Pluspunten
Ruime keus op de website, prettige telefonische ondersteuning, en een overheerlijk dekbed
Pluspunten
Superlekker dekbed, ben er erg blij mee
Pluspunten
Het goede advies mbt het aan te schaffen dekbed, gelet op de vele mogelijkheden die beschikbaar zijn.
Pluspunten
De website is zeer uitgebreid, informatief en overzichtelijk. Dat heeft de doorslag gegeven om het produkt bij u te kopen.
VerbeterpuntenEen kleinigheid, het zou fijn zijn als je kon kiezen om het produkt af te halen bij voorbeeld bij AH.
Beste David, dank voor de lof. Werken met afhaalpunten is lastig te bewerkstelligen omdat onze dekbedden en kussens worden verzonden vanaf en door het atelier. Maar je opmerking heeft ons wel aan het denken gezet en wie weet komen we tot een oplossing hiervoor. Ik hoop dat de dekbedden en kussens goed bevallen! Hartelijke groet, Rien Stierman
Pluspunten
Zeer vriendelijke medewerkers met een service gerichte instelling. Met name de niet goed geld terug garantie is heel prettig ervaren. Advies is perfect. Eerlijk over de producten.
VerbeterpuntenEen en dezelfde warmteklasse kan per dekbed en per merk verschillen. Dit is niet duidelijk zichtbaar op de site. Warmte klasse 2 van Kauffmann is veel kouder dan warmte klasse 2 van Dickenbergh. Het zou handig zijn om hier inzicht in te geven. Ik geef uw graag tips, hoe dit eenvoudig op uw site te presenteren is.
Beste Paul, dank voor de feedback. En ja, we willen graag de tips :-) Hartelijke groet, Rien
Pluspunten
Goed advies, proberen niet t duurste dekbed aan te praten. Er waren in eerste instantie wat problemen met de bestelling, die zijn heel voortvarend en creatief opgelost, waardoor we toch snel een heerlijk dekbed hadden.
Pluspunten
vriendelijk!
Verbeterpunten-
Pluspunten
Vriendelijk en helder in de communicatie, goede kennis van zaken en doortastendheid in het behandelen van een vraag.
VerbeterpuntenVerstuurde mail was op een bepaald moment vergeten. Na eigen herhaal e-mail weer opgepikt.
Pluspunten
snelle reactie bij omruilen
Pluspunten
Geweldige website met prima info
VerbeterpuntenWij vroegen ons af wanneer de dekbedden geleverd zouden worden. Tussentijdse berichtgeving zou fijn zijn.
Pluspunten
Heel tevreden.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Ik werd vriendelijk en adequaat te woord gestaan.
Fijn te horen, dank u! Rien Stierman
Pluspunten
Mooie producten, goede uitleg op de site en een prettig prijskaartje. Snel geleverd en prima communicatie
Pluspunten
Bij de eerste bestelling telefonisch advies gevraagd en ben zeer goed geadviseerd om tot de juiste aankoop over te gaan.
Pluspunten
Prima informatie Snelle en vriendelijke service
VerbeterpuntenTeveel keus :-)
:-) Dank voor de lof! Hartelijke groet, Rien Stierman
Pluspunten
Fantastische webshop, geweldige producten, behulpzaam en kundig personeel.
Pluspunten
Zeer overzichtelijke en van veel informatie voorziene website. Onze zoektocht behelsde een heel licht donzen dekbed voor de zomer, hierin zijn we uitstekend geslaagd. Vervolgens zochten wij ook twee kussens, deze hebben wij persoonlijk in Leiden gehaald. Alhier was er een prettig ontvangst door Rien en zijn collega's. Geholpen door zijn advies hebben wij een keuze gemaakt uit het grote aanbod.