Ik word er altijd snel en goed bediend. Het personeel is altijd even vriendelijk. Fijn dat je er voor postzakken terecht kunt
Vriendelijk personeel je word altijd goed geholpen
Ik koop er vaak dingen die je bijna nergens anders kunt krijgen in de buurt. Erg handig voor mij als particulier én als ondernemer.
word altijd vriendelijk te woord gestaan ze denken met je mee ze weten zelf me naam dus dat zegt genoeg fijne winkel leuk personeel ik zég top
Bij vragen krijg je duidelijk antwoord en helpen bij het zoeken als je een artikel niet zo gauw ziet liggen.
Altijd een fijne ervaring!
Altijd vriendelijk en tijd voor een praatje
Zeer goede service en zeer hulpzaam en vriendelijk personeel kan dan ook alleen dit zeggen over primera in delfzijl
Fijne winkel. Overzichtelijk, goede voorraad en een uitstekende service
Altijd even attent maken op aanbiedingen.
Goede services en altijd klant vriendelijk.
Goede en vriendelijke service hoop keus
Ik ga regelmatig inkopen doen en ga altijd tevreden de deur uit
Wordt keurig geholpen Hangt een goede sfeer, Staan open voor vragen
altijd vriendelijk personeel altijd hulp als je iets wilt weten altijd goede producten
Meestal ga ik naar de winkel Primera van Benno in Colmschate. Een superfijne en gezellige winkel met vriendelijke en behulpzame mensen. Dit is nu echt zo'n winkel zoals het eigenlijk overal moet zijn. Ook zeer sociaal, echt zo'n buurtwinkel!! Ze verkopen er werkelijk ook van alles, ik kan er goed terecht.
ik kom bij primera voor kantoorartikelen
Goede service en men weet waar men over praat
Nette en prettige service
Altijd vriendelijk waar je ook voor komt
Zeer ruim aanbod, altijd vriendelijk en behulpzaam.
Prima personeel en als er iets niet is, kunnen ze het vaak wel bestellen
Groot assortiment in de winkel. Je wordt op een prettige wijze geholpen. Prijs/kwaliteit niveau is goed.
Vriendelijk en deskundig.