Erg tevreden. Goede service. Ontvangen in 8 dagen.Donzendekbed goede kwaliteit。bedankt.
Zeer goede kwaliteit. Prima service. Vlotte levering.
Jammer dat de kusen een uit stapje heeft gemaakt.Maar slaapt HEERLIJK
Fijn Vera! En, wie kan er nu zeggen dat haar kussen half Europa doorkruist heeft om uiteindelijk toch nog bezorgd te worden. Het verhoogde de levertijd wel, dus dankjewel voor je geduld. Hartelijke groet, Rien Stierman
Een dikke aanrader om er te kopen.
Dankjewel Mieke. Het gaat niet altijd snel want we zijn natuurlijk afhankelijk van de ateliers. Maar ... fijn dat het in dit geval wel het geval was. Ik hoop dat je er lang van zult genieten. Hartelijke groet, Rien Stierman
De omschrijvingen zijn duidelijk. Maar toch nog onvoldoende omdat wij een dikker dekbed hadden verwacht. Dit verschil is moeilijk uit te maken , zelfs na ontvangst van het dekbed nogmaals op de site gegaan om te zien waar we mis waren, maar niet kunnen achterhalen. Internet aankopen blijven zo véél minder duidelijk dan in een winkel waar je de look en feel hebt. De prijzen lijken me op dit vlak dan ook te duur in vergelijk met een winkel.
Beste Peter, er zijn uiteraard wel dikkere dekbedden, maar die zijn uiteraard ook warmer. Dus als het dekbed op het gewenste niveau isoleert, zou ik niet switchen. Wat betreft onze prijzen, u heeft inderdaad een vrij prijzig dekbed uitgekozen. Ik denk niet dat het in de winkel gunstiger is, maar uitsluiten wil ik dat uiteraard niet. U weet, als het dekbed niet bevalt, nemen wij het natuurlijk terug. Hartelijke groet, Rien Stierman
Zeer vriendelijk te woord gestaan door een medewerker voor de kortingscode. We hebben mijn broer een Dickenbergh Holstein 90 all year cadeau gedaan. Wij zijn daar al in het bezit van. Voor hem geldt hetzelfde als voor ons: een top dekbed!
Overzichtelijke site met betrouwbare leverinfo.
Heerlijk dekbed, en keurig.verzorgd .
Producten doen aan de verwachting, wel aan de prijs maar dan heb je ook echt goede kwaliteit. Kussens liggen echt lekker en zijn een aanrader! Producten makkelijk online te bestellen en volgende dag al geleverd, snelle en correcte levering.
Geweldige dekbedden en kussens.Wij slapen er heerlijk warm door.
Dankjewel Nel :-) Hartelijke groet, Rien Stierman
Dit dekbed is superzacht en voelt heerlijk licht aan, is voldoende warm voor voor- en najaar, voelt lekker om je heen. Nog niet eerder zo’n luxe dekbed gehad. Prijs/kwaliteit is dan ook uitstekend!
Dankjewel Paula, de Holstein90 is inderdaad lekker licht en soepel en uitermate geschikt voor de niet al te koude slaapkamer. Wat mij betreft de nummer 1 als het om prijs-kwaliteitverhouding gaat. Hartelijke groet, Rien Stierman
Super snelle service, erg blij met mijn keuze
Een goed aanbod en door de overzichtelijke website eenvoudig een keus te maken. Levering was qua product en tijd precies zoals op de site aangeboden
Slapen er goed onder gebruiken nu alleen de herfst. Wat een verschil met opmaken . Licht je hebt hem zo in de hoes.
-goede uitgebreide info op website -snelle afhandeling en verzending -geleverd product voldoet aan verwachting, ook qua prijs kwaliteit Top!
Goed advies en een super dekbed
Ze hebben verstand van wat ze verkopen. Ze denken met je met en willen dat je echt tevreden bent.
Goedemorgen Ernstjan, mooi dat dat weer een keer gelukt is, dankjewel! Groeten, Rien
Goede en snelle communicatie! Heb nu een top dekbed waar ik oprecht heel erg blij mee ben!
Goede ervaring.
Beveel ik aan ieder aan
Onlangs mijn 2e Westfalen 4 seizoenendekbed aangeschaft, vorige 2 jaar geleden. Mijn nieuwe partner ook super blij, echt een heerlijk dekbed en super kwaliteit
Erg fijn dekbed en goed advies gekregen.
Het is een winkel voor goede dekbedden maar het advies is veel waard. Geen flauwekul en duidelijk
Afgelopen jaren enkele dekbedden en kussens besteld. Alles top.
Tweede aankoop bij Donzendekbed.nl en ben wederom heel tevreden met het advies. Ook nog een product omgeruild en daar werd niet moeilijk over gedaan. Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen.