Pluspunten
Uitstekende service, complete website. Topbedrijf. Warm aanbevolen.
VerbeterpuntenIk heb geen op- of aanmerkingen. Alles top geregeld.
Een hartverwarmende reactie, dank u wel. Wordt zeer op prijs gesteld!!! Vr Gr Rien Stierman
Pluspunten
Telefonisch contact na aankoop leidde tot goed advies. Na eerste test toch voor iets anders gekozen. Kon direct omgeruild. Ter plekke (Leiden) zeer behulpzaam en echt de tijd genomen voor heel specifiek probleem. Super!
VerbeterpuntenOp de website duidelijk maken dat persoonlijk advies mogelijk is. Het blijft toch (voor mij althans) een zeer persoonlijke keuze.
Onze dank voor de lof en de goede suggestie! Hartelijke groet, Rien Stierman
Pluspunten
Zeer goede productkennis, deze mensen weten waarover ze praten. Kunnen zelfs maatwerk leveren in de vulling/gewicht van de dekbedden met ook nog eens een snelle levering. Het gegeven advies sloot naadloos aan op onze wensen. Goede merken van geweldige kwaliteit en materialen.
VerbeterpuntenGeen. Ga zo door!!
Dank voor de positieve vermelding, we zijn zeker van plan om zo door te gaan! Hartelijke groet, Rien Stierman
Pluspunten
Heel toegankelijk bedrijf en heel gemakkelijk om vragen aan te stellen die vriendelijk en kundig beantwoord worden. Bovendien wordt meegedacht en geadviseerd.
Pluspunten
overzichtelijk aanbod, snelle levering, goede service
Pluspunten
Uitstekende service en klantvriendelijkheid, mooie aanbiedingen, goede prijs/kwaliteitverhouding.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Uitstekende voorlichting, chatten gaat razendsnel en de verpakking+bestelling uitermate correct
Verbeterpuntenniets
Pluspunten
Veel informatie over dekbedden
Pluspunten
Kennis van zaken, meedenken, prettige mensen
Pluspunten
Het was kort dag om mijn bezoekers er warmpjes bij te laten liggen. Maar er werd extra gas gegeven en het kwam precies op tijd goed. Dankjewel Rien!
Pluspunten
Website is duidelijk. Na het lezen van de informatie is een goede keuze maken niet moeilijk. Snelle levering volgens afspraak. Prima service!
Pluspunten
Ik heb een zeer goed dekbed ontvangen, speciale maat (extra lang). De levertijd was langer dan normaal. Op zich ok, al had ik het prettig gevonden als dit duidelijk gecommuniceerd was van te voren.
VerbeterpuntenBij speciale opdrachten even duidelijk een indicatie van de levertijd geven (het is op zich logisch dat de levertijd wat langer is).
U heeft gelijk, en dat is ook wat wij normaal gesproken communiceren. Dat is in deze klaarblijkelijk niet goed gelukt, waarvoor excuses. Hartelijke groet, Rien Stierman
Pluspunten
Goeie website, prima communicatie en betrouwbaar
VerbeterpuntenDuurde iets langer dan verwacht.
Dank voor de lof. Snel zijn we bijna nooit en hier had het atelier nog wat langer nodig dan aangegeven was. Ik hoop dat het dekbed alles goed zal maken! Hartelijke groet, Rien Stierman
Pluspunten
Veel informatie op website.
VerbeterpuntenDekbed valt mij voor prijs tegen. Niet ontevreden maar in vergelijking tot vorig dekbed (200Euro) blinkt deze niet echt uit. Maar we zullen zien hoe de staat is na 10 jaar. (Zolang ging de vorige mee.)
Dat spijt mij te horen. Zoals u weet betalen we 100 dagen lang het aankoopbedrag terug indien gewenst. Ook nodig ik u graag uit bij ons om te zien of wij iets in onze collectie hebben waar u blijer van wordt! Hartelijke groet, Rien Stierman
Pluspunten
De beste internet bedrijf ooit ! Prachtig product, prijs, kwaliteit, service, levering !
Pluspunten
goede website
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Vriendelijke ontvangst. Vakkundige uitleg. Tijd om de juiste keuze te maken en nadien snelle levering.
Pluspunten
Duidelijk uitleg en vriendelijk geholpen.