Uitstekende service.

Ring besteld, maar hij was toch niet naar mijn smaak. Retour gestuurd en het bedrag al na een paar dagen teruggestort gekregen. Mijn complimenten!

top service

Hele mooie ring besteld Zat een beetje in over de maat maar uiteindelijk hielp de maat tabel uitstekend.Snelle service echt top Groet Monique

Mooie sieraden

Mooie sieraden voor een goede prijs

Goede en professionele service

Pas op, na eerste bezoek verkocht!

Mooie en bijzondere sieraden, geschenkverpakking inclusief. Snelle levering met een persoonlijke touch.

Mooie oorbellen, snel geleverd

Goede kwaliteit, fijne website, snelle levering. Nice!

Zorgvuldig en snel

Snelle service met zorg ingepakt

Prachtige ring!

Ik kon slecht kiezen op de website door zoveel prachtige keuzes. Enorm blij met mijn ring! Zal snel weer bestellen

Mooie oorbellen, goede snelle service

Heb mooie oorbellen als cadeau bij Leelavadee gekocht en ze zijn snel binnengekomen en leuk verpakt in een linnen zakje. Erg tevreden!

leuke winkel

Ondanks feestdagen was het brievenbus pakje er snel. Mooie producten en leuke prijzen

Heel duidelijke en snelle service

Dit is mijn eerste ervaring met de winkel en ik ben uiterst tevreden: duidelijkheid en snelle service!

Mooie sieraden!

Wist al van mijn dochter dat jullie mooie sieraden verkochten en zeer betrouwbaar zijn. Daarom durfde ik online te bestellen en te Betsy.

Zeer goede inpak service en mooie producten.

Snelle levering van prachtige oorbellen.

Ik kreeg op tijd de melding dat de levering, ivm drukte, een dag later zou zijn. Prima!!

Mooi sieraad

Het sieraad is heel mooi, en ik ben er wel blij mee, maar op de foto lijkt het groter dan het is.

Sieraden voldeden geheel aan mijn verwachting!

Snelle levering. Sieraden in een mooi doosje. En de sieraden zelf voldeden geheel aan mijn verwachting. Prachtige juweeltjes!

Goed, snel en komt belofte na

Blij met het bestelde en het kwam zoals beloofd

Mooie ring

Corrected levering. Mooi artikel !

Snel en correct

Artikel is zoals beschreven op de website . Snelle levering

Prima verzorgd, snel bezorgd

Zag er heel goed uit en werd vlot bezorgd, een aanrader!

Blij met weer een uniek item.

Prachtige oorbellen .. Altijd snel en goed ontvangen Leuk zakje erom heb al best veel sieraden van leelavadee .

Fantastisch!

Snelle levering, enorm vriendelijk en behulpzaam! Prachtig armband gekocht voor m’n vriend.

goed geholpen met mijn vragen voorhand.

Voor mij bestellen had ik een paar vragen en die werden goed en snel beantwoord.

perfect.

De bestelling, het leveren ,de mailcontacten waren geweldig en een dikke tien waard. Zeker van ganzer harte aan te bevelen.

Super mooie oorbellen

Te gekke maansteen oorbellen gekocht. Snel geleverd, top webshop!