Mooi materiaal aan betaalbare prijzen Correcte afspraken en levering
Super, dank voor de terugkoppeling
Afspraak is afspraak, klantvriendelijk, geduldig☺️
Het duurde even voordat de tuinset geleverd werd. 2 keer moeten bellen! Maar nadat de tuinset geleverd werd konden we er dan ook van genieten. Was nog even onduidelijk omdat er een andere naam stoel op de doos stond maar bij het uitpakken bleek de juiste set aanwezig.,nu maar hopen op veel mooi weer
Komt er snel aan, genieten maar....
De loungeset is prachtig, de juiste kleur grijs, mooie dikke kussens. En de bezorging was ook snel en zeer goed afgeleverd. Kortom, ben zeer tevreden.
Fijn om te horen!
Vanaf een aflevering tot op de plek achter het huis, tot aan het zetten op de plaats super begeleid door de chauffeur!
Doen wij voor u
Wij hebben een tuinset besteld en geleverd gekregen tijdens het in elkaar zetten kwamen wij er achter dat de bank niet in elkaar pastte binnen een week alles geregeld en omgewisseld top service
Hoort er helaas soms bij, u lekker genieten maar!
Mooie showroom, top kwaliteit en een snelle levering
Dank u
Spontaan in Nijkerk binnengelopen en verrast door het diverse aanbod. Aardige en zeker geen opdringerige verkoper, die ons lekker liet snuffelen en na ons verzoek te helpen ook gelijk tijd voor ons had. Mooie deal kunnen sluiten en een week later ons loungeset al thuisbezorgd door ook weer een super aardige bezorger Zeker een zaak om nog eens terug te komen
Dank en wij zien u graag nog eens terug
Werdt tijd om mijn mooie platinum parasol te installeren. Tijdens assemblage van de parasolvoet kwam ik er achter dat ik 4 bouten misde. 1 telefoontje en ze werden kosteloos nagelevered, top service. Inmiddels staat hij en is echt prachtig. Dank
Super, soms kan het gelukkig spoedig worden opgelost
We kregen vrij snel door wanneer de tuinset kwam en je kon het tijdstip van keveren volgen.. De chauffeur heeft geholpen deze in de achtertuin te zetten. We zijn er erg blij mee laat het mooie weer nu maar komen.
Komt eraan heb ik mij laten vertellen, enjoy!
Heel vlotte levering en tot op de minuut nauwkeurig.
Bij ons om de hoek, kan haast niet misgaan
De snelheid waarmee ik mijn bestelde tuinstoelen inmiddels in de tuin heb kunnen plaatsen, is grandioos
Super, dat is ons doel
Bijzonder vriendelijk en goed geholpen door de verkoper in Nijkerk. En de levering naar tevredenheid ontvangen.
Fantastisch geniet ervan
Staat pas enkele dagen. Nog niet veel op kunnen zitten. Maar ziet er mooi uit. Zit prima. Bezorger was erg vriendelijk en vlot.
Al onze bezorgers zijn top, fijn om te horen
Naar de showroom geweest in Nijkerk. Ruime keuze super goed geholpen en thuis bezorgd op de afgesproken tijd. Aanrader
Geniet ervan, mooie weer komt eraan
Vakwerk en fijn contact.
Wij doen ons best om het de klant zo makkelijk mogelijk te maken
Prima service en het bestelde is precies wat ik verwachtte. Erg blij mee.
Fantastisch!
De zending was in 1e instantie niet helemaal 100% maar na een telefoontje alles voor 200% opgelost. Chapau!!!
Heel fijn, we zien u graag weer!
Prachtige tuinset uitgezocht. Goede hulp bij het maken van een keuze. De levering was zeer snel. Het enige aandachtspuntje: de opmerkingen bij levering lezen door de planning. Niet op woensdag... je raadt het al ;)
Ai, dat is jammer om te horen, daar gaan we beter op letten, excuus
Vriendelijke bezorger die ook nog mee hielp om het pakket op plaats te zetten
Doen wij altijd, geen probleem
Fijne meubels
Dank u
Top, tot ziens
Toppie, zelfs in Groningen worden ze blij van ons
Goede prijs kwaliteitverhouding.
Top, dank u
Vlotte service zowel in de winkel als de levering!
Uiteraard doen we dat!