Erg blij met de tuinset. Vlotte levering, goede kwaliteit en geweldige service! Ik vier vakantie in eigen tuin!
Super, vertel het door in Friesland:-)
Snelle levering door een hele fijne man, ondanks de hitte én het zware gevaarte. Prima, mooie parasolvoet.
Super parasol zoals beschreven, vlotte afhandeling en levering van onze bestelling!
Uiteraard zorgen wij daarvoor
Door het gedoe met de container vertraging uit China, werd onze tuinset pas na onze vakantie geleverd. Maar, toen begon ook precies het mooie weer in Nederland, dus helemaal blij. Gelijk de eerste avond een tuinfeestje gegeven, zo gezellig! De complimenten voor deze bijzonder leuke tuinmeubelen vlogen ons om de oren! Een afdekhoes was verkeerd geleverd, deze kregen wij een kleine week later nagestuurd. Service prima! AVH Outdoor Tuinmeubelen, zeker een aanrader!
Super om te horen, en toch nog een soort op tijd
Alles is perfect verlopen zowel bij bestelling, bij afspraak van levering, en de levering zelf. Doe zo verder !
Dank u voor deze woorden
We waren al op 2 andere adressen geweest en hadden nog niet iets gezien waarvan we dachten, dat is het. We hadden een tip van een familielid gekregen, zij hadden hun tuinmeubelen bij AVH in Numansdorp gekocht. Het idee was om rond te kijken en thuis te beslissen of we nog een ander adres zouden bezoeken. Rondlopend in Numansdorp zagen we toch we een aantal aantrekkelijke opties. Ook het personeel wat er rond liep was uitermate behulpzaam. Op een gegeven moment zeiden we tegen elkaar, waarom nog verder kijken als we hier enkele interessante opties zien. Onze keuze op maandagmiddag gemaakt en de bestelbon werd opgemaakt, mogelijk kon het dezelfde week, anders beging volgende week geleverd worden. Heel erg verrast waren we dat diezelfde vrijdagmiddag het tuinset met parasol al in de tuin stonden. Afgeleverd door een vriendelijke en behulpzame bezorger, die nog enkele tips gaf wat de beste methode en volgorde van monteren van o.a. de parasol met 90kg zware voet was. Kortom, we hebben een mooi set tuinmeubelen en ook nog eens supersnel geleverd.
Super, daar doen we het voor!
Hele vriendelijke verkoopster die alle tijd voor ons nam en heel goed advies gaf. Goede communicatie over de levering. Je ontvangt een link zodat je kan zien waar de bezorger is en hoeveel klanten er nog voor je zijn.
Super, geniet ervan
Fijne winkel, heel kundig geholpen. Wordt met je mee gedacht. Hele ruime keus. Als je hier niet slaag ,slaag je nergens. Heel erg tevreden met de geleverde tuinsets.
Dank u, supertof
Prettige behandeling
Dank
We zijn zeer tevreden van de aankoop Juist jammer als er iets meer wind is dat we de parasol niet kunnen open zetten Wij hadden gedacht dat dit met een voet van 90kg geen probleem zou geweest zijn
Dank u Een parasol is echt voor de zon en kan wel iets hebben, maar kan gevaarlijk zijn bij veel wind
van toonzaal tot levering aan huis alles prima
Heel fijn, geniet ervan
Bij een onderdeel van onze loungeset was na een heel korte periode een las gaan mankeren. Na een belletje kwam het bericht dat het onderdeel z.s.m. wordt omgeruild. En zo geschiedde. Probleem werd snel en geruisloos opgelost. Prima after sales!
Dank u voor het delen
De tafel werd snel geleverd werd nog van te voren gebeld en kon eerder komen. Hij werd zelfs tot in de tuin gebracht, service dus op en top
Dat doen we, geen probleem
Prachtig parasol, mooi geprijsd en super snel geleverd
Dat kunnen wij wel, geniet ervan
Na een kleine menings verschil zij. Avh outdoor en ik zelf tot een oplossing gekomen ben tevreden over de service
Uitstekende communicatie over de levering. Ongelooflijk goed en solide verpakt. Geen kans op beschadigingen. Mooie tafel! Heel blij mee.
Geniet ervan
Ondanks de levering niet kon doorgaan op afgesproken dag, wegens ziekte van chauffeur, hadden we beetje argwaan. Maar volledig onterecht, vlug nieuwe datum vastgelegd en de chauffeur was er op de afgesproken dag en uur! Supervriendelijk kerel! Alles goed verpakt en volledig, heel tevreden.
Fijn om te horen
Overzichtelijke shop in Nijkerk en heel vriendelijk personeel Ontzettend blij met onze nieuwe tuinset
Top, geniet van de aankoop
Kwalitatief was de parasolhoes sterk verbeterd t.o.v. eerdere exemplaren.
Super om te horen
Zie boven. En de stoelen zijn snel geleverd en zitten goed
Top, dank voor het delen
Onze vorige set (san marino) hoek bank kwam hier ook vandaan en hebben we met veel plezier gehad. Nu 6 Menorca stoelen met een Zanzibar teak ovale tafel gekocht. We zijn er heel blij mee. Prachtig hout. Hopelijk gaat vooral de tafel lang mee want dit is een toch wel prijzige houtsoort. Dit kunnen we pas beoordelen als we jaren verder zijn.
Komt vast goed!
Snel en goed advies door vriendelijk personeel. Snelle levering dus meteen plezier van je aankoop.
Dank u en geniet van deze aankoop
Het product overtrof mijn verwachting en ik werd super geholpen op de locatie. Ik had gekozen voor afhalen, vriendelijk personeel en een absolute aanrader.
Dank voor deze lovende woorden
Onze twee verstelbare lounchzetels met dikke waterafstotende kussens, onze voetbank en het in hoogte verstelbare 90 op 90 tafel past super goed op ons rechthoekig terras van 9,5 m2. Genieten er zo van en is een aanrader van formaat. Super tevreden klanten dus. Met dank aan Wilma voor de goede raadgevingen.
Dank u
Wordt gratis thuisbezorgd wat super is maar bij direct meenemen wordt er geen korting gegeven: u kunt er voor kiezen om het gratis thuis te laten bezorgen. Beetje vreemd. Maar we zijn wel blij met de aankoop