Pluspunten
Wanneer je ook komt altijd een hartelijke groet. Vriendelijke bediening. Winkel ziet er er zeer netjes uit.....
VerbeterpuntenPost balie uitbreiden. Het ziet er zo krap uit. Stuk scheidden van de toonbank winkel.
Pluspunten
Zeer klantvriendelijk
Pluspunten
Super service.
VerbeterpuntenOplaadpunt voor ov chipkaart.
Pluspunten
nette winkel. Overzichtelijk ingericht. klantvriendelijk.
VerbeterpuntenKassa verplaatsen.
Pluspunten
Breed assortiment, klantvriendelijk personeel
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Wordt altijd vriendelijk geholpen
Pluspunten
Vriendelijke en goede bediening.
Pluspunten
En hele leuke winkel
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Altijd aardig, altijd op voorraad, uitgebreid assortiment
Pluspunten
Altijd vriendelijke behandeling
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Goed assortiment cadeau's waaronder de nieuwste boeken, goede betaalbare boeken (vooral In de periode voor de zomervakantie), school- en kantoorspullen. Tevens uitgebreide tijdschrijften- en kaarten collectie. Ook erg handig is de stomerij service. Vriendelijk personeel!
VerbeterpuntenIets uitgebreidere boekencollectie, ook voor de jeugd.
Pluspunten
Bijzonder mens vriendelijk
IK heb mijn adreswijziging doorgegeven maar ik krijg nog steeds mail uit Enkhuizen maar niet uit hoorn/blokker waar ik tegenwoordig kom (jammer)
Pluspunten
vriendelijke mensen, geduldig en geven goed advies. Nette winkel, veel keuze, PRIMA
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Overzichtelijk en klantvriendelijk
VerbeterpuntenZeer tevreden over Primera, dus geen verbeterpunten.
Pluspunten
Goed assortiment. Vriendelijk personeel.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Deskundig en vriendelijk personeel, in eigen dorp, veel keus in cadeaukaarten. Als een boek niet voorradig is kan het besteld worden.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Altijd een snelle prettige afwerking
Pluspunten
Vriendelijk personeel. Veel keuze. .en voor mij belangrijk : lekker dichtbij
VerbeterpuntenNiets
Pluspunten
Veelzijdig bedrijf
Pluspunten
erg vriendelijke mensen altijd goed persoonlijk geholpen
Pluspunten
Ik word altijd vriendelijk geholpen. Ze denken ook mee als ik naar iets op zoek ben wat niet in de winkel is. Dan kijken ze of ze het kunnen bestellen.
Pluspunten
Vriendelijke, professionele en vlotte bediening. Ruim assortiment. Leuke extra producten die je niet zo gauw bij een boekenwinkel verwacht.
VerbeterpuntenPrimera Asselsestraat is klein, daarom overzichtelijker maken.