Pluspunten
Snelle levering, goed verpakt. Via de website kun je tot een goede keuze komen.
Verbeterpunten-
Pluspunten
goede producten.
Pluspunten
vriendelijke mensen correct behandelt. product aanbod informatie en prijs zijn goed.
Pluspunten
Goede kwaliteit, goede service, behulpzaam en vriendelijk. Snel antwoord op vragen.
Pluspunten
Betrouwbaar en leverancier van kwaliteit.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Snelle levering (sneller dan aangegeven bij bestelling) Product was goed verpakt.
Pluspunten
Vriendelijk, behulpzaam
Pluspunten
Goede informatie op de website, de dekbed wijzer werkt perfect. De aanvullende informatie is geweldig en zeer nuttig bij het maken van een keus. En de telefonische helpdesk is zeer kundig, behulpzaam en vriendelijk. Kortom top!
Pluspunten
Goed dekbed, goede levering - helemaal tevreden.
Pluspunten
Alles is goed gegaan. Van bestelling tot bezorging. En we zijn super blij met aankoop.
Pluspunten
Komen de afspraken na
VerbeterpuntenInstalleer de betalingsmogelijkheid van after pay
Pluspunten
erg goede site met goede "advies wijzer"
Pluspunten
Heel goed advies Goed produkt Goede prijs
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Slaapkussen geretourneerd. De volgende dag stond de aankoopprijs al op mijn rekening en zelfs de retourkosten werden betaald! Snelle respons op mijn vragen!
Pluspunten
Vriendelijk, helder en goed kwaliteit Dekbed
Pluspunten
Duidelijke informatie omtrent producten en goed verpakt ontvangen!
Pluspunten
Goed antwoord gekregen op vragen via de mail. Levertijd klopte precies, 15 dagen. Vroeg zelf om Black Friday korting, die ik kreeg. Uitgebreide info op site. Ook fysieke winkel te bekijken via internet, zodat je weet wat voor soort zaak dit is, temeer omdat het om grote bedragen gaat.
Pluspunten
Zeer uitgebreid telefonisch advies. Geduldig, luisteren goed en komen met een bevredigend antwoord.
Pluspunten
Overzichtelijke website Goede producten Ruime keuze Houden zich aan de op de website vermelde info vwb levertijd Duidelijke communicatie
Pluspunten
Duidelijke website met uitleg vakbegrippen bij bijv vulling en tijk donzendekbed
VerbeterpuntenNee niet echt. Misschien assortiment dekbed hoes designs iets verbreden.
Pluspunten
uitgebreide websites, voldoende keuze ,snelle levering
Pluspunten
goede service ; vooral goed leesbare info / toelichting. netjes afgeleverd blijft n gok via internet kopen; maar dat is 'n persoonlijk keus.
VerbeterpuntenNiet echt. keep it up !!
Pluspunten
Snelle levering, goed materiaal, goede prijs
Pluspunten
100% goede omschrijving van product - veel keus - alleen goede, zeer goede & top kwaliteit producten, geen rommel voor stuntprijzen - snelle en gratis levering - retourmogelijkheid (in mijn geval overbodig) - correcte prijs.
Verbeterpuntengeen