Pluspunten
Leveren zonder problemen orders worden netjes afgehandeld
Pluspunten
Ze weten gewoon echt alles over donzen dekbedden en de dekbedden die ze verkopen zijn van super kwaliteit. Heel blij met ons nieuwe warme dekbed. Ruime keuze en goede hulp bij de aankoop.
Pluspunten
snelle levering met goede kwaliteit!
Pluspunten
snelle levering, heerlijk dekbed!
Pluspunten
Allervriendelijks! Zeer behulpzaam met kiezen van warmte, vulkracht en soort tijk.
VerbeterpuntenGeen Wij slapen als marmotten onder de dekbedden!
Pluspunten
Duidelijk verhaal op de site. Er zijn verschillende prijsklassen. En ook voldoende aanbod. Het briefje bij de verzending met het telefoonnummer van de zaak. En de mogelijkheid om vragen te kunnen stellen is zeer prettig.
Pluspunten
Vakkundig advies en zeer betrouwbaar
Pluspunten
Goed advies, prima product, snelle levering, goede prijs.
Pluspunten
Prijs kesliteit
VerbeterpuntenLevering zou sneller mogen of geef hoe lang het gaat duren
Hartelijk dank voor uw reactie. Bijna alle dekbedden worden vervaardigd op bestelling en per atelier vermelden wij een levertijd. Het spijt mij te vernemen dat dit voor u klaarblijkelijk niet duidelijk genoeg aangegeven is. Ik ga dan ook kijken of we dit nog beter kunnen communiceren. Vriendelijke groet, Rien Stierman
Pluspunten
Goede informatie en service. Heb gebeld voor aankoop omdat we bij een winkel een verkeerd dekbed hadden gekocht (te dik en te warm), wilde daarom zeker weten of het nwe dekbed wel goed was. Ze namen uitgebreid de tijd en hielpen goed. Het dekbed is heeeerlijk!!
Pluspunten
Zeer mooi aanbod en een deskundige uitleg met een kopje koffie erbij. Ondertussen kan je ook de verschillende tijken voelen. En als je dan beslist een prachtig donsdeken mee naar huis te nemen heeft Rien misschien nog een leuke verassing voor je. Ga dus langs ipv online te kopen
Pluspunten
Hele duidelijk website, levering sneller dan aangegeven
VerbeterpuntenKortere levertijden
Pluspunten
Levertijd zoals toegezegd. Uitstekend kwaliteit.
Pluspunten
Houdt zich aan de afspraken en goede kwaliteit./prijsverhouding
VerbeterpuntenAlles is ok
Pluspunten
Snelle service duidelijke site goed prijs/kwaliteit verhouding
Pluspunten
Prima service. Leveren maatwerk. Deskundig advies.
Pluspunten
medewerker die aardig aan de telefoon is en meteen dingen uitzoekt en daarover terugbelt, zoals afgesproken. Dat zie je niet veel meer...
Pluspunten
communicatie en advies
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Uitstekende telefonische informatie over de verschillende dekbedden. Omdat we achteraf een wat groter dekbed nodig bleken te hebben wilden we het graag ruilen. Dit bleek geen probleem.
Pluspunten
Zeer informatieve site, goede merken.
VerbeterpuntenNiet tegengekomen.
Pluspunten
uitgebreide informatie en snelle levering
Pluspunten
snelle levering, goed product , overzichtelijke website
Verbeterpuntende levering was door PostNl, De chauffeur wou de doos onder de kleine dakgoot zetten terwijl het regende. en ook ver van de voordeur. Ik zou hem niet zien staan. Hij had wel aangebeld maar ik was niet snel genoeg voor hem bij de voordeur. Gelukkig was hij nog ter plaatse zodat ik de doos binnen kon zetten. Daar was ik niet heel tevreden over. Volgens jullie mail moest er ook een handtekeningbevestiging zijn maar dat kon de chauffeur niet zei hij, zijn scanapparaat werkte niet naar behoren zei hij.
Dat is niet leuk om te horen. Het is helaas voor ons niet mogelijk om hier invloed op uit te oefenen, maar ik ben blij dat u het vermeld. Ik zal PostNL verwittigen mbt uw wedervaren! Vriendelijke groet, Rien Stierman
Pluspunten
Zeer duidelijke en informatieve site. Wat ze beloven te doen, doen ze.