Pluspunten
Makkelijk online te bestellen. Goede service. Levering was incompleet na na tel contact is dat prima en snel opgelost. Zelf nog met een extra presentje.
VerbeterpuntenIk ben een tevreden klant.
Beste Tinie, Dank je wel voor je mooie beoordeling, fijn om te horen dat alles naar tevredenheid is opgelost!
Beste Zumreta, Dank je wel voor je mooie review, bij tuinland waarderen we alle feedback en zijn blij dat u tevreden bent met de service en aankoop!
Pluspunten
snelle reactie en prima service, nadat de eerst zending beschadigd was aangekomen werd zonder meer een nieuwe plant opgestuurd. Top!
VerbeterpuntenPrima geregeld, geen verbeterpunten.
Beste Henry, Wat vervelend dat uw plant niet goed is aangekomen, dit is niet de service die wij als Tuinland bieden. Wij gaan vandaag een nieuwe plant toezenden naar u en we horen het graag als u deze goed heeft ontvangen! Mocht je verder nog vragen en/of opmerkingen hebben dan mag je ook altijd contact opnemen via [email protected] of telefonisch via 0592-760764.
Pluspunten
De bestelling was keurig op tijd maar alles was kapot. Geen probleem, er werden nieuwe bloempotten bezorgd. Fantastisch! Ook de communicatie!
VerbeterpuntenHelaas, geen verbeterpunten
Hoi Ingrid, Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de afhandeling en service!! We zien je graag een keer terug in de Tuinland webshop!
Had aangegeven in het weekend te leveren maar was 2 dgn later al geleverd
Beste John Koken, Wat vervelend om te horen dat de levering niet op de genoemde dag bij je aangeboden is, helaas hebben we niet altijd invloed op de pakketdienst. Wij willen je graag een gratis verzending aanbieden ivm het ongemak. Je kunt hiervoor de kortingscode : kiyoh004 gebruiken.
(Meerdere) Kadobonnen (zowel kaarten als papieren versie) online verzilveren. Kan beter en makkelijker. Staat nergens aangegeven dat je maar 1 kan verzilveren. Vind het erg omstreden dat je er niet meerdere kan invoeren. Ik had nl 3 bonnen. Heb vervolgens een week over en weer gemaild. Het ging erg moeizaam. Uiteindelijk tot een oplossing gekomen.. Nadat de producten van een dag te laat zijn geleverd (ik had nl maandag als leverdag aangegeven, uiteindelijk werd het dinsdag) vind ik de poef nogal duur voor het (kleine) formaat! Prijs (kwaliteits)verhouding: over het algemeen hebben jullie dure artikelen. Ik zal niet snel meer wat bij jullie (online) kopen.
Beste M. Bielderman, Wat vervelend om te horen dat de communicatie stroef is verlopen en veel van je tijd in beslag heeft genomen. Dit is niet de normale service die wij als tuinland aanbieden en willen je hiervoor ook onze excuses aanbieden. Wij sturen je per mail een kortingscode toe ( gratis verzending twv € 4,99 ) die je kunt gebruiken bij een volgende bestelling. Nogmaals onze excuses voor het ongemak!
Beste Oliera, Dank je wel voor het plaatsen van je review, dit wordt zeer gewaardeerd door ons!!
Pluspunten
Direct contact over evt niet direct te leveren goederen, vriendelijk en goede snelle verzending.
Beste C. Krabben, Dank je wel voor het plaatsen van je review, dit wordt zeer gewaardeerd door ons!!
Beste meneer/mevrouw Buitenhuis. Dank je wel voor het plaatsen van je review, wij waarderen alle feedback zodat we onze service kunnen verbeteren.
Beste Antoinette. Dank je wel voor het plaatsen van je review, wij waarderen alle feedback zodat we onze service kunnen verbeteren.
Beste Klant, Dank je wel voor het plaatsen van je review, wij waarderen alle feedback om onze service te verbeteren. Team Tuinland
Pluspunten
Snelle reactie op niet te leveren producten die ik die dag had besteld. Goed meegedacht om tot oplossing te komen voor vervangend product en snelle levering.
VerbeterpuntenVoorraad online sneller up to date zodat duidelijk is of volgende dag leverbaar is ja of nee
Beste Monique Broekman, Dank je wel voor het plaatsen van je review en oordeel, wij waarderen alle feedback om onze service te verbeteren. Team Tuinland
Pluspunten
Erg goede en persoonlijke service, snelle levering, producten netjes verpakt, behulpzame klantenservice.
VerbeterpuntenGeen, ben heel erg tevreden!
Beste G.d.L.,, Dank je wel voor het plaatsen van je review en mooie compliment, wij waarderen alle feedback om onze service te verbeteren. Team Tuinland
Beste Baken, Dank je wel voor het plaatsen van je review, wij waarderen alle feedback om onze service te verbeteren. Team Tuinland
Beste Huub, Dank je wel voor het plaatsen van je review, wij waarderen alle feedback om onze service te verbeteren. Team Tuinland
Pluspunten
Snelle levering & goede afhandeling na het retour sturen.
VerbeterpuntenArtikelen beter inpakken voordat het verzonden wordt en geen producten met kapotte verpakking opsturen.
Hoi Daphne, Dank je wel voor het plaatsen van je compliment en review. Wij zien erop toe dat de orders goed verpakt het depot verlaten, helaas hebben we niet overal invloed op,maar hopen dat je tevreden bent met onze service en afhandeling van je klacht.Mocht je nog vragen en/of opmerkingen hebben dan mag je contact met ons opnemen via [email protected] Team Tuinland.
Pluspunten
prima website, snelle reactie dat ik het produkt kon ophalen in het afhaalcentrum, vriendelijk personeel
Hoi Janet, Dank je wel voor je fijne review en compliment, fijn dat alles goed verlopen is, wij waarderen alle feedback zeer om onze service nog meer te kunnen verbeteren. Team Tuinland
Pluspunten
Super communicatie. Ben super geholpen bij een vraag via de mail. Product werd voor me gezocht in alle filialen, gevonden en naar me opgestuurd. Ondertussen super op de hoogte gehouden!
Hoi Jennieke, Dank je wel voor je mooie review en compliment en zijn blij dat je onze service zo waardeert. Team Tuinland
Pluspunten
Supersnelle en vriendelijke service
VerbeterpuntenCheck op volledigheid bestelling
Hoi Welmoed,Dank je wel voor je mooie review en compliment, wij waarderen alle feedback om de service te verbeteren. Wij nemen je verbeterpunten daarom zeker mee!! Team Tuinland
Pluspunten
Snelle levering, bestelling keurig verpakt en adequaat aan de afgesproken leveringsdatum gehouden.
Beste Klant, Dank je wel voor je mooie review, wij waarderen alle feedback! Team Tuinland
Beste mnr./ mevr. de Boer, Dank je wel voor het plaatsen van je review, bij tuinland waarderen we alle feedback! Team Tuinland
Pluspunten
Ik zou willen dat we in het westen van het land ook zo vriendelijk, snel, meedenkend en oplossend worden geholpen. De medewerker die mij meerdere keren te woord gestaan heeft is top!
Verbeterpunten--
Beste wats-up, Super om te horen dat je zo tevreden bent! Wij vinden het fijn dat je ervaring met tuinland zo positief is! Team Tuinland
Dank je wel voor je beoordeling, bij tuinland waarderen we alle feedback!
Dank je wel voor je beoordeling!