Goede service, mooie producten.

Top service, bestel hier vaak!

Verliefd

Prachtige enkelbandjes , ik draag ze al jaren , blijven heel en mooi , snel geleverd

Schitterende oorknopjes

Overzichtelijke webshop, mooie sieraden en snelle levering! De gekochte oorknopjes zijn echt mooi. Schitterende facet geslepen steentjes in een netjes afgewerkte zilveren zetting. Heel blij mee!

Prachtig

Volgende keer weer maand ik kijk weer online bestellen nog even . Ik heb veel mijn enkelband kocht helaas niet kortingcodes gekregen . Ik ben rechte op dat eerste nieuw klant . Ik vind zo mooi enkelband en ook wat alles zien . Hartelijk groet van Nelly marinus

Fijne website! Goede service!

Leuke oorbelletjes gekocht

Erg mooie oorbellen overeenkomstig plaatje

Snelle en goede levering

Snelle levering van mooi produkt. Produkt is in het echt nog mooier dan op de website

Goede ervaring

Heel mooie zilveren hanger! Goed ingepakt. Ik ben er blij mee.

Mooie oorbellen en fijn contact

Super mooie Labradoriet oorbellen ontvangen na vriendelijk en snel contact met de klantenservice van Leelavadee, top!

Prima ervaring!

Mooie ring en super snel geleverd, blij mee!

Als pakketje krijg ,met een leuk dankkaartje . Alleen als je contact hebt per mail of app kortaf vind ik ze niet echt klantvriendelijk . 3 sterren voor het dankkaartje met mijn naam erop . Maar kan altijd beter En als je ze complimenten geeft wordt gelezen de app maar netjes dankjewel zeggen is er niet bij . Heel jamner en weinig keus en vele sieraden niet van deze tijd oud bollig

Snelle verzending, prachtige sierraden! Ben er heel blij mee!

Mooie oorbellen

Het zijn mooie sieraden, snel geleverd en ik vind ze zeker niet duur. Ben er erg blij mee!

Prachtige sieraden en fantastische service

Helaas was onze bestelling niet geleverd door PostNL, waarna Leelavandee heeft meegedacht en meegeholpen de bestelde sieraden alsnog te leveren, zodat wij deze op tijd aan onze dochter die binnenkort haar diploma krijgt, te kunnen geven. Wij kochten de maansteenarmvand en ring en opa en oma geven de oorbelletjes. Wat een mooie set, wat zal zij shinen!

Geweldige ring, mooier dan ik had verwacht!

Snelle levering en heel mooi sieraad. Moet hem iets kleiner laten maken, omdat mijn maat niet meer beschikbaar was, maar dat is geen probleem.

Labradoriet oorbellen

De oorbellen goed en gesealed ontvangen en zijn precies zoals op de website te zien is. Ben erg tevreden!

Ik had een onyx hangertje besteld en toen zag ik daarna de grotere. Had jullie een mail gestuurd of ik hem ook kon om ruilen. Kreeg vrij snel een reactie terug dat het geen probleem was. Ik vond de service heel goed en vriendelijk aan de telefoon. Heb mijn onyx hanger ontvangen, hij is prachtig. De steen heeft een hele mooie kleur en ook hoe hij in de zilveren hanger is gemaakt. Mijn complimenten daarvoor. Ben er zo blij mee. Heb hem gelijk omgedaan.

Erg goed

Mooie sieraden en snelle levering.

Snel, mooi en prima klantenservice voce

Na een telefoontje prima geholpen. Ring besteld, helaas 1 maat te klein. Omruil geen enkel probleem en snel geregeld. Aanrader!!

Ik heb m'n pakje vlot ontvangen ,dus al met al Super service

Blij mee

Lang getwijfeld want ik heb echt al genoeg oorbellen ;-) maar deze zijn toch echt een aanvulling. Mooie vormgeving, goede kwaliteit. Keurig verpakt & snelle verzending.

Top!!

Supersnelle levering.

Duidelijke site, mooie producten

Door de duidelijke site kon ik een goede keuze maken en ben ik nu heel tevreden met de snelle levering van de bestelling.

Snelle levering. Kwaliteit goed.

Mooie collectie, snelle levering. Ik had een Boho ketting besteld en ziet er heel mooi uit.

Snelle levering, netjes verpakt