb geen problemen gehad

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

prima !

zeer slecht, onaanvaardbaar

Jammer dat het pakketje larven in de brievenbus lag die vol in de zon staat, terwijl er duidelijk op staat 'bewaren met 7 graden'.. ik heb ook het idee dat er lang geen 100 larfjes in het doosje zaten. Ik heb er hooguit 5 zien wandelen. De stam van de behandelde boom is nogal onregelmatig. Ik zie dan ook veel mieren onder de lijmband doorlopen. Ik vraag me af of het gaat werken.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Leuke verpakking van demonen.

Adres was niet duidelijk, bij mij afgeleverd in Duitsland, had naar mijn kleinzoon in Zuidlaren gemoeten.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

geen

Meer keuze kattengrit/houtkorrels

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Hele mooie planten netjes verzorgd en Exstra verzorging erbij en netjes afgeleverd je weet ook hoe laat ze komen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Scherpe prijs en snelle levering. Wat wil je nog meer?

---

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Scherpe prijs, snelle levering

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Het zijn superfijne winkels. Prijs-kwaliteit is goed. Service is goed. Ook de online shop werkt prima. Overzichtelijk. De klanten service van de webshop is altijd bereikbaar en altijd bereid om je te helpen.

Wanneer je geen account aanmaakt als je online iets koopt, weet je niet wat de status van je bestelling is. (daar kies je eigenlijk zelf voor) Dit zal meestal geen probleem zijn, maar wanneer een levering om wat voor reden dan ook vertraging oploopt, weet je dit dus niet. Zo kun je dus (in mijn geval met m'n bbq van €1200,-) zelf erachteraan bellen waarom je bestelling nog niet geleverd is binnen de beloofde levertijd vermeld in de webshop. Dit is een beetje vreemd. Ik had de pech dat de bbq via Weber een aantal keer vertraging opliep. Kan gebeuren, maar daar moest ik zelf 3x achterkomen via een telefoontje van mijn kant. Het duurde dus geen 1 maar 14 werkdagen voordat mijn bestelling binnen was. Vooral bij een bestelling van zo'n bedrag lijkt mij het wel zo netjes om de klant ervan op de hoogte te stellen. Ik kan me voorstellen dat je dat een zak potgrond van €2,- niet kunt gaan doen. Onbegonnen werk. Ik ben overigens keurig behandeld en er is zelfs een leuke plant met handgeschreven kaartje eraan nagestuurd als excuus. Erg attent, dat dan weer wel! Wij komen zeer regelmatig in vestiging Zwolle, en zullen dat ook blijven doen. Conclusie: vandaar dat 'communicatie' door mij laag beoordeeld is. (note: op dit moment staat er een soortgelijke bbq in jullie webshop, waarbij de 'groene vinkjes' 'Voor 15:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden' staat, en onderaan : levertijd 2 weken, beetje verwarrend)

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Wat een topbedrijf met een snelle topservice en super klantvriendelijk. Ik zal zeker vaker wat bestellen!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Het product was heel goed verpakt zodat het heel aankwam

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede, snelle levering.

Chauffeur niet echt vriendelijk. Neemt pallets niet mee terug zodat je daar mee blijft zitten. Verder geen indicatie van tijdstip van levering. Niet echt handig.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Bij het bestellen stonden er mooie plaatjes op de site. Eerst dus even gebeld of het realistische foto's betreft. Dat was dus zo. De geleverde planten zien er zelfs nog beter uit dan de foto. Ook het contact was erg goed. Leuke verrassing in het pakket was dat ik Pokon plantenvoedsel voor 4 maanden kreeg meegeleverd. Gewoonweg top dus.

Geen.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Communicatie binnen het team over hoe bezorgen. Bezorgssevice op alle vlakken. Ik wilde een tuinset kopen maar woon zo n 40 a 45 km van de winkel. De bezorgkosten zouden zo hoog worden dat ik er niet eens over na zou willen denken. Namelijk 30 euro voor een straal van 20 km, maar per km daarbuiten zouden er extra kosten bij komen. Vervolgens na een uur in gesprek over wat er mogelijk Is, vraagt een medewerker: en via de webshop Dan? Dus, ik bezoek de webshop; plaats de bestelling online; en dan gelden de standaard bezorgkosten van €30,-(!!!!). Hoe kan het dat dit in de webshop wel geld maar in de winkel niet??? Hoe kan het dat medewerkers dit zelf niet weten??? Dus.... Uiteindelijk dus in de webshop besteld; ik kan mijn bezorgd kiezen. Alle dagen eigenlijk behalve de eerstvolgende. Ik kies voor de zaterdag want dan hoef ik geen vrij te nemen want ben ik thuis. Super Fijn!! NIET DUS! De volgende ochtend krijg ik tegen 9 uur een bericht dat de vervoerder op zaterdag geen plek meer heeft dus welke dag ik het dan bezorgd wil krijgen. Waarom kon ik de zaterdag dan invullen op de agenda??? De achterkant van de webshop lijkt mij dus niet helemaal op orde. Vol =vol Of de WINKEL zoekt een andere vervoerder om te leveren op de gewenste dag van de klant.... Maar bij jullie tuinland dus niet. Ik ben als klant op meerdere vlakken nu de dupe. Ik begrijp dit niet. De tuinset is nu op vrijdag geleverd wat betekende dat ik hier vrij voor moest nemen.....