Pluspunten
Zeer goede service.
VerbeterpuntenMomenteel geen.
Dank je wel voor je goede beoordeling en mooie compliment!!
De tweede aankoop was van een hele andere kwaliteit vandaar dat we hem keurig mochten terugsturen. Keurige afwikkeling van het personeel maar ik heb nog steeds mijn geld niet retour gekregen dus voor de nazorg op dit moment een onvoldoende.
Beste Celia, Dank je wel voor het plaatsen van je review, fijn dat u de afhandeling van uw aankoop zo prettig heeft ervaren. Wat betreft het retour bedrag , hierover is zo als ik heb begrepen nu mailcontact en wordt dit ook na tevredenheid afgehandeld. Mocht u nog opmerkingen of vragen hebben dan mag en kunt u ons altijd mailen of bellen, we zijn tijdens kantooruren bereikbaar via [email protected] of telefonisch op 0592-760760.
Beste Renkema . Dank je wel voor het plaatsen van je beoordeling!
Pluspunten
Leuk en gezellig vooral rond de feestdagen mooie planten .
VerbeterpuntenMisschien een plant of bloem van de maand met alle verzorgings en snoei tips of welke combinaties ook heel mooi staan. En kan het restaurant misschien nog een halfuurtje langer open blijven met de keuken.
Beste Bonny, Dank je wel voor het plaatsen van je beoordeling! Niet alleen tijdens de feestdagen hebben we mooie planten;-) en wij nemen uw opmerkingen en tips mee in ons overleg en gaan hier zeker op inspelen!
Tuinland is wel erg duur geworden. Cavom van 34.50 naar bijna 40 euro, verzendkosten van 3 naar 9 euro. Inmiddels een andere leverancier gevonden.
Beste Kees, Wij hanteren de verkoopprijzen zoals die aangegeven worden door de fabrikant, als u via google naar de verkoopprijzen van Cavom kijkt zult u zien dat alle richtprijzen nu rond de € 40,- liggen. Wij willen u graag als klant behouden en u daarvoor een aanbieding doen betreffende de verzendkosten. U kunt contact met ons opnemen door een mailtje te sturen naar [email protected]. Wij zien uw mailtje graag tegemoet.
Pluspunten
Hulp bij het inladen van de tuinstoel. Van de aankoop geen kennis, dit heb ik zelf moeten uitzoeken. Na 3 maanden begon de tuinstoel enorm te roesten. Reactie op email om de klacht in behandeling te nemen laat zeer lang op zich wachten. Inmiddels zijn we een maand verder met de volgende oplossing: "Koop maar een potje hammerite" en hiermee moet je het doen. Onze stoel heeft €499,- gekost en na 3 maanden veel roest. Hiermee gaan wij niet akkoord natuurlijk. Ook de communicatie van de mail is zeer slecht en duidelijk geen kennis zowel van het product niet als de beleving van de klant.
VerbeterpuntenMeedenken met de klant een een oplossing zoeken. Oplossing van koop maar een potje hammerite gaat natuurlijk nergens over.
Beste.., Bij Tuinland willen wij een goede service verlenen en aanbieden, graag horen wij van u of de betreffende klacht al naar behoren is opgelost. U kunt contact opnemen met [email protected] mocht u nog vragen en/of opmerkingen hebben dan horen wij dit graag.
Pluspunten
Bestellen gaat super! Ook de levering vanuit Tuinland gaat goed.
VerbeterpuntenDHL kan zich niet houden aan de geschatte levertijden. In de bestelling is aangegeven dat de levering op maandag moet plaats vinden. Vervolgens komt de bezorger op zaterdag (tussen 11:00 en 15:00). Op die dag blijft er speciaal iemand op kantoor om de zending te ontvangen. En vervolgens komt DHL enkele uren later pas opdagen. De enige tip die ik mee kan geven: Stop met bezorging via DHL!
Pluspunten
De gunstigste prijs hondenvoer
Pluspunten
De plantenstok staat te koop aan een goede prijs.
VerbeterpuntenIk heb het artikel nooit ontvangen hoewel ik het liet leveren aan een DHL punt. Het ging om een onbekende reden retour de dag van levering. De klantenservice kan stukken beter. Er werd geen enkele inspanning geleverd om me het artikel alsnog te bezorgen. Mijn geld werd teruggestort en dat was het.
Pluspunten
Uitgebreide collectie en klantgerichte medewerkers.
Verbeterpuntenn.v.t.
Pluspunten
Veel goed leverbare producten
VerbeterpuntenPersoneel iets beter opleiden.
Pluspunten
Had online een bestwlling gedaan. 1 blikje alno nature was niet op voorraad en werd hier netjes over gebeld voor een passende oplossing.
Pluspunten
Vlotte levering en zeer scherpe prijs
VerbeterpuntenZo ik nog niet weten , was mijn eerste bestelling
Pluspunten
Leuke gezielige winkel met veel variatie
VerbeterpuntenMijn potjes die ik besteld heb misten kleine puntjes van af
ik voer mijn 5 duitse doggen cavom omdat ze ander voer niet kunnen verdragen en vinden het gewoon lekker. een verbeter punt vind ik : ik heb zo af en toe een nestje en zou graag een proefpakketje meegeven van bijv. 1 kilo zodat de pups in het nieuwe gezin ook cavom hebben en wanneer de nieuwe baasjes dit goed vinden , kunnen ze grotere verpakkingen bestellen. of te wel , goede reclame. nu ben ik bakjes met cavom junior / puppy mee aan het geven maar een officiele verpakking is natuurlijk mooier en leuker om mee te geven. oftewel in het kort : ik mis een puppypakket van cavom . of misschien speciale verpakking die ik zelf kan vullen met Cavom bijv.
Pluspunten
Snelle bezorging, tracking mee te lezen. Zeer goed verpakt (bloempotten) en dus in goede staat aangekomen.
Pluspunten
goede kwaliteit snelle levering niet duur
Verbeterpuntenga zo door met jullie bedrijf