Pluspunten
is een moderne winkel geworden na verbouwing alles staat overzichtelijk op zijn plaats efficient goed personeel
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
heel vriendelijk personeel, ze kennen ons en onze koop gewoontes en laten ons dat ook voelen.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Erg klantvriendelijke en klantgericht personeel en ruime keuze aan kaarten en boeken / bladen
Verbeterpuntengraag volhouden zoals het nu is; Plus punt voor de bewoners in Klundert !
Pluspunten
Ruime sortering, vriendelijke medewerkers
Pluspunten
prettig geholpen, ook bij kaarten uitzoeken zijn ze bereid om te helpen
Pluspunten
altijd vriendelijk nemen voor iedereen de tijd vakkundig
VerbeterpuntenHouden zo
Pluspunten
Gastvrij, hulpvaardig, grote collectie prudukten, goed advies, geduldig.
VerbeterpuntenNVT
Pluspunten
Altijd vriendelijk en behulpzaam
Pluspunten
aardig personeel
Pluspunten
Gezellige vriendelijke bediening
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
vriendelijk,klantgericht personeel veel keus in kaarten en tijdschriften
Pluspunten
Overzichtelijke indeling, bijzonder prettig personeel, ook als het druk is blijven ze heel vriendelijk. Je hebt het idee dat ze je echt kennen.
Pluspunten
wij worden er goed geholpen. wij kunnen er alles vinden wat we nodig hebben op dat gebied. Punten sparen is een leuk extraatje.
Verbeterpuntengeen verbeterpunten
Pluspunten
Je wordt er altijd even vriendelijk geholpen. En proberen je als tevreden klant de winkel uit te laten gaan.
Pluspunten
Goede service, klantvriendelijkheid Mooie, optimale inrichting van de beschikbare, beperkte ruimte
VerbeterpuntenRuimer aanbod van muziekbladen Betere privacy bij pinautomaat Soms lang wachten bij de kassa
Pluspunten
Vlot en snel wordt je er geholpen.
Pluspunten
Veel variatie in artikelen * up-to-date "leesvoer" * wanneer een boek of tijdschrift niet voorradig cq. aanwezig is, wordt het met alle plezier besteld!! * leuke (vaste)klanten acties *
Pluspunten
mooie uitstraling, goed assortiment vriendelijk personeel
Verbeterpuntenmeer keus in boeken, en cadeau artikelen?
Pluspunten
Leuk gemotiveerd personeel groot assortiment
VerbeterpuntenZou een grotere winkel moeten worden.
Pluspunten
erg aardig personeel en kundig. leuke winkel
Pluspunten
vriendelijk en behulpzaam personeel
Pluspunten
Lekker snel even een cadeautje, kaart, tijdschrift, kanslot of sigaretten halen. Leuke actief met klantenkaart.
Pluspunten
Beschikken over het gewenste assortiment pijptabak en zijn altijd bereid om iets anders voor je te bestellen.
Verbeterpuntennvt