Foute zending snel en goed opgelost.

Vriendelijk en snel

Heel goed. Prima service.

Goed geholpen om een keuze te maken. Fijn en zeer vriendelijk te woord gestaan. Op tijd geleverd. Prima kwaliteit

Snelle levering en een prima site. Heerlijk dekbed.

Goede keuze alles top

Donzendekbet dickenbergh niedersachsen all year bestelt de service en levertijd klopt als vermeld op de website ben er erg blij mee.

Site informatief en helder

Site informatief. Overzichtelijk. Echter geen heldere omschrijving na afloop wat je hebt aangeschaft. Dus reugkoppeling kan beter

Goed advies

Na prettig telefoongesprek met Rien de bestelling van ons Dickenbergh dekbed geplaatst. Het dekbed werd zoals was aangegeven 2 weken later geleverd. Super dank voor je advies en we slapen heerlijk.

Fijne website om dekbed uit te zoeken, en snelle levering, precies zoals omschreven.

Snelle levering, goede kwaliteit

Snelle reactie op vragen, snelle verzending en bezorging in buitenland. Kwaliteit van geleverde dekbed en kussens is ook top!

Fijne service en hele goede prijs kwaliteit verhouding, echt een heerlijk dekbed

Zeer goede klantenservice

Heel gemakkelijk te gebruiken website. Gemakkelijk te bestellen, en een levering conform de afspraak.

Tijd een aandacht voor de klant

Ik bestelde een dekbed met warmteklasse 3. Deze bleek voor mij toch te warm. De medewerkster zocht met mij mee naar een alternatief en het dekbed kan worden geruild. Fijne service, dat vind je niet vaak meer.

Goed advies, snelle levering

Ik was op zoek naar warme winter dekbedden. Per telefoon contact opgenomen, goed advies gekregen. De door mijzelf uitgekozen dekbedden waren voor mijn situatie niet de beste. Meneer heeft mij andere dekbedden geadviseerd, deze besteld. Het zijn heerlijke warme dekbedden. De bestelde dekbedden werden binnen de afgesproken levertijd geleverd.

Helder advies en levering conform afspraak

Prettig advies gekregen via de chat. Vervolgens besteld en levering vond plaats zoals afgesproken. Heerlijk dekbed!

Heerlijk donzen dekbed, snel geleverd.

mooie dekbed goede service

Blij met de donzendekbed, mooie kwaliteit.

Niks op aan te merken

Voorbeeld webshop! - Hele goede producten - Duidelijke uitleg - Snelle levering - Goed verpakt

Prima telefonisch advies vooraf

We waren op zoek naar een nieuw dekbed en donzendekbed.nl heeft er heel veel! De keuzehulp is al heel makkelijk maar we hebben toch nog even gebeld voor advies. Snel uitstekend geholpen en de dekbedden bevallen zeer goed. Alles binnen de beloofde levertijd.

goed en snel geleverert

het is een goede donzendekbed en slaap goed

heerlijk

Het is een heerlijk dekbed, maar het kraakt zo. dat is jammer, maar dat went waarschijnlijk wel. Verder is het heerlijk warm!!

Ik ben ‘in de wolken’ met mijn nieuwe donzen dekbed

Het is heerlijk slapen onder het donzen dekbed van Dickenbergh: niet te koud en niet te warm. Aanvankelijk had ik er wel wat moeite mee dat het zo ‘luchtig’ was, ik was een zwaarder dekbed gewend. De bestelling en levering van hetdekbed verliep vlekkeloos.

Heel erg blij met het winterdonsdeken

Heel blij met het product. Enkel de verzending was behoorlijk traag.

Wat een heerlijk dekbed

Snelle levering! Wij genieten van ons heerlijke dekbed, dankzij de goede voorlichting op de site.

Vlotte en duidelijke info en levering

Kwaliteitsproducten

Heel blij mee

Ik ben ontzettend blij met mijn donzen dekbed.