Beste Ann, Dank je wel voor het plaatsen van je beoordeling!
Beste Klant, Dank je wel voor je beoordeling!!
Website beter updaten. Levertijd klopte niet, en toen bleek product niet meer voorradig. Zucht.
Beste Elly van 't Oever, Helaas is het soms zo dat een product hard loopt en er iets misgaat in de telling waarvoor onze excuses. Uw opmerking over de levertijd hebben we opgepakt en hierin aanpassingen zodat dit duidelijker naar de klant wordt ( geldt vooral voor weekendbestellingen ). Op werkdagen geldt voor drie uur besteld, dezelfde dag verzonden!
Pluspunten
Uitstekende service en communicatie. Tijdens de levering zijn er 3x potten gesneuveld en steeds werd er een nieuwe toegezonden zonder dat ik de kapotte moest retourneren. Een dikke pluim.
VerbeterpuntenMisschien een manier vinden om aardewerken potten veilig te kunnen verzenden. Het is zo zonde voor jullie en de extra kosten.
Beste Klant, Dank je wel voor je mooie compliment en beoordeling, fijn dat je onze service zo waardeert!!
Pluspunten
Ruime, overzichtelijke parkeerruimte met vriendelijke entree. Niet alleen voor auto's, maar ook met de fiets. Fijn dat het voor fietsers ook meteen naast de ingang is. Uitermate vriendelijk personeel. Niet alleen in de winkel, maar ook de klantenservice van de webshop is zeer uitnodigend behulpzaam! Luilekkerland voor mensen die van bloemen, planten, dieren en tuinieren houden. En niet te vergeten aan het eind van het jaar de magische kerstafdeling met daarbij ook nog een ruime keuze aan kerstkaarten.
VerbeterpuntenGa zo door!
Beste Tanja!! Dank je wel voor je erg mooie compliment en review! Dit waarderen we zeer!!
Pluspunten
Goede kwaliteit & snelle levering
VerbeterpuntenNvt
Beste Birgit, Dank je wel voor je beoordeling! Team Tuinland
Beste klant, Dank je wel voor je beoordeling! Team Tuinland
Website bijhouden. Tuinornament bested en betaald, maar niet meer leverbaar.
Beste klant, Dank je wel voor beoordeling, wat vervelend om te horen dat het tuinornament niet meer leverbaar was. We willen je ervaring met tuinland graag verbeteren en daarvoor bieden we je een gratis verzending aan voor de webshop, je kunt hiervoor de couponcode: service001 gebruiken.
Pluspunten
Verpakking e.d. prima
Beste Klant, Dank je wel voor je mooie beoordeling!! Team Tuinland
Pluspunten
Wordt contact opgenomen als produkt niet direct leverbaar is . Er wordt direct alternatief aangeboden. Of op hun eigen initiatief wordt dit op goede manier opgelost. Super goed.
Beste Ri, Dank je wel voor je mooie beoordeling, fijn om te horen dat je de geboden service zo waardeert! Team Tuinland
Pluspunten
Goeiemorgen contact met de mail snelle reactie
Beste Rik, Dank je wel voor het plaatsen van je mooie beoordeling! Team Tuinland
Beste Kelly, Dank je wel voor het plaatsen van je beoordeling. Monique | Tuinland
Pluspunten
Zeer goed en snel geleverd!
Beste Adema, Dank je wel voor het plaatsen van je beoordeling, fijn om te horen dat je order goed en snel geleverd is! Monique | Tuinland
Er werd gevraagd tijdens de bestelprocedure op welke dag ik de bestelling wilde ontvangen, aangegeven graag op woensdag omdat ik vrij was. De hele dag gewacht.........het pakket werd op donderdag pas bezorgd, niet fijn!
Beste Klant, Dank je wel voor het plaatsen van je beoordeling, fijn om te horen dat je order goed is aangekomen, maar helaas niet op de door je geselecteerde datum. Helaas hebben we niet overal invloed, we hopen dat een eventuele volgende order helemaal naar wens verloopt. We bieden je voor dit ongemak een gratis verzending aan , je kunt hiervoor de couponcode service001 gebruiken. Monique | Tuinland
Pluspunten
Bestelde bloempot met zorg verpakt en verzonden op gewenste datum.
Beste Klant, Dank je wel voor het plaatsen van je beoordeling, fijn om te horen dat je order goed is aangekomen! Monique | Tuinland
Pluspunten
Servies was zeer goed verpakt niks gebroken aangekomen, maak ik niet vaak mee.
Beste Joke, Dank je wel voor het plaatsen van je beoordeling, fijn om te horen dat je order goed is aangekomen! Monique | Tuinland
Pluspunten
Snelle levering,de volgende dag al in huis!
Beste Anita van Oordt, Dank je wel voor het plaatsen van je beoordeling!! Team Tuinland
Bestellling beter inpakken doos was boven en van onder open
Hoi Margreet, dank je wel voor het plaatsen van je beoordeling, en de tip. Wij waarderen alle feedback!
Beste klant, Dank je wel voor het plaatsen van je beoordeling!
Pluspunten
groot assortiment, snelle levering, mooie prijzen-kwaliteitsverhouding
Verbeterpuntenn.v.t.
Beste Geert, Dank je wel voor het plaatsen van je beoordeling, Fijn dat je Tuinland zo waardeert!
Hoi Femke, Dank je wel voor het plaatsen van je beoordeling!
Pluspunten
Product werd later geleverd, hier was prima communicatie over! Dik tevreden!
Beste Maartje van Ginkel, Fijn dat je de verlate levering zo goed oppakt! Dank je wel voor het mooie compliment!
Pluspunten
Ontzettend tevreden over de producten die ik heb aangeschaft en in het bijzonder over de wijze waarop hierover gecommuniceerd is. Verzending en inpakwijze erg netjes. Ik ben erg positief! :)
Hoi Malou, Fijn dat je zo tevreden bent met de producten en communicatie, wij doen ons best om de orders en communicatie naar klanten zo perfect mogelijk te laten verlopen.
Pluspunten
Sinds de verbouwing een moderne en mooie winkel geworden. Personeel is zeer vriendelijk en wil jou overal mee helpen.
VerbeterpuntenRestaurant laat soms wat te wensen over. Vooral tijdens drukte ontstaan er snel lange rijen en zijn medewerkers met elkaar aan het praten/roddelen ipv de klant te helpen. Ook ervaar ik de medewerkers als negatief richting de organisatie toe. Dat komt scheef over.
Beste Eimardo, Fijn dat je de winkel waardeert sinds de verbouwing , bij tuinland zijn we blij met alle feedback! Wij nemen je opmerking betreffende het Tuincafe mee in onze besprekingen en gaan hier zeker mee aan de slag. Mocht je nog meer feedback en/of vragen hebben dan mag je ook contact opnemen met [email protected]
Beste klant, Dank je wel voor je mooie beoordeling, bij Tuinland waarderen we alle feedback!