Pluspunten
Personeel is zeer behulpzaam en vriendelijk
Pluspunten
Breed aanbod Gezellig uitstraling Vriendelijk, behulpzaam personeel
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Prima winkel, goed assortiment en behulpzaam personeel.
Pluspunten
Gezellige winkel, fijn personeel
Pluspunten
Prima en behulpzaam personeel. Nette winkel. Afwisselend assortiment!
Pluspunten
Fijn assortiment. Vriendelijk personeel..
VerbeterpuntenNiet
Pluspunten
De primera waar ik heen ga zijn altijd vriendelijke mensen
Pluspunten
Vriendelijk personeel en Mooie ingerichte winkel
Pluspunten
Fijne winkel Goed personeel
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
Breed assortiment en goede service.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
altijd vriendelijk personeel en meedenkend
VerbeterpuntenOPLAADPUNT OV terugbrengen in Ammerzoden!!!!
Pluspunten
Zeer vriendelijk en behulpzaam! Mooi assortiment.
Pluspunten
super bedrijf snel en g0ed geholpen
Verbeterpuntensuper winkel
Pluspunten
Klantvriendelijke medewerkers. Altijd ook tijd voor een praatje. Kortom een gezellige winkel om te komen.
Pluspunten
Goede service en goede producten
Pluspunten
Groot assortiment, vriendelijke mensen.
VerbeterpuntenEen pinautomaat voor iedereen
Pluspunten
veel keuze kadokaarten, postnl punt aanwezig
Verbeterpuntengeen
Ik heb een cadeaukaart gekregen van € 10 van Primera maar om deze te verzilveren moet ik € 1,95 betalen. BELACHELIJK
Pluspunten
VerbeterpuntenGeen dingen beloven die je niet na kan komen. Een week geleden iets besteld met de aanduiding voor 16.00 besteld morgen in huis. Tot op heden nog niks mogen ontvangen.
Pluspunten
weinig
VerbeterpuntenKoop absoluut geen printerpapier van Primera, het is hartstikke duur en omdat het maar 75 grams is in plaats van de gebruikelijke 80 gram stroopt het papier geregeld in de printer. Gevolg kapotte printerkoppen. Absolute troep.
Pluspunten
VerbeterpuntenFijn zo'n Primera in het dorp, mijn vrouw wilde graag een ov-chipkaart maar er waren in de winkel alleen anonieme chipkaarten voor € 8,50 Bij thuiskomst bleek dat deze kaart normaal € 7.50 kost en ook geen leeftijdskorting heeft dus had ze er niets aan. De volgende dag wilden we deze kaart terugbrengen maar dat werd geweigerd omdat in de winkel het saldo niet kon worden gecheckt? Ook na enig aandringen bleek er geen oplossing mogelijk. Wij hebben nu via internet een persoonlijke kaart voor € 2,50 gekocht met leeftijdskorting. Bijzonder slechte voorlichting en service van Primera Gorredijk!
Pluspunten
Verbeterpuntende boel opdoeken , het zijn oplichters. Na weken nog steeds niks gekregen van de oplichters . Mijn bestelling blijft maar in behandeling staan . Ze zullen wel zeggen het betreft een systeem fout, dat kan toch niet . Met welk oud spul werken jullie . Het zijn een stelletje amateurs, en na diverse contacten laten ze niks van zich horen . Dat heet dus geld achteroverdrukken !! of te wel oplichters !!!
I have ordered a personalized item on Primera.nl. It arrived ugly due to a bug in the editor where you create the design on their website. I asked for a refund and Primera rejected. Then I asked further questions and they never replied again. Very disappointed.
Pluspunten
Goede service in de winkel
VerbeterpuntenMen moet klanten die informeren of er voor hun een pakket bezorgd is netjes te woord staan. Ik ben onbeschoft te woord gestaan door een mannelijke medewerker, die te kennen gaf dat hij voor mij geen tijd had, omdat hij klanten aan het helpen was. Dan zeg ik het nog netjes. Zeg dan gewoon; ik ben iemand aan het helpen, heeft u een ogenblik?
Pluspunten
Alles is positief