Pluspunten
Prompte levering.
VerbeterpuntenGeen bijzondere opmerkingen.
Beste Jan, Dank je wel voor het plaatsen van je beoordeling en mooie compliment!
Pluspunten
Verbeterpuntenniet goed opgelet had ander afleveradres ingevuld voor verjaardags kado dus een domper
Beste D. van Hanswijk, Dank je wel voor het plaatsen van je beoordeling, helaas is het misgegaan het het afleveradres en dit vinden we ook erg vervelend. We hopen dat je ondanks alles toch nog wel een fijne verjaardag hebt gehad! Team Tuinland
Pluspunten
Mooie plant! Netjes op tijd bezorgd en zeer scherpe prijs!
Beste Sophie, Dank je wel voor het plaatsen van je beoordeling en mooie compliment!! Team Tuinland
Beste Rob, Dank je wel voor het plaatsen van je beoordeling! Team Tuinland!
Pluspunten
Alles prima !
Beste Arnold Schobben, Dank je wel voor het plaatsen van je beoordeling!
Er was slordigheid bij bestelling: Ik bestelde op de webside een verticuteermachine maar dit werd verwerkt als grasmaaier (zelfde merk en prijs). Dit kostte een paar telefoontjes maar kwam verder prima terecht
Beste Klant, Dank je wel voor je beoordeling, fijn dat we je toch goed hebben kunnen helpen met het oplossen! Team Tuinland
Beste Gerard, Dank je wel voor het plaatsen van je beoordeling!! Team Tuinland!
Pluspunten
Het product is precies wat je online ziet.
VerbeterpuntenOp de website stond "op voorraad" en dit was dus niet het geval, uiteraard is het helemaal goed gekomen en hebben jullie een hele tevreden klant erbij.
Beste Semara, Dank je wel voor je mooie beoordeling en compliment! Fijn om te horen dat we je goed hebben kunnen helpen! Team Tuinland
Pluspunten
Goede probleemoplossing ivm herzenden
Beste Hans Hoeken, Dank je wel voor je mooie en goed beoordeling!! Team Tuinland
Pluspunten
visssenbak besteld die stuk aan kwam door postbedrijf gebeld met tuinland en het verhaal verteld kreeg meteen een nieuwe toegestuurd met post.nl goede service
Beste J. Koopman, Dank je wel voor je mooie beoordeling, fijn dat je onze service zo waardeert. We wensen je veel plezier van je aquarium! Team Tuinland
Planten waren half plat gedrukt door niet goed inpakken... Beetje zonde
Beste Ruben, We horen graag van je wat er mis is gegaan met je order zodat we dat voor je kunnen oplossen. Dit is niet de service die wij bieden en daarom willen we je graag een oplossing bieden. Er is al een mailtje naar je onderweg, maar je mag natuurlijk ook zelf contact met ons opnemen: [email protected] tel: 0592-760762
Pluspunten
Zeer duidelijke website,snelle levering en product is zoals omschreven. en nog een gratis jute boodschappentas onder in de doos ! die gebruik ik met plezier, ik maak graag reclame voor dit bedrijf een echte aanrader
Hoi Lodewijk, Dank je wel voor je mooie en erg leuke beoordeling, hier worden wij blij van! Team Tuinland
Pluspunten
Ruime keuze,goede kwaliteit.Snelle service!
VerbeterpuntenHouden zo!
Beste Richtje, Dank je wel voor het plaatsen van je beoordeling en mooie compliment! Team Tuinland
Beste Klant, Dank je wel voor het plaatsen van je beoordeling!! Team Tuinland
Pluspunten
Product is goed
VerbeterpuntenWerd aangegeven levering binnen 1 dag. Maar door niet op voorraad, werd dit steeds uitgesteld tot bijna een week.
Beste Klant, Dank je wel voor het plaatsen van je beoordeling!! We vinden het erg vervelend dat uw order later werd verzonden, dit is niet de service die Tuinland bied en dit gaan we zeker opnemen in ons overleg Team Tuinland
Pluspunten
Mooie visie die nageleefd wordt
Beste Klant, Dank je wel voor het plaatsen van je beoordeling!! Team Tuinland
Pluspunten
Snel en adequaat gehandeld
VerbeterpuntenGeen
Beste Ans, Dank je wel voor het plaatsen van je beoordeling en compliment!! Team Tuinland
Beste Marleen, Dank je wel voor het plaatsen van je beoordeling!! Team Tuinland
Beste Klant, Dank je wel voor het plaatsen van je mooie beoordeling!! Team Tuinland
Als je een online winkel bent, of via Bol.com de verkoop doet is het wellicht een tip artikelen op voorraad te hebben...kan handig zijn. Beveel jullie absoluut niet aan.
Beste Jane van Daalen, Wat vervelend om te lezen dat uw ervaring zo is gelopen, we horen graag van je hoe we je van dienst kunnen zijn. Je kunt tijdens werkdagen contact opnemen met 0592-760764 of via email [email protected]
Pluspunten
Snelle levering, had een bepaald soort bloembollen besteld maar zij hadden deze niet op voorraad. Kon andere uitzoeken. Maar kreeg op het laatst toch wat ik besteld had...
Beste A, Dank je wel voor het plaatsen van je beoordeling!! en mooie compliment! Team Tuinland